PRODUSE RECOMANDATE

Floraria Secret Flower Box

Mottoul florariei noastre: Lasa florile sa vorbeasca in locul vostru! 

Floraria Secret Flower Box

Filtre active

Set Stilou in Etui personalizat - Promotia

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Un cadou elegant, stilat pentru absolventi: un stilou din bambus natural, asezat intr-un etui asortat din lemn. Stiloul va fi personalizat cu un nume dorit de client, care trebuie sa fie introdus in comanda; pe etui este imprimat promotia din care face parte. Pretul afisat contine personalizarile.

Lungime stilou: 14,5 cm. Dimensiuni cutie: 17,5 x 6 x 2,5 cm.

Cutie Cadou cu Flori si/sau Dulciuri imprimat

0 Recenzie(i)
Pret 118,00 lei

Cel mai frumos cadou pentru Ea, mama, sotie, fiica, prietena. Este un cadou deosebit, produs de MrGift, cu doar flori, sau flori si dulciuri, sau orice combinatie dorita de client. Avem 3 modele standard de personalizare, disponibile in 3 limbi,romana, engleza si maghiara, dar le putem personaliza cu orice grafica, design, text doreste clientul.  Aranjamentul ales de noi contine miniroze, crizantema verde, pentru cutiile de 20 si 25 cm, iar pentru cel de 15 cm un trandafir criogenat si 4 praline de ciocolata.

Exista trei marimi : mic - diametru 15 cm, mijlociu - diametru 20 cm, mare - diametru 27.5 cm. Inaltimea tuturor este 5 cm.

Aranjament Inima cu Flori Artificiale

0 Recenzie(i)
Pret 85,00 lei

Acest aranjament contine flori artificiale rosii intr-un suport special din lemn in forma de inima, finisat cu muschi de Islanda, si cu praline de ciocolata Ferrero Rocher. Un cadou inedit si elegant pentru doamne.

Inaltime aranjament: 22 cm.

Aranjament cu Lalele in Cutie

0 Recenzie(i)
Pret 80,00 lei

Aceasta creatie florala minunata contine lalele galbene, planta ruscus si matisor, aranjate cu stil intr-o cutie din lemn gravat cu un design inedit, si legate cu o panglica rosie. Datorita elegantei sale simple, acest aranjament poate fi daruit unei doamne sau domnisoare cu orice ocazie, si garantat va fi o surpriza foarte frumoasa.

Inaltime aranjament: 25 cm.

Aranjament Vesel de Primavara in Pahar

0 Recenzie(i)
Pret 55,00 lei

Acest aranjament elegant si vesel contine flori minunate de primavara, aranjate cu stil si bun gust intr-un pahar din sticla. Miniroze crem, narcisa galbena si floare-ceara sunt finisate atent cu ruscus, matisor si muschi de Islanda, si cu o ciocolata Ferrero Rocher. Un cadou inedit pentru doamne.

Inaltime aranjament: 23 cm.

Aranjament Roz de Primavara

0 Recenzie(i)
Pret 120,00 lei

Un aranjament elegant si chic de primavara pentru doamne si domnisoare, continand flori germini roz si ciocolata Ferrero Rocher intr-un suport special in forma de inima, din lemn gravat, prevazut cu eprubete pentru flori. Aranjamentul este ambalat intr-o folie transparenta, legata cu o panglica.

Inaltime aranjament: 22 cm.

Cutie de Primavara cu Ciocolata

0 Recenzie(i)
Pret 74,00 lei

Acest aranjament floral inedit contine urmatoarele: flori germini roz, narcisa galbena, miniroze crem si floare-ceara, finisate cu ruscus si matisor, si cu praline de ciocolata de calitate. Toate acestea sunt aranjate intr-o cutie din lemn gravat, cu un design special de primavara si o panglica rosie. Un astfel de aranjament poate fi cadoul ideal de Dragobete, 8 martie, Ziua Mamei, sau orice alta ocazie cand doriti sa daruiti cu stil si eleganta unei doamne.

Inaltime aranjament: 20,5 cm. Latime aranjament: 15 cm.

