Cine suntem

SC MrTshirt SRL este o companie inregistrata in Romania responsabila avand sediul social in jud. Mures, loc. Isla, nr. 97, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/2223/2022, avand Codul de identificare fiscala 47270949

Date personale pe care le prelucram

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

SC MrTshirt SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

      • Nume si prenume

      • E-mail

      • Numar de telefon

     • Detalii de livrare

      • Detalii de facturare

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi mrgift.ro

      • Nume si prenume, numar de telefon, detalii de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate

      • E-mail – adresa de e-mail o utilizam pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.

      • Detalii de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura aferenta comenzii dvs.

Suport/Contact mrgift.ro

      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va solutiona problema sau solicitarea dvs. 

Functionarea site-ului mrgift.ro

      • Adresa IP & sesiune pe mrgift.ro – filtrarea si detectarea atacurilor din internet pentru a va putea oferi o experienta cat mai placuta in cadrul magazinului online.

      • Informatii cont mrgift.ro – informatiile dvs vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite reprezentantilor nostri si site-ului mrgift.ro sa va ofere o experienta personalizata

Cu consimtamantul dumneavoastra si in urma abonarii voluntare, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal:

Newsletter mrgift.ro

      • E-mail – avem nevoie de aceste date pentru a va putea trimite newsletter-ul nostru.

Comportament online

      • Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre compania SC MrTshirt SRL situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra este in Romania. Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare datele dvs. personale vor fi operate si de catre furnizorii mrgift.ro care opereaza ca si imputerniciti ai mrgift.ro.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

Furnizorii de produse, furnizori de analiza pentru traficul de pe site, furnizorii de servicii pentru gazduire, furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de contabilitate.

Cat timp pastram datele cu caracter personal

Dupa abonarea voluntara la newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul nostru. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

In cazul in care sunteti client mrgift.ro vom prelucra datele dvs. personale pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior doar acele date personale care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, acestea din urma vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile dvs.

Daca dvs. considerati ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi dupa caz puteti sa va conectati in contul de client unde aveti posibilitatea sa initiati procesele enumerate anterior sau sa ne contactati la office@mrgift.ro.  In cazul in care solicitati stergerea datelor personale dar pe contul unde sunt prezente aceste date exista cel putin o comanda activa, solicitarea de stergere va putea fi intregistrata doar dupa finalizarea sau solutionarea comenzii active.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati echipa de suport la urmatoarea adresa de e-mail office@mrgift.ro. Un reprezentant mrgift.ro va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata. 

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.