Június 1, Gyereknap

A Gyereknap az a nap, amikor megünnepeljük a gyerekkor varázsát. Minden évben, amikor eljön ez az alkalom, a kicsik megérdemlik, hogy szép ajándékokat kapjanak a családtól és barátoktól, hogy különlegesnek és megbecsültnek érezzék magukat. Sok szórakoztató puzzle, tudást fejlesztő játékok, kedves plüssök, személyesített ruházat: ebben a kategóriában sokféle, gyerekek számára készült ajándékot találhat. Egy ilyen meglepetéssel igazán különlegessé teheti ezt a napot!

Június 1, Gyereknap

Aktív szűrők

Lepke formájú nyalóka tartó

0 Review(s)
Ár 4,00 lei

Talicskás nyuszi alakú húsvéti tojástartó fából, a MrGift által gyártva. Személyesíthető egy rövid szöveggel vagy grafikával. NEM tartalmazza a húsvéti tojást, a kép csak informatív.

Méretek: 13 x 6.5 x 10 cm.

Lunchbox fiuknak, megszemélyesítve

0 Review(s)
Ár 55,00 lei

Egy kiváló ajándék iskolás és óvodás gyerekeknek, fiucskáknak. Személyasítve a kislány nevével és kedvelt rajzfil, állat figurájával, egy nagy meglepetés és örömöt hozhatsz gyermekednek. 

Lunchbox lányoknak, megszemélyesítve

0 Review(s)
Ár 55,00 lei

Egy kiváló ajándék iskolás és óvodás gyerekeknek, kislányoknak. Személyasítve a kislány nevével és kedvelt rajzfil, állat figurájával, egy nagy meglepetés és örömöt hozhatsz gyermekednek. 

Memóriajáték gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 38,00 lei

Ez a kedves, rajzos memóriajáték saját gyártású, és gravírozott fából készült. A játék a következőket tartalmazza: 32 kerek, fehér játékkorong, és egy natúr fából készült személyesített doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva. 4 modell közül választhat: állatkák, bogarak, járművek vagy számok. Mindegyik modell elérhető román és magyar nyelven is.

Doboz méretei: 17,5 x 6,5 x 2,8 cm. A játékkorongok átmérője 4 cm.

Malomjáték fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a malomjáték saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román vagy magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, amelyet 4 puzzle-darabból kell összeállítani, 18 játékkorong (9 darab mindkét játékosnak), a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz mérete: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla mérete: 25 x 25 cm.

Hatszög puzzle fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Egy érdekes puzzle felnőtteknek vagy gyerekeknek hatszögű darabokkal, különböző képekkel elérhető: mandala, húsvéti üdvözlet, valamint egy modell bármilyen kért szöveggel, logóval vagy grafikával, de akár elküldhet nekünk bármilyen képet, szöveget és/vagy grafikát is, amivel személyesítjük majd a puzzle-t. Ez a puzzle kedves ajándék lehet Gyereknapra vagy Húsvétra.

Méretek: 8 x 8 x 0,5 cm.

FIGYELEM: a játék kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Fényképes puzzle gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Egy egyszerű fa puzzle, nagyobb méretű darabokkal, amelyekből egy kedves állatkás képet lehet kirakni. Ez a puzzle kis helyet foglal, és ideális ajándék lehet gyerekeknek Gyermeknapra vagy születésnapra, vagy akár alkalom nélkül is, egy apró figyelmességként az Ön részéről. Három kép közül választhat, vagy elküldhet egy képet, grafikát és/vagy szöveget, amellyel személyesítjük a puzzle-t.

Méretek: 11 x 8 x 0,5 cm.

X és 0 játék fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

A klasszikus X-0 játék fából készült változata. A játék tartalmaz egy játéktáblácskát, öt kört és öt X-et, valamint egy táblácskát, amibe az X-ek és körök helyezhetők, amikor nincsenek használatban; a praktikus dizájnnak köszönhetően, amely kis helyet foglal, ez a játék akár a zsebben is elfér. Egy egyszerű, de kedves ajándék gyerekeknek vagy felnőtteknek.

