Ballagás

A ballagás az óvodából vagy általános iskolából épp olyan fontos alkalom a gyerekeknek, mint a középiskolai vagy egyetemi ballagás a felnőtteknek. És a különleges alkalmak megérdemlik a különleges ajándékokat. Ezek az ajándékok a kis ballagók számára készültek: vidám, színes virágelrendezések, ballagó ruhába öltöztetett plüssmackók, praktikus kiegészítők az iskolába, mint az írószerek és mappák. Hozzáadhat ezekhez az ajándékokhoz egy bátorító üzenetet vagy idézetet is, így szép és személyes emlékek maradnak majd a gyerekek szívében.

Ballagás

Aktív szűrők

Ballagó bagoly

0 Review(s)
Ár 95,00 lei

SzemélyesíthetőbBallagó plüssbagoly , barna színben, magasság 29 cm.

Az ár tartalmazza a személyesítést szöveggel, grafikával vagy képpel.

Ballagás gravírozott Érme

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Ballagásra gravírozott fém érme egy kiváló ajándék, emlék tanárok, osztályok részére. 3 színben kapható és 3cm átmérőjű és 3mm vastagságú. 

Click ide - a bemutató film megtekintésére.

A fém érme egy kiváló ajándék, emlék külömböző emlékezetes alkalmak alkalmával, mint példaúl az iskolai vagy egyetemi ballagás, vagy éretségi, vagy egyetemi találkozók. 3 színben kapható és 3cm átmérőjű .s 3mm vastagságú. 

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Két féle képpen személyesíthető fényképpel, szoveggel vagy bármilyen grafikával a kerámia felületén, körkörösen, de aki óhajtja lehet gravírozni a talpazatát is. . Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Ballagóknak való Töltőtoll szett

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Egy elegáns, stílusos ajándék végzősöknek: természetes bambuszból készült töltőtoll, hozzá illő színű fa tolltartóban. A toll egy kliens által kért névvel lesz személyesítve, amelyet a rendelésben kell megadni; a tolltartóra egy az évfolyam évével van nyomtatva. Az ár tartalmazza a személyesítést.

Töltőtoll hossza: 14,5 cm. Doboz mérete: 17,5 x 6 x 2,5 cm.

Emléktábla 3D

0 Review(s)
Ár 168,00 lei

Egy csodálatos ajándék, emlék tanároknak, tanítóknak, osztályfőnököknek de ugyanakkor egy különleges emlék csapatok, cégek számára, a külömböző eseménzek alkalmából. Mérete 25x35cm, vastagság 2 cm, 20 aláírandó kezet és 15 piros szívecskét tartalmaz, de rendelhető bármilyen méretű, maximum 70x50 cm-ig. Készül fából és átlátszó PVC lemezből. A csomag tartalmazza az emléktáblát, a kezeket és a lábakat, a igényszerinti személyesítést és a fényképet.

Kezek plakett

0 Review(s)
Ár 72,00 lei

"KÉZ" plakett két színű fábol készült ajándék, emléktárgy 20x16 cm nagyAságú. 100% személyesíthető az általatok óhajtott fényképpel, üzenettel, nevekkel. Egy csodélatos, maradandó ajándék, emlék.

copy of Nagy ballagó plüssmaci

0 Review(s)
Ár 55,00 lei

Plüssmackó ballagási ruhába öltöztetve, elérhető barna színben, magasság 22 cm.

Az ár tartalmazza a személyesítést egy gravírozott fa pergamenen, az Ön üzenetével.

Zippie Owl személyesíthető plüss bagoly

0 Review(s)
Ár 131,00 lei

Puha plüss bagoly, világosbarna és fehér színben, ami a fehér részén bármilyen kért szöveggel, képpel vagy grafikával személyesíthető, a személyesítés emel az áron. Különleges ajándék gyerekeknek, vagy felnőtteknek is.

Bagoly magassága: 45 cm. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Nailed It ballagási párna

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

40x40 cm-es díszpárna fehér huzattal, stilusos grafikával személyesítve a 2022-es év ballagói számára - "Class of 2022 - Nailed it!". Az ár tartalmazza a személyesítést is.

2022 Évfolyam ballagási párna

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív párna fehér huzattal, egyik oldalán különleges grafikával személyesítve a 2022-ess év ballagói számára. Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méretek: 40 x 40 cm.

Végzős 2022 40x40 cm-es párna

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

40x40 cm-es díszpárna fehér huzatban, stílusos grafikával személyesítve a 2022-es év ballagói számára, román vagy magyar nyelven. Ez a párna egy különleges ballagási ajándék.

