Új otthon

Az új házban vagy lakásban eltöltött első napok mindig különlegesek, és sokan úgy döntenek, megünneplik őket a családdal vagy barátokkal együtt. Habár ezek az alkalmak ritkák, mégis érdemes tudnunk, hogyan ajándékozzunk valami stílusosat és praktikusat a házigazdának, amikor megtörténnek. Ez a kategória számos egyedi, kreatív és hasznos ajándékot kínál férfiak számára erre az alkalomra, a szép dekorációktól a hűtőmágneseken át a konyhai felszerelésig. Személyesítéssel együtt rendelve bármelyik tökéletes lehet egy új otthon megünneplésére.

Új otthon

Aktív szűrők

"Go Home" személyesített lábtörlő

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

PVC-ből készült otthoni lábtörlő, vicces grafikával személyesítve: "If you forgot the wine, go home!" A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van. Két szín közül választhat: világosbarna (méretek: 41 x 61 cm), valamint sötétszürke (40 x 60 cm). Stílusos és hasznos ajándék egy új otthonba.

Szögletes otthoni lábtörlő 100% PVC anyagból, elegáns grafikával személyesítve román vagy magyar nyelven, amelyhez hozzáadjuk a család nevét (a kért nevet a rendelésben kell megadni). A lábtörlőnek csúszásgátló rétege van, és mosható a mosógépben max. 30 fokon. Két szín közül választhat: sötétszürke (méretek: 40 x 60 cm), valamint világosbarna (41 x 61 cm). Egy stílusos és hasznos ajándék a szeretteinek.

PVC anyagból készült otthoni lábtörlő, humoros grafikával személyesítve, amely román és magyar nyelven elérhető. Stílusos ajándék barátoknak vagy családtagoknak. A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van, és mosható mosógépben max. 30 fokon. Kétféle színből választhat: sötétszürke (méretek: 40 x 60 cm), valamint világosbarna (41 x 61 cm).

Humoros boros grafikával személyesített lábtörlő, amely 3 nyelven elérhető (RO, HU, EN). A lábtörlő 100% PVC anyagból készült, csúszásgátló alsó réteggel, és mosható mosógépben max. 30 fokon. Stílusos és egyedi ajándék a minőségi borok kedvelőinek.

Két szín közül választhat: sötétszürke (40 x 60 cm), valamint világosbarna (41 x 61 cm).

Szögletes lábtörlő 100% PVC anyagból, humoros grafikával személyesítve, amely három nyelven elérhető (RO, HU, EN). A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van, és mosható mosógépben, max. 30 fokon. Stílusos, hasznos és egyedi ajándék, főleg új otthonokba.

Két szín elérhető, sötétszürke (méretek: 40 x 60 cm), valamint világosbarna (41 x 61 cm).

"Hello" személyesített lábtörlő

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

100% PVC anyagból készült szögletes lábtörlő, egyszerű, de kedves grafikával személyesítve olyan otthonok számára, ahol házi kedvenceket tartanak. A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van, és mosható mosógépben maximum 30 fokon. Egy egyszerű, de stílusos ajándék állatbarátok számára. Két modell elérhető, egy sötétszürke színű (méretek: 40 x 60 cm), valamint egy világosbarna (41 x 61 cm).

PVC anyagból készült szögletes lábtörlő. Ez a lábtörlő személyesíthető bármilyen kért szöveggel és/vagy grafikával, csak fel kell töltenie a kért személyesítést a rendelésbe. Stílusos ajándék a szeretteinek, vagy hasznos kiegészítő az Ön otthonába. A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van, és mosható mosógépben, maximum 30 fokon. Két szín elérhető: sötétszürke (méret: 40 x 60 cm), valamint világosbarna (méret: 41 x 61 cm).

Otthoni lábtörlő, különleges grafikával személyesítve: "Home sweet home". Stílusos, praktikus ajándék bárki számára. A lábtörlő 100% PVC anyagból készült, csúszásgátló alsó réteggel, és mosható mosógépben is, max. 30 fokon. Két szín elérhető ugyanazzal a grafikával, egy sötétszürke, valamint egy világosbarna.

Szürke lábtörlő mérete: 40 x 60 cm. Barna lábtörlő mérete: 41 x 61 cm.

Szögletes lábtörlő otthonra, 100% PVC anyagból, csinos grafikával személyesítve: "Live, love, laugh". A lábtörlőnek csúszásgátló alsó rétege van, mosható mosógépben is, maximum 30 fokon. Két szín elérhető ugyanazzal a grafikával: világosbarna, valamint sötétszürke. Egy egyszerű, de nagyszerű ajándék bárkinek, főleg egy új otthon megünneplésére.

Szürke lábtörlő mérete: 40 x 60 cm. Barna lábtörlő mérete: 41 x 61 cm.