Méretek: 8 x 8 x 0,8 cm.

FIGYELEM: a játék kis alkotóelemeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. Nem ajánlott 3 év alatti gyerekeknek.

Zippie Owl személyesíthető plüss bagoly

0 Review(s)
Ár 131,00 lei

Puha plüss bagoly, világosbarna és fehér színben, ami a fehér részén bármilyen kért szöveggel, képpel vagy grafikával személyesíthető, a személyesítés emel az áron. Különleges ajándék gyerekeknek, vagy felnőtteknek is.

Bagoly magassága: 45 cm. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Pillangó puzzle fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Pillangó alakú 39 darabos geometrikus puzzle fából, kiszínezhető puzzle-darabokkal fa keretben és üres hellyel hátul, amellyel a falra akasztható összeállítás után. Kreatív, szórakoztató játék, amely garantálja a minőségi időtöltést gyermekével.

Méretek: 24 x 24 x 1 cm.

Fehér, személyesíthető Zippie Bunny Rabbit plüssnyuszi. Ajándékozzon szeretteinek egy bájos, egyedi meglepetést: egy kedves plüssnyuszit, ami a fehér részen személyesíthető.

Nyuszi magassága: 45 cm, anyag: 100% poliészter. Elérhető színek: világosszürke és fehér. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Rajzos sárkány gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

Rajzos sárkány gyerekeknek - egy egyszerű, de kreatív ajándék bármelyik gyerek számára. A sárkányon látható grafikát ki lehet színezni a vele együtt adott 4 színes filctollal. Két színben elérhető. 

Méret: 51 × 40 × 0,1 cm

Puha malackás persely

0 Review(s)
Ár 14,00 lei

Puha műanyagból készült, kismalac alakú persely gyerekeknek. Két színben elérhető: rózsaszín és világoskék. A kismalac orra leszedhető, így ki lehet venni a megtakarított pénzt.

Méret: 10 × 7,5 × 8,5 cm

Házikó alakú persely

0 Review(s)
Ár 16,00 lei

Műanyag persely aprópénznek, házikó formában, áttetsző anyagból készitve. A persely alsó részén egy nyilás található, amelyen keresztül ki lehet venni a megtakaritott pénzt.

Pastelli tolltartó rajzkészlettel

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

A Pastelli tolltartó rajzkészlettel egy nagyon hasznos kellék a kis művészeknek. A tolltartó külsején látható grafikát ki lehet színezni; tartalmaz egy kis színező füzetet, 6 színes és egy grafit ceruzát, egy ceruzahegyezőt és radírt. Nem csak a szabadidőben nyújt szórakozást a kicsiknek, hanem az iskolában is nélkülözhetetlen.

Ez a tolltartó tökéletes ajándék lehet gyermekének egy születésnapra, Gyereknapra, vagy - miért ne - akár egy hétköznapon is.

Méret: 140 x 212 x 20 mm

Pig műanyag persely

0 Review(s)
Ár 11,00 lei

Pig kismalac alakú műanyag persely gyerekeknek, a felszínére történő nyomtatással személyesíthető.

Méret: 7,3 × 9 × 7 cm

Kedves ajándék bármelyik gyerek számára.

Barva szett 6 színes ceruzával

0 Review(s)
Ár 6,00 lei

Barva szett 6 színes ceruzával, karton dobozkába csomagolva. Egyszerű, de hasznos ajándék gyerekeknek.

Méretek: 45 x 90 x 8 mm.

Tetris játék fából

0 Review(s)
Ár 26,00 lei

Saját gyártású Tetris játék fából. Kérésre a játék bármelyik darabja személyesíthető gravírozással, vagy akár ki is színezhetjük őket.

Méret: 23 x 35 x 0.8 cm.

Tangram tudást fejlesztő játék fából

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

A Tangram egy nagyon régi, kínai eredetű, puzzle típusú játék, amely olyan neveken is ismert, mint "a bűvös négyzet". A Tangram nagyon népszerű és szórakoztató köszönhetően az egyszerű, könnyen érthető szerkezetének, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel. Remek időtöltés lehet szülők és gyerekek számára, de akár a tanulás egy érdekes módja is, unalom és erőlködés nélkül.