Egyszerű üvegplakett

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Egyszerű üvegplakett szintén üveg alappal, méretek: 130 mm x 180 mm x 4 mm. Ajándékba adható különböző sporteseményekre, születésnapokra, nyugdíjazáshoz, versenyekre, ballagásra stb. Személyesíthető vagy gravírozással magára az üvegre, vagy ráerősíthető egy gravírozott táblácska a kért szöveggel.

Hobby kalapács fából

0 Review(s)
Ár 18,00 lei

Saját gyártású hobby kalapács fából, elérhető két méretben: NAGY - 25.5 x 12 x 3.3 cm, KICSI - 22 x 10 x 2.2 cm. Bármelyik részén személyesíthető gravírozással vagy UV nyomtatással, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával, így különleges ajándék lehet. Dekorációs céllal készült, nem használható kalapácsként.

Jegyzetfüzet- és tolltartó fából

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Saját gyártású fa doboz egy jegyzetfüzet és egy írószer tárolására, méretek: 17.5 x 19 x 3 cm. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával. Különleges ballagási ajándék lehet, vagy stílusos kiegészítő az iskolába, akár irodába is.

Plexid plakett

0 Review(s)
Ár 68,00 lei

20 cm-es magasságú plexid plakett, szintén plexidből készült talppal, amelynek mérete 13x5 cm. Ajándékba adható különböző sporteseményekre, születésnapra, nyugdíjba vonuláskor, versenyeken, ballagáskor, stb. A személyesítés történhet gravírozással, vagy rá tudunk erősíteni egy gravírozott táblácskát a kért szöveggel.

Ballagási emlék kalappal

0 Review(s)
Ár 181,00 lei

Virágkompozíció selyemvirágokból, ízlésesen elrendezve egy fából készült, 15 x 15 x 7 cm nagyságú ballagási kalapban, amely egy pergamen formájú 28 x 35 cm-es fatáblára van helyezve. A fatábla tartalmaz még egy ballagási üzenetet és egy tollat szintén fából és szintén üzenettel ellátva. Az elrendezés polcon vagy akár falon is tartható; a személyesítést gravírozással végezzük el, akár Ön által választott szövegekkel is, az ár tartalmazza a személyesítést is.

Ballagó macis kulcstartó

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Kulcstartó ballagáshoz öltözött plüssmacival, barna színben, magasság 13 cm.

Hozzáadhatunk egy kártyára nyomtatott szöveget is.

Ballagási kalap üzenettel

0 Review(s)
Ár 164,00 lei

Különleges virágkompozíció sármából, rózsákból, minirózsákból, hortenziából és krizantémból, figyelmesen elrendezve egy ballagási kalap alakú fadobozban. Az elrendezés tartalmaz egy pergamen alakú fatáblácskát, amit saját üzenettel személyesítünk.

Elrendezés mérete: 

17 x 17 x 19 cm.

Flower Box ballagásra kalappal és üzenettel - Minirózsák, lisianthus és margaréta krizantémok kombinációja, elegánsan elrendezve egy natúr színű kerek ajándékdobozban 12.5 cm átmérővel. A kompozíció tetejére egy mini ballagási kalap kerül. Tartalmaz egy kicsi (5x9 cm) fatáblát, amelyre saját üzenetet tehetünk gravírozással vagy UV nyomtatással, továbbá a szalagra is nyomtathatunk szöveget.

Az ajándékdoboz különbözhet a képen láthatótól. 

Elrendezés méretei: 18,5 x 18 cm.

Virágelrendezés természetes szárított növényekből, figyelmesen elrendezve egy fekete, ballagási kalap alakú fadobozban (méret: 15 x 15 x 7 cm). A szalag a doboz körül (méret: 2 x 36 cm) személyesíthető saját üzenettel.

Elrendezés mérete: 15 x 15 x 16 cm.

Ballagási ajándékcsomag kalappal - Girl

0 Review(s)
Ár 296,00 lei

A ballagás mindig egyet jelent az üdvözletekkel, virágokkal és ajándékokkal. Mi segíthetünk ezzel az ajándékcsomaggal, amely tartalmaz egy virágelrendezést faládikóban: minirózsákkal és margaréta krizantémokkal. Emellett tartalmaz különböző ballagási ajándékokat: egy roller pen-golyóstoll szettet, egy ballagó plüssmackót, egy ballagási ajándékdobozt pendrive-val , 4 Ferrero Rocher csokoládét, és egy ballagási kalap formájú kartondobozt (25 x 25 cm, átmérő 20 cm). A szalag a doboz körül saját üzenettel személyesíthető, szalag mérete: 2 x 36 cm. Az írószerek szintén személyesíthetők, gravírozással.

