Eljegyzés

Az eljegyzés egyike a legszebb emlékeknek egy pár életében. Ha Önt meghívták, hogy megünnepeljen egy ilyen alkalmat a családdal vagy közeli barátokkal, biztosan szeretne valami egyedit ajándékozni, ami illik ehhez a fontos naphoz. Ebben a kategóriában széles választékot talál szép ajándékokból uraknak, elegánsakat és különlegeseket, a személyesítés lehetőségével egy igazán egyedi meglepetéshez. Egy szívből adott ajándék minden alkalmat még különlegesebbé varázsol - válasszon valami feledhetetlent a MrGift választékából!

Eljegyzés

Aktív szűrők

Gisborne boros szett parafa dobozban

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gisborne boros szett parafa dobozban. Dugóhúzót, gyűrűt, dugót és borokhoz való hőmérőt tartalmaz. A doboz gravírozással személyesíthető, így egyedi és személyes ajándék lehet egy különleges alkalomra.

Doboz mérete: 14 X 16 X 4 cm.

"Vreti sa fiti Nasii Nostri?" doboz üzenettel, natúr színű fából, násznagyoknak szóló különleges grafikával - a doboz teteje gravírozással, a belseje pedig színes UV nyomtatással személyesített. A grafika és szöveg kérésre kicserélhető, az itt látható ár tartalmazza a személyesítést.

Méretek: 15 x 19 x 3.5 cm.

Ajándékcsomag 4 pálinkával

0 Review(s)
Ár 121,00 lei

Ajándékcsomag 4 50 ml-es pálinkásüveggel, stílusosan elrendezve egy MrGift által gyártott fa tartóban. Mindegyik üvegben más ízű ital található: szilva, barack, cseresznye és fekete ribizli. A fa tartó kérésre gravírozással személyesíthető az oldalán vagy a fogantyúján, az üvegekre pedig személyre szabott címkéket ragaszthatunk, az Ön által választott képpel, szöveggel vagy grafikával. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Tartó mérete: 26 x 7.5 x 18 cm.

Ajándékcsomag borral és pohárral

0 Review(s)
Ár 204,00 lei

Ajándékcsomag, amely két bort és két borospoharat tartalmaz, elegánsan elrendezve egy fa ajándékdobozban, méret: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm . 

A borokra személyesített címke tehető saját képpel, szöveggel vagy mindkettővel, a dobozra egy rövid szöveg, valamint a poharakra szintén egy szöveg, dátum vagy név gravírozható.

Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Más borokat is lehet választani, ez esetben az árat újraszámoljuk.

Dobozos ajándékcsomag itallal

0 Review(s)
Ár 41,50 lei

Ez a pici ajándékcsomag egyszerű, de nagyon stílusos választás. Egy Ön által választott mini üveg szeszes italt elegáns, különleges, a MrGift által gyártott fa ajándékdobozkába helyezünk, amely kérhető akár megfestve is. Az üveg személyesíthető saját grafikás vagy szöveges címkével, a dobozra pedig gravírozhatunk egy rövid szöveget, fontos dátumot, stb. Doboz méretei: 6 x 6 x 13 cm.

Az ár tartalmazza a doboz és az üveg személyesitését.

Házikó boros doboz násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 109,00 lei

Házikó alakú, saját gyártású doboz fából, két borosüveg számára. Tartalmaz egy fából készült címkét násznagyoknak szóló üzenettel személyesítve, gravírozással vagy UV nyomtatással. Méretek: 17 x 9 x 46.5 cm.

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Boros szett elegáns bambusz dobozban

0 Review(s)
Ár 89,00 lei

Fém és bambusz kombinációjából készült, elegáns dobozos boros szett. Dugóhúzót, dugót és gyűrűt tartalmaz. A fából készült részek, beleértve a dobozt is, gravírozással személyesíthetők.

Doboz méretei:  11 × 16 × 5 cm.

Fa ajándékdoboz násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Natúr színű fából készült fedeles ajándékdoboz, násznagyoknak szóló üzenettel személyesítve, amely elkészíthető gravírozással vagy UV nyomtatással is. Kérjük, adja meg a rendelésben, hogy gravírozást vagy UV nyomtatást szeretne (ha az utóbbit választja, akkor a személyesítés színét is). Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méret: 8 x 8 x 5 cm.

Számok fából az ünnepi asztalra

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Fából készült dekoratív számok az ünnepi asztalra. Saját gyártású, személyesíthető termék. Bármilyen számok választhatók, amelyekre akár egy rövid szöveg is gravírozható.

Méretek: 17 x 5 x 16.5 cm.

Szublimációs pala kő

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

Szublimációs plakett, természetes pala kőből készítve. Személyesíthető bármilyen kért fényképpel, amely akár szöveggel is kombinálható. A személyesítés szublimációval történik, a színek soha nem mosódnak el. Az ár tartalmazza a személyesítést, valamint egy asztali tartót is.

Méret: 150 mm x 200 mm x 90 mm.

BBQ grill szett

0 Review(s)
Ár 296,00 lei

Barbecue szett alumínium dobozba csomagolva. Egy nélkülözhetetlen konyhai kiegészítő.

Méret: 50 x 8 cm

4 részes boros szett

0 Review(s)
Ár 115,00 lei

Négy részes boros szett, amely a következőket tartalmazza: dugó, pincérkés, hőmérő borokhoz és gyűrű, mindezek egy fából készült dobozban elrendezve, amely barna színben elérhető. A doboz személyesíthető: gravírozással, vagy egy szöveg vagy kép nyomtatható a fedelére, a személyesítés emel az áron.

Doboz mérete: 15 x 17.5 x 5 cm