A szabályok egyszerűek: használd fel a játék 7 darabját (öt egyenlő szárú derékszöges háromszög, egy négyzet és egy parallelogramma), mindig ugyanazokat, hogy száz különböző formát rakj össze.

Kérésre bármelyik darab gravírozással személyesíthető, vagy színezhetjük is őket. Méret: 8 x 8 x 0.5 cm.

Dominójáték fából

0 Review(s)
Ár 46,00 lei

Fából készült, saját gyártású dominó társasjáték. A dominódarabok mérete a következő: 4 x 1.8 x 0.4 cm, a doboz 28 dominót tartalmaz. Doboz mérete: 15 X 10.5 X 2.5 cm. Különleges ajándék bármilyen alkalomra, a dominók kérésre gravírozással személyesíthetők.

Széf alakú fadoboz

0 Review(s)
Ár 39,00 lei

Széf alakú gravírozott fadoboz, a MrGift által gyártva. Méretek: 11 x 8 x 4 cm. Ideális ajándék lehet ballagók számára. A doboz NEM tartalmaz pénzt, a képek csak informatív célúak.

Hobby tricikli fából

0 Review(s)
Ár 77,00 lei

Saját gyártású hobby tricikli gravírozott fából. Méret: 36 x 15.5 x 19 cm. Kizárólag dekorációként használható.

"Hulk" póló gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 80,00 lei

Gildan márkájú zöld pólók gyerekeknek, 100% pamutból készítve. Az ár tartalmazza a személyesítést. 

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              XS         S         M         L         XL    

Méret cm-ben:   46/35   48/38   51/41   56/44   60/47 

"Turtles" póló gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 80,00 lei

Gildan márkájú zöld gyerekpólók 100% pamutból, Teenage Mutant Ninja Turtles grafikával készen személyesítve. Az ár tartalmazza a személyesítést. 

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              XS         S         M         L         XL    

Méret cm-ben:   46/35   48/38   51/41   56/44   60/47 

Minecraft 3 póló gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 62,00 lei

Gildan márkájú 100% pamutból készült fehér gyerekpólók, Minecraft 3 grafikával készen személyesítve. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:             XS         S         M         L         XL    

Méret cm-ben:   46/35   48/38   51/41   56/44   60/47 

Minecraft póló gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 80,00 lei

Gildan márkájú, 100% pamutból készült gyerekpólók Minecraft grafikával készen személyesítve. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              XS         S         M         L         XL    

Méret cm-ben:   46/35   48/38   51/41   56/44   60/47 

Tricou Gyermeknapra

0 Review(s)
Ár 80,00 lei

Tricou marca Gildan, pentru barbati, copii sau femei. Sunt din bumbac 100%.  Pretul contine personalizarea . Culoarea tricoului  se poate alege dintr-o gama larga de culori disponibile. 

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Tricou Ziua Copilului

0 Review(s)
Ár 80,00 lei

Tricou marca Gildan, pentru barbati, copii sau femei. Sunt din bumbac 100%.  Pretul contine personalizarea. Culoarea tricoului se poate alege dintr-o gama larga de culori disponibile. 

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Bidon Copii Albastru Deschis Insertie Foto

0 Review(s)
Ár 25,00 lei
Greutate 90 grame
Inaltime 13,5 cm
Volum 200 ml
Material plastic
Diametru baza 5,9 cm
Diametru superior 7,5 cm
  • Partea superioara  a bidonului se detaseaza si apoi se introduce poza. 
  • Este prevazut cu capac sigilabil, ideal pentru transport si pentru masina.
  • Cana este fabricata integral din plastic.

Yo-yo fából

0 Review(s)
Ár 5,00 lei

Fából készült yo-yo, semleges színben elérhető. Mindkét oldalán személyesíthető, UV nyomtatással vagy gravírozással, így egyedi és kreatív ajándék lehet.

Méret: Ø5 X 2.5 cm.