USB fa ballagási ajándékdobozban-HU

0 Review(s)
Ár 83,00 lei

8 GB tárhelyű USB stick, natúr színű fából készítve, fa ajándékdobozban, mindkettő magyar nyelvű ballagási szövegekkel személyre szabva. A grafikát a dobozra és a szövegeket Ön választhatja, nem kell mást tennie, mint feltölteni őket a rendelésbe. Az ár tartalmazza a személyesítéseket.

USB fa ballagási ajándékdobozban

0 Review(s)
Ár 83,00 lei

8 GB tárhelyű USB stick, natúr színű fából készítve, mindkettő ballagásra személyesítve. A szövegeket és a grafikát Ön választhatja ki, csak annyit kell tennie, hogy feltölti őket a rendelésbe. Méretek: 14 x 10 x 3.5 cm

Ballagási virágelrendezés bagollyal

0 Review(s)
Ár 145,00 lei

Ez az elegáns ballagási virágelrendezés rózsákból, lisianthusból és orchideákból áll, elhelyezve egy MrGift által gyártott, bagoly alakú fadobozban (17 x 10 x 30 cm). Az elrendezés tartalmaz továbbá egy pergamen alakú fatáblácskát, amelyet az Ön üzenetével személyesítünk, a személyesítés benne van az árban. Méretek: 20 x 16 x 30 cm.

A virágok virágszivacsba vannak elhelyezve; hogy tovább megőrizzék a frissességüket, ajánlott őket 2-3 naponta megöntözni.

Graduation Box plüssmackóval

0 Review(s)
Ár 226,00 lei

A ballagás mindig egyet jelent a jókívánságokkal, virágokkal és ajándékokkal. Ez az elegáns ballagási virágelrendezés rózsákból és szegfűkből áll egy könyv alakú dobozban (29 x 22 x 8 cm), középen egy plüssmackóval (17 x 15 x 20 cm) ballagási ruhában, ami az ölében egy nyitott könyv formájú, saját üzenettel személyre szabható fatáblácskát tart. Elrendezés méretei: 29 x 22 x 27 cm. A virágok vágott virágnak való szivacsban vannak, ajánlott 2-3 nap után megöntözni őket, hogy tovább frissek maradjanak.

Egy szívből készült ballagási virágelrendezés orchideákból, fehér rózsákból és perui liliomból, gravírozott baglyos fadobozban (10x10x10,5 cm) elhelyezve, ami megtartható emlékbe. A szalag (4 x 36cm) egy különleges ballagási üzenetet tartalmaz. Az elrendezés tetejére egy miniatűr ballagási kalap került. Méretek: 20 x 20 x 26 cm. A virágok vágott virágnak való szivacsban vannak, ajánlott megöntözni 2-3 nap után, hogy tovább frissek maradjanak. Tartalmaz egy fa golyóstoll-ceruza szettet is tartóban, mind a tartó, mind az írószerek személyesíthetők gravírozással, bármilyen kért rövid szöveggel.

A ballagás egyet jelent a jókívánságokkal, virágokkal és ajándékokkal. Mi a segítségére sietünk ezzel a személyesíthető virágelrendezéssel. A fehér rózsák, lila és zöld lisianthus és sárma elegánsan vannak elrendezve egy ballagási kalap alakú, 15 x 15 x 7 cm-es fekete fadobozban. A virágok vágott virágoknak való szivacsban vannak elhelyezve, ajánlott az öntözésük 2-3 naponta, hogy tovább frissek maradjanak. A doboz körüli szalag (méret: 2 x 36 cm) saját üzenettel személyesíthető.

Elrendezés méretei: 18 x 18 x 21 cm.

Virágelrendezés ballagási kalappal

0 Review(s)
Ár 176,00 lei

Egy igazán különleges ballagási ajándék fiatal hölgyeknek: kifinomult virágelrendezés díszdobozban, mini orchideákból, gerberákból és minirózsákból, fátyolvirággal (gypsophila) díszítve. Az elrendezés tetejére ballagási kalap formájú fedél van helyezve, a doboz körül pedig személyesített szalag.

Doboz átmérője:15 cm. Elrendezés méretei: 22 x 22 x 20 cm. 

A személyesítés megvalósítható a dobozra történő nyomtatással, vagy egy elegáns nyomtatott kártyával, saját üzenettel.

Széf alakú fadoboz

0 Review(s)
Ár 39,00 lei

Széf alakú gravírozott fadoboz, a MrGift által gyártva. Méretek: 11 x 8 x 4 cm. Ideális ajándék lehet ballagók számára. A doboz NEM tartalmaz pénzt, a képek csak informatív célúak.