Mikulás-nap

Egyedi ajándékok a téli ünnepekre, amelyek tökéletesek december 6-ra, azaz Mikulás-napra. Nálunk megtalálod a tökéletes ajándékot erre az alkalomra felnőttek és gyerekek számára is, a te kéréseid szerint személyesítve.

Mikulás-nap

Aktív szűrők

Merry Christmas üdvözlet fából

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Saját gyártású karácsonyi üdvözlet fából, "Merry Christmas" grafikával, amely gravírozással személyesíthető, bármilyen kért névvel. Hozza el a karácsonyi hangulatot a szerettei otthonába ezzel a különleges üdvözlettel!

Méret: 10,5 x 14,8 cm.

kattints a bemutató videóhoz

Bambusz termosz szűrővel

0 Review(s)
Ár 130,00 lei

Bambusz termosz szűrővel és rozsdamentes acél belsővel. A bambuszból készült részek - a termosz külseje és fedele - gravírozva személyesíthetők egy rövid szöveggel vagy grafikával. A megfelelő személyesítéssel remek ajándék lehet bármilyen alkalomra, születésnapokra, Húsvétra, Karácsonyra stb.

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Kapacitás: 400 ml, méretek:  Ø 6.5 X 20 cm.

Sacosa Bumbac Rosu cu Maner Lung

0 Review(s)
Ár 8,00 lei

Sacosa Bumbac Rosu cu Maner Lung -  bumbac 100 %, grosime: 105 g/mp, material rezistent. Personalizarea se face prin imprimare, cu orice poza sau text dorit de client. Pretul personalizarii se discuta prin telefon, depinde de marimea graficii cerute. Puteti atasa comenzii ceea ce doriti sa fie imprimat pe sacosa.

Dimensiuni sacosa: 38 X 42 cm

Személyesíthető plüss Mikulás

0 Review(s)
Ár 93,00 lei

Plüss Mikulás, 100% poliészterből készítve, magasság: 42 cm. Tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek. A fehér részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, az ár tartalmazza a személyesítést.

Karácsonyi ajándékcsomag nagyapáknak

0 Review(s)
Ár 129,00 lei

Komplex karácsonyi ajándékcsomag nagyapáknak, amely a következőkből áll: egy felfújható karácsonyi gömb nagyapáknak szóló üzenettel, egy pakli pókerkártya, egy multifunkciós szerszám, egy 50 ml-es üveg szilvapálinka, és egy 30 ml-es, rozsdamentes acél pálinkáspohár, mindezek elrendezve egy fadobozban, amelynek mérete 21 x 15 x 8.5 cm. A doboz fedele személyesíthető nyomtatással vagy gravírozással, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával.

Karácsonyi ajándékcsomag nagymamáknak

0 Review(s)
Ár 239,00 lei

Komplex karácsonyi ajándék nagymamáknak, amely a következőket tartalmazza: egy személyesített kerámia bögre, egy 250 ml-es üveg méz, egy házikó alakú kerámia gyertyatartó, csokoládé, egy felfújható karácsonyi gömb nagymamáknak szóló üzenettel, és egy személyesített vörös konyhai kötény, mindezek elrendezve egy 27 x 25 x 30 cm-es fa ajándékdobozban. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

"Snowman" karácsonyi ajándékzacskó

0 Review(s)
Ár 23,00 lei

100% pamutból készült karácsonyi ajándékzacskó, stílusos hóemberes téli ünnepi mintával, méretek: 38x45 cm, zsinórral záródik. A tökéletes kiegészítő bármilyen ünnepi ajándékhoz.

"Merry Christmas" szublimációs bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

"Merry Christmas" szublimációs kerámia bögre, egy különleges darab, ugyanis bármivel személyesíthető, képekkel vagy egy különleges szöveggel is. A bögre belsején karácsonyi szövegek láthatók, a külső része fehér, ide fog kerülni a választott kép és/vagy szöveg. Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méretek: fi = 8 cm, magasság = 9.5 cm.

Űrtartalom 0.32 L.

"Karácsony Fluttival" ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 166,00 lei

"Karácsony Fluttival" ajándékcsomag - különleges ajándék a téli ünnepekre, vagy akár egy téli születésnapra. A következőket tartalmazza: egy 310 ml-es termosz téli mintával (vörös vagy kék színben), egy Flutti hóemberes ajándékdoboz (szintén kék vagy vörös) csokoládépralinéval töltve, és egy téli mintás fa dominójáték, mindezek egy vörös, a Mikulás övével díszített ajándékzacskóban elrendezve, amelynek mérete: 224 x 160 x 85 mm.