Cutie de 8 Martie cu Ciocolata

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Un aranjament floral incantator, care poate fi cadoul ideal pentru doamnele importante din viata Dvs. Aranjamentul contine o planta kalanchoe si praline de ciocolata Ferrero Rocher, finisat cu matisor si muschi de Islanda, toate acestea fiind aranjate intr-o cutie din lemn gravat cu un design special de 8 martie.

Inaltime aranjament: 20,5 cm. Latime aranjament: 15 cm.

Aranjament de Primavara in Pahar

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Un cadou simplu, dar special pentru doamne si domnisoare: un aranjament vesel de primavara intr-un pahar din sticla. Aranjamentul contine o narcisa, muschi de Islanda si matisor, aranjate cu stil si atentie la detalii intr-un pahar decorat cu o panglica verde. Puteti comanda acest cadou impreuna cu trei praline de ciocolata de calitate, sau fara acestea. Aranjamentul este ambalat elegant intr-o folie transparenta legata cu o panglica, si contine de asemenea un card personalizat cu mesajul "1 Martie - va dorim o primavara de impliniri!"

Inaltime aranjament: 30 cm.

Cadou cu Flori si Dulciuri in Cutie Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 118,00 lei

Cel mai frumos cadou pentru Ea, mama, sotie, fiica, prietena. Este un cadou deosebit, produs de MrGift, cu doar flori, sau flori si dulciuri, sau orice combinatie dorita de client. Pretul variaza de produsele alese pentru cutie, acestea se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii. Aranjamentul ales de noi contine miniroze, crizantema verde.

Exista trei marimi : mic - diametru 15 cm, mijlociu - diametru 20 cm, mare - diametru 27.5 cm. Inaltimea tuturor este 5 cm.

Aranjament Rosu de Ziua Indragostitilor

0 Recenzie(i)
Pret 47,00 lei

Frumusetea acestei creatii consta chiar in simplitatea ei. Suportul din lemn vopsit, in forma de inima, este personalizat cu un mesaj special pentru o persoana speciala. Aranjamentul mai contine o eprubeta din sticla, si un fir de trandafir asezat in sticluta. Modul in care vaza de sticla cu trandafir este asezat, poate simboliza sageata infipta in inima. Aranjamentul are dimensiunea: 145*225  mm.

Textul pentru personalizare poate fi ales si de Dvs.

Aranjament Galben de Ziua Indragostitilor

0 Recenzie(i)
Pret 47,00 lei

Frumusetea acestei creatii consta chiar in simplitatea ei. Aranjamentul contine un suport din lemn in forma de inima cu mesaj personalizat, in care este asezat un fir de trandafir galben minunat intr-o eprubeta din sticla intr-un mod care poate simboliza sageata infipta in inima. Aranjamentul are dimensiunea: 145*225  mm.  

Textul pentru personalizare poate fi ales si de Dvs.

Aranjament Advent cu Pitic

0 Recenzie(i)
Pret 83,00 lei

Aranjamentul de Advent cu Pitic este confectionat intr-o cutie din lemn in forma de stea cu dimensiuni de 18 x 5 cm, contine 4 lumanari sfesnic de culoare rosie de 23 cm, o papusa poly de 11 cm, globuri de sticla si conuri. Este finisat cu muschi de Islanda.

Dimensiuni aranjament: 18 x 25 cm. Este o alegere eleganta pentru masa de Craciun. 

Fiecare aranjament de masa MrGift este unicat, accesoriile pot diferi fata de poza initiala.

Aranjament "Peisaj de Advent"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Aranjamentul Peisaj de Advent este creat intr-o cutie din lemn tip poseta, dimensiuni: 20 x 7 x 7 cm. Contine 4 lumanari sfesnic de 20 cm, conuri, globuri de sticla, casuta si brad din lemn, finisat cu muschi de Islanda si brad artificial.

Dimensiuni aranjament: 24 x 13 x 23 cm. Este o alegere eleganta pentru masa de Craciun. 

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot diferi fata de poza initiala.

