Keresztelő

Ebben a kategóriában megtalálhatja a tökéletes keresztelői ajándékot, akár a kisbaba, akár a szülők számára keresi. Kedves, puha plüssjátékok minőségi anyagból gyártva, vagy saját képekkel személyesített dísztárgyak: mind szép emlékek, az első fontos alkalmak egyikére egy gyerek életében.

Keresztelő

Aktív szűrők

Vidám tavaszi elrendezés , tartalmaz: egy évszakhoy illő cserepes virágot és egy tasak édességet elrendezve egy ajándékdobozban. A doboz fedele nyomtatással személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, amely hozzáadható a rendeléshez.

Model 1  Nárcisz

Model 2  Jácint

Model 3 Primula

Méret: Kicsi   15x10x8 cm

        

Vidám tavaszi elrendezés , tartalmaz: egy évszakhoy illő cserepes virágot és egy tasak édességet elrendezve egy 20x13 cm ajándékdobozban. A doboz fedele nyomtatással személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, amely hozzáadható a rendeléshez.

Méret: Kicsi   15x10x8 cm

          Nagy    20x13x8 cm.

Zippie Owl személyesíthető plüss bagoly

0 Review(s)
Ár 131,00 lei

Puha plüss bagoly, világosbarna és fehér színben, ami a fehér részén bármilyen kért szöveggel, képpel vagy grafikával személyesíthető, a személyesítés emel az áron. Különleges ajándék gyerekeknek, vagy felnőtteknek is.

Bagoly magassága: 45 cm. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Baby ajándékcsomag fa dobozban

0 Review(s)
Ár 183,00 lei

Ez az ajándékcsomag kisbabás családoknak készült, és a következőket tartalmazza: egy baba body a gyerek nevével személyesítve, egy fehér memory stick szintén névvel, és kerek fa korongok, amelyekre az első év pillanatai vannak gravírozva ("Világra jöttem", az első 12 hónap, a keresztelő és első Karácsony - román, magyar vagy angol nyelven), amelyekkel szép fényképek készíthetők. A csomag rendelhető fehér, rózsaszín, kék vagy zöld bodyval; a doboz felső része rózsaszín szalaggal ellátott, ha a baba kislány, vagy világoskékkel, ha kisfiú. A doboz fedelére a születési adatokat gravírozzuk (név, a születés napja és órája, súly és hossz), kérjük, adja meg a szükséges adatokat a rendelésben.

Doboz méretei: 19 x 19 x 8,5 cm. Body mérete: 3/6 hónaposnak.

Mumbles plüssmackó pólóval

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Mumbles mackó 100% plüss poliészter bundával, puha, világosbarna színű anyagból, fehér pamut pólóba öltöztetve. A plüss két méretben elérhető: kicsi és nagy. Az ár tartalmazza a póló nyomtatásos személyesítését bármilyen rövid szöveggel, kis méretű képpel vagy grafikával. Nagyon kedves ajándék gyerekeknek, vagy akár felnőtteknek is.

Kis mackó magassága: 20 cm. Nagy mackó magassága: 36 cm.

Lullaby plüss pokróc kisbabáknak

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Lullaby plüss pokróc kisbabáknak nyuszi alakú játékkal, méretek: 34 x 37 cm. Egyszerű, de kedves ajándék kisgyerekes családoknak.

Rabbit plüssnyuszi pokróccal

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Kedves, puha plüssnyuszi, amely a kezében egy 75 x 90 cm-es méretű pokrócot tart, szép húsvéti ajándék lehet, vagy akár más alkalmakra is.

Nyuszi magassága: 40 cm, anyag: 100% poliészter. CSAK a kézzel történő mosás ajánlott.

Meghívó eseményekre fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Fából készült meghívó különböző eseményekre, saját gyártású, a kliens grafikájával és szövegével személyesíthető gravírozáson vagy UV nyomtatáson keresztül.

40*40 párna saját képpel

0 Review(s)
Ár 67,00 lei

40 x 40 cm-es díszpárna fehér huzattal, ami szublimációval mindkét oldalán személyesíthető bármilyen kért képpel, grafikával, ezek kombinációjával. A személyesítés a párna egyik oldalán benne van az árban, ha mindkét oldalon szeretne személyesítést, ez 25.00 lejt ad az árhoz.

Sol's Babib Baby Bib előke

0 Review(s)
Ár 18,00 lei

Sol's Babib Baby Bib előke kisbabáknak.

100% pamutból készült, bármilyen kért képpel vagy szöveggel személyesíthető. Ideális ajándék keresztelőre vagy születésnapra.

Forgó fényképes kocka

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Ennek a forgó kockának nagyon elegáns külseje van, és ki lehet tenni az asztalra otthon vagy a munkahelyen. 6 darab 10 x 10 cm-es méretű képet lehet benne elhelyezni, egyet mindegyik oldalára; a képeket könnyű kicserélni, csak le kell venni a védő műanyag lemezt.

A kocka lassan forog a tengelye körül, egy AA típusú 1,5V elemmel működik (tartalmazza ezt). Mindkét irányban tud forogni.

Kocka mérete: 11 x 11 cm.

Ha azt szeretné, hogy mi helyezzük el benne a képeket, ez további 10,00 lejbe fog kerülni.

Baby képkeret egy képpel

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Az első év egy kisbaba életében a legfontosabb év mind közül, mert rengeteg első tapasztalat ebben az évben történik meg: az első mosoly, az első nevetés, az első ölelések, és még sok egyéb fontos pillanat. Ez a képkeret tartalmaz egy tintás párnácskát is, amellyel meg lehet örökíteni a kisbaba talpának és kezecskéjének méretét egy adott életkorban. Képkeret mérete: 27 x 22 cm. 

Body gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 43,00 lei

Body kisgyerekeknek, 100% pamutból. Többféle színben elérhető; személyesíthető bármilyen kért szöveggel, vagy grafikával egy színben. Az ár tartalmazza a személyesítést 21 x 14 cm méretben.

Méretek: Kor hónapban:      3/6   6/12   12/18   18/23

            Hosszúság (A):        40     42       44        46

            Szélesség (B):         21     22       23        24

            Gyerek

                 magassága:   60-67   68-74  75-81  82-86

Plüss kiskutya játék

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Plüss kiskutya játék puha anyagból, a barna és fehér színek kombinációjában. A játék magassága 31 cm.