"Welcome" személyesített lábtörlő

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Személyesített otthoni lábtörlő, stilusos grafikával, amin az "Üdvözöljük" szöveg látható különböző nyelveken. A lábtörlő 100% PVC anyagból készült, mosógépben mosható maximum 30 fokig, és csúszásgátló alsó réteggel ellátott. Két modell elérhető, egy sötétszürke, valamint egy világosbarna színű. Egy elegáns ajándék barátoknak vagy családtagoknak, akik új otthonba költöznek.

Szürke lábtörlő mérete: 40 x 60 cm. Barna lábtörlő mérete: 41 x 61 cm.

Személyesített lábtörlő névvel

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Egy egyszerű otthoni lábtörlő, elegáns grafikával személyesítve a család nevével, amely három nyelven elérhető (RO, HU, EN); a kért nevet a rendelésbe kell majd feltöltenie. A lábtörlő mosható mosógépben maximum 30 fokon, és csúszásgátló alsó réteggel ellátott. Anyag: 100% PVC. Két szín közül választhat: sötétszürke (méretek: 40 x 60 cm), vagy világosbarna (41 x 61 cm).

26 részes szerszámkészlet

0 Review(s)
Ár 58,00 lei

26 részes szerszámkészlet, tartalmaz egy fogót, cserélhető fejű csavarhúzót, és egyéb kis, de hasznos eszközöket otthoni javításokhoz. A szett anyaga fém és alumínium, műanyag dobozba csomagolva, amely személyesíthető. A személyesítés során egy gravírozott táblácskát erősítünk a dobozra a kért üzenettel, ez a személyesítés 20,00 lejjel emel az áron.

Doboz mérete: 8,5 × 3,8 × 16,2 cm.

Szögletes doboz papír zsebkendők számára, természetes bambuszból, gravírozással személyesített, román nyelvű inspiráló grafikával: "Keep Calm, dupa ploaie si furtuna intotdeauna vine vreme buna" (jelentése: "Keep calm, az eső és vihar után mindig eljön a jó idő"). Stílusos és hasznos dísztárgy lehet bármelyik otthonban vagy akár irodában is. Mivel a bambusz természetes anyag, lehetnek enyhébb eltérések a doboz színében a termékképekhez viszonyítva.

Méretek: 18,5 x 12,5 x 7 cm.

Minőségi fából készült, kétféle formában elérhető vágódeszka, gravírozott "A legjobb szakács!" grafikával személyesítve. A grafika kérhető románul ("Cel mai bun bucatar!") vagy angolul is ("The best chef!"); kérésre a szöveg módosítható, vagy egy név is hozzáadható, csak fel kell tölteni a választott nevet a "Personalizare produs" menüben. Különleges ajándék szakácsok számára, vagy egy új otthon megünneplésére. Az ár tartalmazza a személyesítést.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

"Regal" személyesített vágódeszka

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Minőségi fából készült vágódeszka, elérhető kétféle formában, stílusos, korona alakú grafikával személyesítve. A személyesítés fára való gravírozással történik, amely egy nagyon tartós módszer. Különleges ajándék azoknak, akik szeretnek főzni. Az itt látható ár tartalmazza a személyesítést; kérésre egy név is hozzáadható a grafikához, csak fel kell tölteni a kért nevet a "Personalizare produs" menüben.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

"Made In..." személyesített vágódeszka

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Egy egyedi ajándék egy új otthonba: egy személyesített konyhai vágódeszka, minőségi fából gyártva. A vágódeszka két különböző formában elérhető, gravírozott "Made in [név]'s kitchen" grafikával; Önnek csak fel kell töltenie az ünnepelt nevét a rendelésbe, és a többiről mi gondoskodunk! Az itt látható ár tartalmazza a személyesítést.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

"Master Chef" személyesített vágódeszka

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Minőségi fából készült, készen személyesített konyhai vágódeszka, két különböző formában. A személyesítés gravírozott "Master Chef" grafikából áll, bármilyen kért névvel, kérjük, adja meg a rendelésben a nevet a személyesítéshez. Különleges ajándék bármilyen alkalomra, főleg egy új otthonba. Az itt látható ár tartalmazza a személyesítést.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

Minőségi fából készült konyhai vágódeszka, elérhető két különböző formában, stílusos "King of the Kitchen" grafikával személyesítve, valamint bármilyen névvel (kérjük, adja meg a nevet a rendelésben). A személyesítés gravírozással történik, amely nagyon tartós módszer és igazi karaktert ad a vágódeszkának. Remek ajándék azoknak, akik sok időt töltenek a konyhában. Az itt látható ár tartalmazza a gravírozást is.

1-es típusú vágódeszka mérete: 30 x 20 x 1,2 cm.

2-es típusú vágódeszka mérete: 18 x 37 x 1,2 cm.

