Játékok

Plüssök, játékok kisgyerekeknek és szórakoztató társasjátékok, logikai és tudást fejlesztő játékok, ajándékba gyermekeknek vagy akár felnőtteknek is, az alkalomtól függően. Egy kisgyerek első plüssmacijától vidám családi szórakozáson át gondolkodást fejlesztő játékokig rengeteg különleges és érdekes ajándékot találhat itt.

Játékok

Aktív szűrők

Memóriajáték gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 38,00 lei

Ez a kedves, rajzos memóriajáték saját gyártású, és gravírozott fából készült. A játék a következőket tartalmazza: 32 kerek, fehér játékkorong, és egy natúr fából készült személyesített doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva. 4 modell közül választhat: állatkák, bogarak, járművek vagy számok. Mindegyik modell elérhető román és magyar nyelven is.

Doboz méretei: 17,5 x 6,5 x 2,8 cm. A játékkorongok átmérője 4 cm.

GO játék fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a GO játék saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román, továbbá magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, 40 fehér játékkorong, 40 fekete játékkorong, a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz méretei: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla méretei: 25 x 25 cm.

Malomjáték fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a malomjáték saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román vagy magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, amelyet 4 puzzle-darabból kell összeállítani, 18 játékkorong (9 darab mindkét játékosnak), a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz mérete: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla mérete: 25 x 25 cm.

Hatszög puzzle fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Egy érdekes puzzle felnőtteknek vagy gyerekeknek hatszögű darabokkal, különböző képekkel elérhető: mandala, húsvéti üdvözlet, valamint egy modell bármilyen kért szöveggel, logóval vagy grafikával, de akár elküldhet nekünk bármilyen képet, szöveget és/vagy grafikát is, amivel személyesítjük majd a puzzle-t. Ez a puzzle kedves ajándék lehet Gyereknapra vagy Húsvétra.

Méretek: 8 x 8 x 0,5 cm.

FIGYELEM: a játék kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Fényképes puzzle gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Egy egyszerű fa puzzle, nagyobb méretű darabokkal, amelyekből egy kedves állatkás képet lehet kirakni. Ez a puzzle kis helyet foglal, és ideális ajándék lehet gyerekeknek Gyermeknapra vagy születésnapra, vagy akár alkalom nélkül is, egy apró figyelmességként az Ön részéről. Három kép közül választhat, vagy elküldhet egy képet, grafikát és/vagy szöveget, amellyel személyesítjük a puzzle-t.

Méretek: 11 x 8 x 0,5 cm.

X és 0 játék fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

A klasszikus X-0 játék fából készült változata. A játék tartalmaz egy játéktáblácskát, öt kört és öt X-et, valamint egy táblácskát, amibe az X-ek és körök helyezhetők, amikor nincsenek használatban; a praktikus dizájnnak köszönhetően, amely kis helyet foglal, ez a játék akár a zsebben is elfér. Egy egyszerű, de kedves ajándék gyerekeknek vagy felnőtteknek.

Méretek: 8 x 8 x 0,8 cm.

FIGYELEM: a játék kis alkotóelemeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. Nem ajánlott 3 év alatti gyerekeknek.

Zippie Owl személyesíthető plüss bagoly

0 Review(s)
Ár 131,00 lei

Puha plüss bagoly, világosbarna és fehér színben, ami a fehér részén bármilyen kért szöveggel, képpel vagy grafikával személyesíthető, a személyesítés emel az áron. Különleges ajándék gyerekeknek, vagy felnőtteknek is.

Bagoly magassága: 45 cm. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Mumbles plüssmackó pólóval

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Mumbles mackó 100% plüss poliészter bundával, puha, világosbarna színű anyagból, fehér pamut pólóba öltöztetve. A plüss két méretben elérhető: kicsi és nagy. Az ár tartalmazza a póló nyomtatásos személyesítését bármilyen rövid szöveggel, kis méretű képpel vagy grafikával. Nagyon kedves ajándék gyerekeknek, vagy akár felnőtteknek is.

