Handmade ékszerek

Ebben a kategóriában egyedi, kézzel készített ékszereket és ékszerszetteket találhat különleges gyöngyökből és kiegészítőkből megalkotva, elegánsan becsomagolva különböző ajándék- és ékszerdobozokba. Mindegyik ékszer stílussal és kreativitással készült, és tökéletes ajándék lehet fontos alkalmakkor a divatos, különleges kiegészítőket kedvelő nők számára.

Handmade ékszerek

Aktív szűrők

Rendelésre készített medál, az általad kiválasztott névvel, szöveggel vagy designal. Az Ön által választott aranyból, ezüstből vagy sárgarézből készült, ez a gyönyörű darab az Ön által választott neveket vagy szavakat mutatja be. Az aprólékosan megtervezett medálok a stílus és az érzelmek egyedi keveréke, időtlen kiegészítőt ígérve, amely személyes jelentőséggel bír. Tökéletes a dédelgetett kapcsolatok ünneplésére vagy egy darab testreszabott elegancia ajándékozására.

Mérete 4x1cm, vastagsága 0,5mm

Fehér-piros ékszerszett

0 Review(s)
Ár 103,00 lei

Egyedi, elegáns handmade fülbevaló-nyaklánc szett piros és fehér gyöngyökből, szív alakú medállal, stílusosan becsomagolva egy szív alakú fadobozkába. Tökéletes ajándék hölgyeknek, bármilyen alkalomra.

Lávaköves nyaklánc és fülbevaló szett

0 Review(s)
Ár 110,00 lei

Elegáns, egyedi handmade ékszerszett szív alakú medálokkal, lávakő-gyöngyökből és vörös howlitból, stílusosan becsomagolva egy általunk készített szív alakú fa ékszerdobozkába. Tökéletes ajándék egy különleges nőnek Valentin-napra, de bármely más alkalomra is.

Ékszerszett szív alakú medállal

0 Review(s)
Ár 113,00 lei

Elegáns handmade nyaklánc-fülbevaló szett piros, fehér és tengerzöld féldrágakő gyöngyökből, szív alakú medálokkal, stílusosan becsomagolva egy szív alakú gravírozott fa ékszerdobozba. Tökéletes, egyedi ajándék hölgyeknek bármilyen alkalomra.

EYE féldrágaköves karkötő

0 Review(s)
Ár 44,00 lei

Sötétvörös handmade karkötő féldrágakő gyöngyökből, egyszerű, de elegáns és kifinomult stílusban megalkotva, egy elragadó szív alakú fa ékszerdobozba csomagolva. Stílusos, egyedi ajándék a különleges kiegészítőket kedvelő nőknek.

Nagyon elegáns, natúr színű fagyöngyökből készült ékszerszett, amely egy pár fülbevalót, karkötőt és egy nyakláncot tartalmaz, fenyőfa alakú fém medállal. Különleges ünnepi ajándék hölgyeknek.

Hand-made ékszerszett fekete-fehér lávakő gyöngyökből készítve; egy karkötőt, egy pár fülbevalót és egy nyakláncot tartalmaz karácsonyi csengettyű alakú medállal, mindezeket elegánsan becsomagolva egy ajándékdobozba. Különleges ajándék egy hölgynek a családból, vagy akár a baráti vagy ismerősi körből.

Kék és zöld gyöngyökből készült, hand-made ékszerszett, amely egy pár fülbevalót tartalmaz, és egy nyakláncot karácsonyi koszorú alakú medállal. Egy nagyon elegáns, kifinomult téli ünnepi ajándék, szívből megtervezve és elkészítve.

Mikulás szánkója nyaklánc

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

Egyszerű, de csinos hand-made nyaklánc, szánkó alakú fém medállal vörös bőr zsinóron, elegáns ajándékdobozba csomagolva. Különleges karácsonyi ajándék hölgyeknek.