Wireless kulcskereső

0 Review(s)
Ár 24,00 lei

Wireless kulcskereső eszköz ABS anyagból, fekete színben, fehér kartondobozba csomagolva. Az eszköz egy ingyenes alkalmazással működik (iSearching), amely iOS és Android rendszerre is elérhető; csak rá kell erősíteni a kulcsokra, bőröndre vagy egyéb fontos tárgyra, és az app segítségével könnyedén meg tudod majd ezeket találni, ha elvesznek. Tartalmazza az elemet. Méretek: 5 x 3 x 1 cm.

Kétrészes konyhai szett

0 Review(s)
Ár 28,00 lei

Kétrészes konyhai szett fehér pamut edényfogó kesztyűből és kendőből, 120 gr/m²-es anyagból. Egyszerű, de nélkülözhetetlen kiegészítő bármely konyhából.

Gisborne boros szett parafa dobozban

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gisborne boros szett parafa dobozban. Dugóhúzót, gyűrűt, dugót és borokhoz való hőmérőt tartalmaz. A doboz gravírozással személyesíthető, így egyedi és személyes ajándék lehet egy különleges alkalomra.

Doboz mérete: 14 X 16 X 4 cm.

Saját gyártású hobby kalapács fából, humoros magyar nyelvű szöveggel személyesítve: "Kalapáccsal a kézben minden szegnek tűnik". Két méretben elérhető: NAGY - 25.5 x 12 x 3.3 cm, KICSI - 22 x 10 x 2.2 cm. Csak dekoráció, nem használható kalapácsként.

Gravírozott vicces fakalapács-RO

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Fából készült, saját gyártású fakalapács, vicces román nyelvű szöveggel: "Cand ai un ciocan in mana totate lucrurile ti se par cuie" ("Amikor egy kalapács van a kezedben, minden szögnek tűnik"). Két méretben elérhető: NAGY - 25.5 x 12 x 3.3 cm, KICSI - 22 x 10 x 2.2 cm. Dekorációs céllal készült, nem használható kalapácsként.

Ajándékcsomag borral és pohárral

0 Review(s)
Ár 204,00 lei

Ajándékcsomag, amely két bort és két borospoharat tartalmaz, elegánsan elrendezve egy fa ajándékdobozban, méret: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm . 

A borokra személyesített címke tehető saját képpel, szöveggel vagy mindkettővel, a dobozra egy rövid szöveg, valamint a poharakra szintén egy szöveg, dátum vagy név gravírozható.

Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Más borokat is lehet választani, ez esetben az árat újraszámoljuk.

Dobozos ajándékcsomag itallal

0 Review(s)
Ár 41,50 lei

Ez a pici ajándékcsomag egyszerű, de nagyon stílusos választás. Egy Ön által választott mini üveg szeszes italt elegáns, különleges, a MrGift által gyártott fa ajándékdobozkába helyezünk, amely kérhető akár megfestve is. Az üveg személyesíthető saját grafikás vagy szöveges címkével, a dobozra pedig gravírozhatunk egy rövid szöveget, fontos dátumot, stb. Doboz méretei: 6 x 6 x 13 cm.

Az ár tartalmazza a doboz és az üveg személyesitését.

3 késes szett Brie sajthoz

0 Review(s)
Ár 113,00 lei

Elegáns konyhai szett három, sajt felszolgálására való késsel, bambusz tartóban elrejtve, így kisebb helyet foglalnak tároláskor. A szett fából készült részei gravírozással személyesíthetők.

Méret: 140 x 300 x 31 mm

Set 3 Cutite de Branza Cheddar

0 Review(s)
Ár 135,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului,  pe un suport din Bambus, asezate intr-o tava alba rotunda din ceramica.  Partile din lemn se pot personaliza prin gravare, pretul lor se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: ⌀ 255 x 24 mm

Fa boros doboz 3 bor számára

0 Review(s)
Ár 112,00 lei

Saját gyártású, fából készült elegáns doboz három üveg bor számára. Kérésre a grafika kicserélhető, hogy egy köszöntést is tartalmazzon. Méretek : 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. 

Együtt rendelhető három minőségi borral is az ünnepelt számára, amelyekre saját szöveggel vagy grafikával személyesített címke tehető.

Jelenleg a Muscat Ottonel bor nem elérhető.

Ajtós boros doboz fából

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Saját gyártású boros doboz fából, különleges dizájnnal. Kérésre a grafika megváltoztatható, hogy egy köszöntést is tartalmazzon. Méretek: 9.8 x 9.8 x 33.5 cm.

Kiválasztható egy bor is az ünnepelt számára, amelyre saját képpel, szöveggel személyesített címke tehető.

Facipő alakú fa kulcstartó

0 Review(s)
Ár 23,00 lei

Facipő formájú, érdekes fa kulcstartó, amely férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Gravírozással személyesíthető, igy egyedi ajándék vagy kiegészítő lehet. Méretek: 4,1 x 1,5 x 1 cm.