Kis mackó magassága: 20 cm. Nagy mackó magassága: 36 cm.

Ki nevet a végén társasjáték

0 Review(s)
Ár 33,00 lei

Ki nevet a végén klasszikus társasjáték, tartalmazza a játékfigurákat, egy dobókockát, fa játéktáblát és egy vászonzacskót.

Játéktábla mérete: 12 x 12 x 1,5 cm.

Személyesíthető plüss hóember

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

100% poliészterből készült plüss hóember sállal és Mikulás-sapkával, az elülső részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával. Kedves ajándék Karácsonyra vagy a téli ünnepekre, gyerekek vagy akár felnőttek számára is.

Játék magassága: 42 cm.

Carcassonne 4-es kiegészítő: A torony

0 Review(s)
Ár 77,00 lei

Egy (román nyelvű) kiegészítő, ami gazdagabbá teszi az eredeti Carcassonne társasjátékot, új helyzeteket és stratégiákat hozva, miközben segít rendben tartani a játéktárgyakat. 2-től 6 játékosig terjedő csoportok számára alkalmas, 7 éves életkortól felfelé.

Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 27,5 x 12,5 x 6,5 cm.

Egy fantáziadús, kalanddal teli (román nyelvű) kiegészítő a Carcassonne stratégiai társasjátékhoz, 2 és 6 személy közötti játékoscsoportoknak, 7 éves kortól felfelé. Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Román nyelvű kiegészítő a népszerű Carcassonne társasjátékhoz, még több építkezési lehetőséggel és nagyobb játékterülettel. Figyelem: csak az eredeti Carcassonne játékkal együtt játszható.

Doboz mérete: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Carcassonne társasjáték

0 Review(s)
Ár 141,00 lei

A Carcassonne egy nagyon népszerű stratégiai társasjáték, aminek világszerte akadnak rajongói. Az egyszerű szabályaival és komplex stratégiáival remek szórakozás lehet az egész családnak, 2-5 játékos számára. Minimum ajánlott életkor: 8 év.

Doboz mérete: 27,5 x 19 x 6,5 cm.

Zippie személyesíthető plüss pingvin

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Aranyos plüss pingvin, a hasán nyomtatással személyesíthető, bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával.

Pingvin magassága: 38 cm. Anyag: 100% poliészter. CSAK a kézi mosás ajánlott.

MicroMacro: Crime City társasjáték

0 Review(s)
Ár 162,00 lei

Román nyelvű kooperatív társasjáték, amiben a játékosok közösen bűntényeket oldanak meg a detektívek szerepében. A doboz tartalmazza a város térképét, egy kis méretű nagyítót, 120 játékkártyát 12 nehéz esettel, és a játékszabályokat. A játékosok száma 1-4 személy közötti, az ajánlott életkor ehhez a játékhoz 12 év.

Doboz mérete: 18,9 x 27,3 x 3,5 cm.

Román nyelvű stratégiai társasjáték a népszerű Game of Thrones sorozat rajongóinak, 2-5 játékos számára, tele intrikával, kalanddal, árulással és stratégiával. A minimum ajánlott életkor ehhez a játékhoz 18 év. A doboz tartalmaz játékkártyákat, koronákat, zsetonokat és más szükséges kiegészítőket, köztük a szabályzatot is.

Doboz mérete: 30 × 30 × 7 cm.

Pinguinii társasjáték

0 Review(s)
Ár 64,00 lei

Egy szórakoztató társasjáték 2-4 személyes csoportoknak, 8 éves kor fölött. A játék célja átvezetni a pingvineket a játéktáblán, és közben a lehető legtöbb halat kifogni a többi játékossal szemben.

Doboz méretei: 12,5 x 12,5 x 3,5 cm.