Cutie Cadou din Lemn cu Plante Uscate

0 Recenzie(i)
Pret 131,00 lei

Cutie cadou din lemn cu plante uscate. O combinatie de plante natural uscate aranjate cu grija intr-o cutie din lemn, care poate fi personalizata pe capac sau pe laturi prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Un cadou deosebit pentru o doamna sau o domnisoara.

Dimensiuni aranjament: 21 x 15 x 11 cm.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament Floral in Cutie "La Multi Ani!"

0 Recenzie(i)
Pret 167,00 lei

Cutie Cadou "La Multi Ani!" - O combinatie de Cymbidium, trandafiri si miniroze, aranjate cu grija intr-o cutie din lemn (15 x 15 x 7 cm) care poate fi personalizata pe laturi prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Aranjamentul mai contine un mesaj din lemn. Deasemenea, panglica poate fi personalizata cu un mesaj. Pretul afisat contine personalizarile.

Dimensiuni aranjament: 18 x 18 x 13 cm.

Aranjament Floral in Cutie "Casa de Piatra"

0 Recenzie(i)
Pret 220,00 lei

Cutie Cadou "Casa de Piatra"  - O combinatie de Cymbidium, trandafiri, miniroze si Ornithogalum, aranjate cu grija intr-o ladita din lemn (20.5 x 14.5 x 8 cm) care poate fi personalizata pe capac sau pe laturi prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Aranjamentul mai contine o un mesaj din lemn pentru noi insuratei. Pretul afisat contine personalizarea.

Dimensiuni aranjament: 23 x 17 x 22 cm.

Amintire de Absolvire cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 181,00 lei

Creatie din flori de matase aranjate intr-o Toca absolvent confectionata din lemn de marimea 15 x 15 x 7 cm, care este rasturnata pe o tabla din lemn in forma de pergamen de marimea 28 x 35 cm, care contine un citat specific evenimentului, deasemenea si pana din lemn contine un mesaj. Aranjamentul poate fi tinut pe raft sau agatat pe perete. Personalizarile sunt executate prin gravura, textele pot fi alese si de catre Dvs, costul lor este inclus in pretul final.

Toca Absolvent cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 164,00 lei

O creatie pentru absolvire din ornithogalum, trandafiri, miniroze, hortensii si santinii aranjate cu mare atentie intr-o cutie din lemn in forma de palarie toca. In aranjament este asezat o tablita din lemn care poate fi personalizata cu mesajul tau.

Dimensiuni aranjament: 

17 x 17 x 19 cm.

Cutie de Absolvire pentru Dascali

0 Recenzie(i)
Pret 193,00 lei

Cutie de Absolvire pentru Dascali  - O combinatie de hortenzii, trandafiri, miniroze si santinii, aranjate cu grija intr-o cutie din lemn (21 x 15 x 8 cm) care poate fi personalizata pe capac prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Deasemenea panglica din jurul cutiei se poate personaliza cu orice text. Aranjamentul mai contine o pana din lemn (4,5 x 22 cm) cu un mesaj potrivit evenimentului.

Dimensiuni aranjament: 28 x 20 x 27 cm.

Flower Box Absolvire cu Toca si Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 141,00 lei

Flower Box Absolvire cu Toca si Mesaj - Combinatia de miniroze, lisianthus si santini margareta sunt aranjate cu suflet intr-o cutie rotunda natur de diametrul 12.5 cm. Finisarea creatiei este facuta cu o toca absolvent asezata deasupra aranjamentului floral. Tablita din lemn (5x9 cm) poate fi personalizata cu mesajul dorit prin gravura sau imprimare UV, deasemenea si panglica din jurul cutiei poate fi imprimata cu un text.

Cutia poate diferi fata de ceea de pe poza. 

Dimensiuni aranjament:  18,5 x 18 cm.

Aranjament Tematic Absolvire - Medicina/Farmacie

0 Recenzie(i)
Pret 229,00 lei

Aranjament Tematic Absolvire - Medicina/Farmacie - Contine: Miniroze rosii, lisianthus crem si santini margareta, care sunt combinate cu elemente specifice meseriei de medic / farmacist / asistent de medicina. Aranjamentul este creat intr-o cutie bufnita absolvent (10 x 10 x 30 cm). Mai contine un stilou si un penar care pot fi personalizate prin gravura, cu textul cerut de client (un text scurt, sau un nume).

