Nyugdíj

Nyugdíjba meneteli ajándékok, amelyek személyesíthetők, hogy feledhetetlen meglepetéssé váljanak. Válassza ki a tökéletes ajándékot erre az alkalomra családtagoknak, barátoknak vagy kollégáknak, személyesítéssel együtt, ha szeretne valami igazán különlegeset és szívhez szólót ajándékozni.

Nyugdíj

Aktív szűrők

Saját gyártású boros doboz fából, nzugdíba menetel alkalmával. Tartalmaz két igényszerint gravírozott poharat és 2 üveg bort, általában egy fehér félszárazat és egy száraz vöröset, a borok cimkéje isigény szerint személyesítva van. A doboz gravírozással van személyesítve, különleges üzenettel nyugdíjba vonulók számára; az ár tartalmazza a személyesítést.

Méretek: 26x36x10 cm.

Vicces bögre nyugdíjasoknak

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Személyesített kerámia bögrék, humoros grafikával nyugdíjasoknak: ""Nyugdíj - Heti program", amely vásárolható román, magyar és angol nyelven is. Többféle bögre elérhető: sima fehér, vagy színes (fekete vagy vörös) belső és fül. Tökéletes ajándék egy barát, családtag, akár kolléga vagy kolléganő nyugdíjba vonulásakor.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Elegáns boros doboz gravírozott fából, beépített tartóval borospoharaknak, készen személyesítve nyugdíjazási ajándékként. NEM tartalmazza a bort és a poharakat, a képek csak informatív céllal készültek.

Méretek: 10.5 x 10.5 x 35 cm nyitott formában, becsukva a doboz magassága 46 cm.

Ajándékcsomag nyugdíjasoknak borral

0 Review(s)
Ár 115,00 lei

Egy különleges ajándék nyugdíjasoknak (főleg uraknak): egy elegáns fa boros doboz beépített fogantyúval oldalt, a MrGift által gyártva, amely tartalmaz egy 7.50 dl-es minőségi bort (két különböző borfajta közül lehet választani). A doboz gravírozással, a bor pedig általunk készített címkével van személyre szabva, mindkettő nyugdíjasoknak szóló különleges üzenettel.

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Doboz méretei: 10 x 10 x 36 cm.

Vicces sétabot kiegészítőkkel, tartalmaz: egy 85 cm hosszú fa sétabotot, ráerősítve egy régi típusú vagy bicikliduda, egy kis italosüveg és egy elsősegélydoboz meglepetésekkel. Humoros ajándék bármilyen alkalomra. NEM ajánlott járás közben rá támaszkodni, mivel a fában lehetnek hibák, csak szórakoztató céllal készült.

Pensionar póló

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú férfi póló, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros szöveggel: "Atentie! Pensionar! Stie totul si are timpul sa-ti demonstreze!"

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:  71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Nyugdíjas póló

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros szöveggel: "Vigyázat, nyugdíjas! Mindent tud, és van ideje elmondani!" 

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              S        M         L        XL      2XL   

Méret cm-ben:  71/46  74/51  77/56  79/61  83/66