A termosz és a dominó fedele gravírozással személyesíthetők, a személyesítés ára 10 lej/felület.

"Észak csillaga" ajándékcsomag fadobozban

0 Review(s)
Ár 187,00 lei

"Észak csillaga" ajándékcsomag fadobozban, egy igazán különleges ajándék a téli ünnepek idejére. A következőket tartalmazza: egy iránytű, egy elektromos öngyújtó, egy 250 ml-es üveg szilvapálinka, valamint egy különleges, 8 cl-es rozsdamentes acél pálinkáspohár; mindez izlandi mohával és téli díszítőelemekkel dekorálva. A doboz gravírozással személyesíthető egy rövid szöveggel, a pálinkásüveg címkéjére bármilyen kért kép, grafika vagy szöveg tehető.

Doboz mérete: átmérő - 23 cm, magasság - 5,5 cm.

Karácsonyi gyertyatartó

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Karácsonyi gyertyatartó üvegből, elegáns csomagolásban, vörös szalaggal átkötve, egy mécsest tartalmaz. Gyertyatartó mérete : Ø 5 × 6,3 cm.

Lito fehér asztali óra

0 Review(s)
Ár 118,00 lei

Fehér MDF asztali óra beépített írószer-tartóval, elegáns fehér LED fénnyel, amely mutatja az órát, dátumot és hőmérséklete. Az óra 3 darab AAA elemmel működik, amelyeket NEM tartalmaz. Személyesíthető gravírozással vagy UV nyomtatással.

Méret: 123 x 61 x 63 mm

Bamboo asztali óra

0 Review(s)
Ár 133,00 lei

Jó minőségű bambuszból készült asztali óra, írószer-tartóval, fekete alapon elegáns fehér LED fénnyel, amely mutatja az időt, dátumot és hőmérsékletet. Az óra három AAA elemmel működik, amelyeket NEM tartalmaz. Személyesíthető UV nyomtatással, vagy gravírozással.

Méret: 123 x 61 x 63 mm

Kerek fém karácsonyi doboz

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

Kerek fém ajándékdoboz, különleges téli ünnepi dizájnnal. Gravírozással személyesíthető, egy szöveggel vagy névvel, így egyedivé és személyessé válhat.

Méret: ⌀ 135 x 155 mm

3D karácsonyi üdvözlet fenyővel

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Saját gyártású 3D üdvözlőkártya fából, karácsonyi grafikával, ami kérésre gravírozással személyesíthető, bármilyen névvel. Ajándékozzon valami egyszerűt, de stílusosat és kifinomultat a szeretteinek!

Méretek: 10,5 x 14,8 cm.

Click a bemutató videóhoz

Smiley műanyag anti-stressz kulcstartó

0 Review(s)
Ár 5,00 lei

Smiley műanyag anti-stressz kulcstartó, fém gyűrűvel, 4 cm átmérővel. Kicsi, de kedves kiegészítő lehet bármilyen ajándékcsomag mellé.

NEM személyesíthető.

Karácsonyi mintás sál

0 Review(s)
Ár 58,00 lei

Karácsonyi mintás sál műszálas anyagból, nagyon puha és kényelmes, többféle színben elérhető.

Méretek: 200 x 40 cm.

Horse pénztárca férfiaknak

0 Review(s)
Ár 154,00 lei

Minőségi bőrből készült pénztárca férfiaknak, barna színben, rekeszekkel papírpénz, aprópénz, névjegykártyák és egyéb dokumentumok számára, záró kapoccsal. Elegáns kartondobozba van csomagolva.

Méretek: 12x2.5x9 cm. Az egyik oldalán lovas grafikával személyesített, a másik oldalára egy rövid szöveg gravírozható.

Mikulás ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 88,00 lei

Mikulás támájú ajándékcsomag, amely egy szintetikus anyagból készült karácsonyi ajándékzacskóban a következőket tartalmazza: egy karácsonyi mintás dominójáték, Mikulásos ceruza, csokoládé és egy átlátszó játékautó, finomságokkal töltve.

Méretek: 200 x 220 mm, fogantyú hossza: 340 mm.

Ünnepi koszorú ajtóra

0 Review(s)
Ár 78,00 lei

Természetes vesszőkoszorú (átmérő: 30 cm), szárított növényekkel, üveggömbökkel és egyéb ünnepi elemekkel dekorálva, köztük egy mini fa hintalóval, (12*10cm), valamint izlandi mohával. Tökéletes vendégváró a téli ünnepek idejére.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Kerámia bögre Poly babával

0 Review(s)
Ár 72,00 lei

Kerámia bögre 8 cm átmérővel és 9,5 cm magassággal, különleges karácsonyi grafikával személyesítve, tartalmaz egy 9 cm magas Poly babát textilből készült lábakkal, üveggömböket és szárított növényeket, műfenyővel és izlandi mohával dekorálva. Elrendezés magassága: 17,5cm. Egy ilyen ajándékkal különleges hatást érhetsz el a családban vagy barátaidnál, magaddal hozva az ünnepek hangulatát. A bögre bármilyen kért képpel, szöveggel személyesíthető, az ár tartalmazza a személyesítést.

Fehér ünnepi elrendezés

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

Fehér ünnepi elrendezés egy fehér, csillag alakú, 15 cm átmérőjű fém tányérkában elhelyezve, tartalmaz egy 6 x 11 cm-es, rusztikus fehér díszgyertyát, szárított növényekkel, téli dekorációs elemekkel, karácsonyi gömbökkel és izlandi mohával díszítve.

Elrendezés mérete: 15 x 11 cm. Különleges dekoráció a szeretteinek, vagy a karácsonyi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Karácsonyi ajándékdoboz

0 Review(s)
Ár 9,00 lei

Karácsonyi ajándékdoboz jó minőségű vastag kartonból, fehér és vörös színekben, ünnepi mintával dekorálva a külső és belső részén is. Megtölthető édességekkel, vagy bármilyen kis ajándékkal a szerettei számára. A doboz fedele nyomtatással személyesíthető, egy rövid szöveggel.

Doboz mérete: 98 x 97 x 49 mm.

Műanyag karácsonyi gömb

0 Review(s)
Ár 9,00 lei

Műanyag gömb a karácsonyfára, fehér színben vörös ünnepi mintával.

Átmérő: 4.4 cm

"Merry Christmas" személyesített felső

0 Review(s)
Ár 120,00 lei

Kariban márkájú kapucnis felső, kenguru típusú zsebbel, "Merry Christmas" grafikával személyesítve. Anyag: 80% pamut, 20% poliészter, anyag vastagsága: 280 g/nm.

Tartós, kényelmes ruhadarab.

A személyesített ruházatot kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:            XS         S         M        L         XL       2XL      3XL      4XL

Méret cm-ben: 64/49   66/52  68/55  70/58   72/61   74/64   77/68   79/71

Gunter zsebkés

0 Review(s)
Ár 41,00 lei

Beaver márkájú, rozsdamentes acélból és fából készült zsebkés, ideális azok számára, akik szeretne kirándulni és gombát szedni. A zsebkés összecsukható, így biztonságosan lehet szállítani. Kérésre a fából készült rész gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel.

Méret zárt formában 11,5x1,3x2,6 cm

Matt hópelyhes üveg bögre

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Matt üvegből készült 200 ml-es bögre, hópelyhes mintával és egy vidám smiley-val a bögre alján.

Méretek: Ø 7,9x8,1 cm, 200 ml.

Ho-Ho-Ho dominójáték fából

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

A Ho-Ho-Ho dominójáték a klasszikus dominó felfrissített változata, téli mintákkal, amelyek egyenesen a dominókra vannak nyomtatva, így a játék még szórakoztatóbbá válik. A dominók és maga a doboz is fából készültek, a doboz gravírozással személyesíthető bármilyen kért logóval vagy rövid szöveggel, a személyesítés emel az áron.

Méret: 120 x 70 x 40 mm

Bounce karácsonyi golyóstoll

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

A Bounce műanyag golyóstoll garantált téli szórakozás, mivel egy leszedhető, rugalmas kis gumilabdát tartalmaz; mind a golyóstoll, mind a labda karácsonyi motívumokkal vannak dekorálva. Kék tintával ír, NEM személyesíthető.