Römi játék fadobozban

0 Review(s)
Ár 223,00 lei

Römi társasjáték 36 x 11 x 5 cm-es személyesíthető fadobozban. A személyesítés gravírozással történik, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával, így az ár is megnő. Szórakoztató, különleges ajándék az egész családnak.

Medias sakk és table játék

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Két stratégiai játék kombinációja (sakk és table) egy elegáns fadobozban, ami gravírozással személyesíthető. Stílusos ajándék bárkinek.

Doboz mérete: 26 x 13 x 3 cm.

Világtérkép fából

0 Review(s)
Ár 87,00 lei

Falra ragasztható világtérkép gravírozott fából, két méretben elérhető. Tudást fejlesztő ajándék lehet gyerekeknek, mivel a térképet több darabból kell összeállítani a mellékelt útmutató alapján, mint egy szórakoztató puzzle-t; de ugyanakkor nagyszerű díszítőelem lehet bármilyen térben akár felnőtteknek is. A két elérhető méret: 50 x 80 cm and 100 x 150 cm.

Pillangó puzzle fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Pillangó alakú 39 darabos geometrikus puzzle fából, kiszínezhető puzzle-darabokkal fa keretben és üres hellyel hátul, amellyel a falra akasztható összeállítás után. Kreatív, szórakoztató játék, amely garantálja a minőségi időtöltést gyermekével.

Méretek: 24 x 24 x 1 cm.

Rabbit plüssnyuszi pokróccal

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Kedves, puha plüssnyuszi, amely a kezében egy 75 x 90 cm-es méretű pokrócot tart, szép húsvéti ajándék lehet, vagy akár más alkalmakra is.

Nyuszi magassága: 40 cm, anyag: 100% poliészter. CSAK a kézzel történő mosás ajánlott.

Fehér, személyesíthető Zippie Bunny Rabbit plüssnyuszi. Ajándékozzon szeretteinek egy bájos, egyedi meglepetést: egy kedves plüssnyuszit, ami a fehér részen személyesíthető.

Nyuszi magassága: 45 cm, anyag: 100% poliészter. Elérhető színek: világosszürke és fehér. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Karton dupla Darts 3 nyíllal

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Dupla Darts játék kartonból, három PVC nyíllal együtt elérhető. Akasztóval a falra tehető, mindkét oldalán lehet játszani. Biztosan remekül szórakozol majd a barátaiddal! Méret:  Ø 41,5 X 1,2 cm. Csomagolás: kartondoboz.

Love puzzle fából

0 Review(s)
Ár 47,00 lei

Egy különleges ajándék Valentin-napra vagy más alkalmakra: egy fából készült puzzle saját grafikával és kivitelezéssel, kérésre rövid szöveggel személyesítve. Méret: 25 x 30 x 0.5 cm, 88 darabból áll, vörös és natúr színű keret közül lehet választani, és kartondobozba csomagolva kapható. Egyszerű, de elegáns ajándék lehet.

Személyesíthető plüss Mikulás

0 Review(s)
Ár 93,00 lei

Plüss Mikulás, 100% poliészterből készítve, magasság: 42 cm. Tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek. A fehér részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, az ár tartalmazza a személyesítést.

6 az 1-ben klasszikus játékszett

0 Review(s)
Ár 73,00 lei

6 az 1-ben szett klasszikus társasjátékokból, fadobozban: mikádó (marokkó pálcikákkal), egy pakli kártya, dominó, table, sakk és Ludo (ki nevet a végén), mindezek ugyanabban a dobozban.

A doboz különböző részei gravírozással személyesíthetők.

Méret: 17 × 17 × 4,1 cm.

Tetris játék fából

0 Review(s)
Ár 26,00 lei

Saját gyártású Tetris játék fából. Kérésre a játék bármelyik darabja személyesíthető gravírozással, vagy akár ki is színezhetjük őket.

Méret: 23 x 35 x 0.8 cm.