Horoszkóp

Egyedi 3D lámpák gravírozott akrillemezből, csillagjegyes grafikával és színváltoztató fénnyel. Különleges és stílusos ajándékok szeretteinek, főleg születésnapokra.

Horoszkóp

Aktív szűrők

Aquarius 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Saját gyártású dekoratív 3D lámpa, színes LED fénnyel. A lámpa stílusos, horoszkóp témájú gravírozott grafikával személyesített. Többféle lámpaalap közül választhat más-más funkcióval, további információért elolvashatja a weboldalunkon a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a lámpa egyedi ajándék lehet Vízöntő csillagjegyű személyek számára, vagy érdekes, modern dekoráció az Ön otthonába.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Virgo 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Személyesített 3D lámpa gravírozott csillagjegyes grafikával, és színes LED fénnyel. Többféle alap közül választhat különböző funkciókkal, amelyekről több információt találhat a 3D lámpák kategóriájának leírásában a weboldalunkon. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a lámpa saját gyártású termék, és egyedi ajándék lehet a Szűz csillagjegyben születettek számára.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Scorpio 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Saját gyártású, személyesített 3D lámpa. Ennek a stílusos lámpának színes LED fénye van és gravírozott csillagjegyes grafikája, és remek ajándék lehet a Skorpió csillagjegyben születettek számára. Egy ilyen ajándékkal bármilyen alkalomkor sikert arat majd. A lámpa többféle alappal elérhető, amelyeknek különböző funkcióik vannak, további információért kérjük, olvassa el a weboldalunkon a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Cancer 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, a MrGift által gyártva, színes LED fénnyel és horoszkópos grafikával a Rák csillagjegyben születettek számára. A lámpa különböző alapokkal elérhető, amelyeknek más-más funkciói vannak, további információért kérjük, olvassa el a weboldalunkon a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ezzel a stílusos lámpával megajándékozhatja a szeretteit, vagy használhatja otthoni dekorációként, ha kedveli a modern és érdekes dísztárgyakat.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Leo 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, LED fénnyel, stílusos csillagjegyes grafikával személyesítve. A lámpa saját gyártású termék, és különböző típusai elérhetők. További információkért ezekről kérjük, olvassa el a weboldalunkon található 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a stílusos lámpa ajándékba adható bármilyen különleges alkalomra, vagy használhatja akár egyedi, érdekes dekorációként a saját otthonába.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Sagittarius 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

3D lámpa gravírozott akrillemezből színes LED fénnyel és horoszkópos grafikával, a MrGift által gyártva. A lámpa különböző típusai elérhetők, több információért ezekről kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik lámpánk működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a lámpa modern, érdekes dekoráció, ami stílust kölcsönöz majd az otthona bármelyik helyiségének, vagy egyedi ajándék lehet a Nyilas csillagjegyben születettek számára.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Libra 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

3D dekoratív lámpa gravírozott akrillemezből, LED fénnyel. A lámpa saját gyártású termék, stílusos horoszkópos grafikával személyesítve; többféle típusban elérhető, különböző funkciókkal (óra, hangszóró stb.). További információkat ezekről a 3D lámpák kategóriájának leírásában találhat. Mindegyik lámpánk működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a lámpa remek, stílusos és modern ajándék a Mérleg csillagjegyben születettek számára, vagy érdekes dekoráció az Ön saját otthonába.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Aries 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, a MrGift által gyártva, stílusos Zodiac grafikával személyesítve. A lámpa többféle, különböző funkciójú alappal elérhető; további információért ezekről kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpánk működtethető elemekkel (ezeket NEM tartalmazza), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Egyedi ajándék a Kos csillagjegyben születettek számára, vagy érdekes, modern dekoráció az Ön otthonába.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Gemini 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Személyesített 3D lámpa, stílusos horoszkópos grafikával. A lámpa saját gyártású termék, gravírozott akrillemezből készül, különböző elérhető lámpaalapokkal. További információkért kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpánk működtethető elemekkel (ezeket NEM tartalmazza), számítógépről USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Különleges ajándék az Ikrek csillagjegyben születettek számára, születésnapra, vagy bármely egyéb alkalomra.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Pisces 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

3D dekoratív lámpa gravírozott akrillemezből készítve, különböző elérhető lámpaalap-típusokkal és LED fénnyel. A lámpán stílusos, horoszkóp témájú grafika látható, és ideális ajándék lehet a Halak csillagjegyben születetteknek. További információkért a különböző típusú lámpákról kérjük, olvassa el a 3D lámpás kategória leírását a weboldalunkon. Mindegyik lámpa működtethető elemekkel (ezeket NEM tartalmazza), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Capricorn 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

3D LED lámpa gravírozott akrillemezből, különböző elérhető lámpaalapokkal és stílusos horoszkóp-témájú grafikával. További információkért a lámpák típusairól kérjük, olvassa el a 3D lámpás kategória leírását. Mindegyik lámpa működtethető elemekkel (ezeket NEM tartalmazza), számítógépről micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Megajándékozhat ezzel a lámpával egy Bak csillagjegyű személyt, vagy használhatja érdekes otthoni dekorációként is.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Taurus 3D lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Gravírozott akrillemezből készült 3D lámpa, stílusos Taurus grafikával és színes LED fénnyel. A lámpa elemekkel működik, vagy a számítógéphez csatlakoztatható micro-USB kábel segítségével, akár B típusú USB csatlakozós telefontöltővel is használható. A rendelés tartalmazza az USB kábelt, az elemeket azonban NEM. További információért a lámpa típusairól kérjük, olvassa el a 3D lámpa kategória leírását. Egyedi ajándék a Bika csillagjegyben születetteknek, főleg születésnapra.

Kattintson ide a bemutató videóhoz