Aranjamentul este finisat cu o toca absolvent (10 x 10 x 4 cm).

Dimensiuni aranjament : 29 x 27 x 34 cm.

Aranjament Absolvire - Toca cu Flori de Matase

0 Recenzie(i)
Pret 112,00 lei

Un aranjament deosebit cu flori de matase de diferite culori, aranjate cu mare atentie intr-o cutie tip toca, confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm), vopsita in negru. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 15 x 15 x 14 cm.

Plante naturale uscate aranjate cu mare atentie intr-o cutie tip toca, confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm), vopsita in negru. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 15 x 15 x 16 cm.

Pachet Cadou de Absolvire cu Toca - Girl

0 Recenzie(i)
Pret 296,00 lei

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Venim in ajutor cu acest aranjament floral care contine un cufar cu flori: miniroze, si crizantema tip margareta; combinat cu diferite cadouri speciale pentru absolvire: un set de pix si roller, un ursulet absolvent, o cutie de absolvire cu pendrive, 4 buc de Ferrero Rocher, o cutie tip toca din carton (25 x 25 cm, cu diametru de 20 cm). Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm. Instrumentele de scris se mai pot personaliza prin gravura.

Trandafir in Pahar cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 104,00 lei

Va prezintam o creatie speciala pentru absolvire: un cap de trandafir alb criogenat, inconjurat cu muschi de Islanda, asezat cu grija intr-un pahar din sticla de sampanie, cu o toca din filt si panglica cu inscriptia "Absolvent 2020". La cerere inscriptia poate fi schimbata, puteti cere si trandafir de alta culoare.

Dimensiuni: pahar : diametru 4.7 cm, inaltime 22 cm, toca : diametru 5 cm, inaltime 3 cm, marginea 10x10 cm.

Aranjament Absolvire cu Bufnita din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 145,00 lei

Acest aranjament contine trandafiri, eustoma, orhidee, toate aranjate intr-o cutie productie proprie, cu partea din spate in forma de bufnita (17 x 10 x 30 cm). Contine o tablita din lemn in forma de pergamen, care poate fi personalizata cu orice text dorit, costul personalizarii este inclus in pretul afisat. Dimensiuni aranjament: 20 x 16 x 30 cm.

Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. 

Graduation Box cu Ursulet Plus

0 Recenzie(i)
Pret 226,00 lei

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Acest aranjament contine trandafiri si garofite aranjate intr-o cutie tip carte (29 x 22 x 8 cm), in mijloc este asezat un ursulet de plus absolvent (17 x 15 x 20 cm), tinand in poala o tablita din lemn in forma de carte deschisa, care poate sa contina mesajul dorit. Dimensiuni aranjament: 29 x 22 x 27 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile.

Acest aranjament este creat cu suflet din orhidee, trandafiri albi si crini peruviani, montate in cutia din lemn cu motive de bufnita (10 x 10 x 10,5 cm), care poate fi pastrata ca amintire a gestului tau. Panglica (4 x 36 cm) contine un mesaj special pentru absolvire si felicitare. Aranjamentul este finalizat cu o toca asezata deasupra creatiei florale. Dimensiuni aranjament: 20 x 20 x 26 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Contine un set de pix si creion din lemn, la care atat instrumentele de scris, cat si cutia lor pot fi personalizate prin gravura cu orice text la cerere.

Aranjament Absolvire in Cutie Bufnita

0 Recenzie(i)
Pret 223,00 lei

Acest aranjament floral special este creat cu suflet din orhidee, trandafiri albi si crini peruviani, montate in cutia din lemn cu motive de bufnita (10 x 10 x 10,5 cm), care poate fi pastrata ca amintire a gestului tau. Panglica (4 x 36 cm) contine un mesaj special pentru absolvire si felicitare. Aranjamentul este finalizat cu o toca asezata deasupra creatiei florale. Dimensiuni aranjament: 20 x 20 x 26 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile.