Esküvő

Amikor meghívnak egy esküvőre, figyelmesen és gondosan kell kiválasztanunk az ajándékot az ifjú párnak, mivel ez egyike a legszebb, legfontosabb alkalmaknak az életben. A szokásos választás valami elegáns és értékes, vagy hasznos és praktikus (például konyhai eszközök), de érdemes még többet tenni és olyasmit ajándékozni, aminek személyes jelentése is van. És mi segíthetünk ebben! Ez a kategória tele van szép és különleges ajándékokkal, amelyeket személyesíteni lehet: egyeseket egy képpel vagy grafikával, másokat egy névvel vagy szívből jövő üzenettel. Így aztán valami igazán egyedit és különlegeset adhat át a friss házasoknak, amitől biztosan el lesznek ragadtatva.

Esküvő

Aktív szűrők

Emléktábla 3D

0 Review(s)
Ár 168,00 lei

Egy csodálatos ajándék, emlék tanároknak, tanítóknak, osztályfőnököknek de ugyanakkor egy különleges emlék csapatok, cégek számára, a külömböző eseménzek alkalmából. Mérete 25x35cm, vastagság 2 cm, 20 aláírandó kezet és 15 piros szívecskét tartalmaz, de rendelhető bármilyen méretű, maximum 70x50 cm-ig. Készül fából és átlátszó PVC lemezből. A csomag tartalmazza az emléktáblát, a kezeket és a lábakat, a igényszerinti személyesítést és a fényképet.

3D esküvői lámpa LED fénnyel

0 Review(s)
Ár 104,00 lei

Személyesített 3D lámpa gravírozott akrilból és fából, különleges esküvői grafikával. Ez a lámpa a násznagyoknak szóló üzenettel van személyesítve, de kérhet rá bármilyen más szöveget is. A lámpának színes LED fénye van, és különböző kiegészítőkkel elérhető (óra, hangszóró stb.); működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), laptopról, számítógépről vagy powerbank-ről USB kábelen keresztül (ez benne van a rendelésben, a lámpával együtt), vagy B típusú telefontöltővel. Ez a lámpa egyedi ajándék a násznagyok vagy az ifjú pár számára.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Üdvözlet násznagyoknak fából

0 Review(s)
Ár 27,00 lei

Gravírozott fehér fából készült, elegáns üdvözlőkártya, szintén fa asztali tartóval, izlandi mohával díszítve, a násznagyoknak szóló különleges üzenettel személyesítve: "Nasii sunt singura familie pe care ti-o alegi, iar noi i-am ales pe cei mai buni!" (jelentése: "A násznagyok az egyetlen család, akiket te választasz, és mi a legjobbakat választottuk!"). Kérésre ez a szöveg kicserélhető, bármilyen más saját szövegre.

Az üdvözlet megrendelhető asztali tartó nélkül is.

Üdvözlet méretei: 15 x 10 x 0,5 cm. Üdvözlet magassága tartóval együtt: 10,5 cm.

Gravírozott fából készült személyesített vállfa-szett, különleges esküvői grafikával román vagy magyar nyelven. Ezek a vállfák használhatók esküvői fényképezéshez, vagy egyszerűen rajtuk lehet tartani a menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyét az esküvő napjáig.

Egy vállfa mérete: szélesség 43 cm, magasság 26 cm.

Szív alakú jókívánságos doboz

0 Review(s)
Ár 240,00 lei

Ez a fából készült doboz egy különleges esküvői kiegészítő. A doboz fából készült szívecskéket tartalmaz, a kliens által választott mennyiségben (a dobozban maximum 90 darab szívecske fér el), amelyekre az esküvői vendégek különböző jókívánságokat írhatnak, azután elhelyezhetik a szívecskéket a dobozban. Az esküvő után a doboz egy különleges dísztárgyként használható bárhol az otthonban, a szintén fából készült tartójának köszönhetően.

Az itt látható ár a maximális szívecske-mennyiségre szól, ha ennél kevesebbet kér, az ár is változik.

Doboz mérete: 55,5 x 2 cm. Egy szívecske mérete: 4,5 x 4,5 cm.

Jókívánságos doboz szívecskékkel

0 Review(s)
Ár 290,00 lei

Ez a fa doboz egy különleges esküvői kiegészítő. A doboz egy szettet alkot fából készült szívecskékkel (a kliens választhatja ki a szívecskék számát; a dobozba maximum 150 szívecske fér), amelyre a vendégek jókívánságokat írhatnak a boldog pár számára, aztán a dobozba tehetik őket, amely felül egy nyílással van ellátva erre a célra. Az esküvő után a doboz díszként használható az otthonban, egy szintén fából készült tartó segítségével.

Ha a maximális 150 szívecskénél kisebb mennyiséget szeretne, az ár is megváltozik.

Doboz méretei: 60 x 45 x 2 cm. Szívecske mérete: 4,5 x 4,5 cm.

Személyesített esküvői kitűző

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Személyesített esküvői kitűzők, egyszerű és elegáns külsővel, a családtagok és násznagyok számára. A kitűzők gravírozott fából készültek, szintén gravírozással személyesítve, ehhez bármilyen rövid szöveg kérhető.

Méretek: 8,5 x 5 cm.

Kerek esküvői gyűrűtartó fából

0 Review(s)
Ár 48,00 lei

Kerek, fedeles esküvői gyűrűtartó, gravírozott fából készítve. A tartó a pár nevével vagy nevének kezdőbetűvel személyesített, az esküvő dátumával, és/vagy bármilyen kért rövid üzenettel. Két változat elérhető: az egyik fehér fából készült vörös filc háttérrel, a másik natúr festetlen fából.

Átmérő: 14 cm.

Szív alakú gyűrűtartó

0 Review(s)
Ár 66,00 lei

Egy egyedi eljegyzési vagy esküvői ajándék egy ismerős pár, vagy a szeretett személy számára: egy elegáns, szív alakú esküvői gyűrűtartó, fából készítve. A gyűrűtartó a pár nevével, valamint az esküvő dátumával lesz személyesítve. A kért neveket és a dátumot a rendelésben kell megadni; az ár tartalmazza a személyesítést.

Gyűrűtartó méretei: 14,5 x 16 x 1 cm.

Meghívó eseményekre fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Fából készült meghívó különböző eseményekre, saját gyártású, a kliens grafikájával és szövegével személyesíthető gravírozáson vagy UV nyomtatáson keresztül.

"Casa de Piatra" virágelrendezés dobozban

0 Review(s)
Ár 220,00 lei

"Casa de Piatra" ajándékdoboz - csónakorchideák, rózsák, minirózsák és Ornithogalum kombinációjából készült virágkompozíció, figyelmesen elrendezve egy faládikóban (20.5 x 14.5 x 8 cm), ami az oldalán vagy a fedelén személyesíthető gravírozással vagy UV nyomtatással, bármilyen kért szöveggel, grafikával; az elrendezés tartalmaz még egy üzenetet is a fiatal pár számára. Az ár tartalmazza a személyesítést.

Elrendezés mérete: 23 x 17 x 22 cm.

Decoratie de Perete din Lemn - Together

0 Review(s)
Ár 50,00 lei

Decoratie de Perete din Lemn - Together - Dimensiuni: 26 x 40 cm. Se poate personaliza prin gravare sau prin imprimare UV, cu orice text sau poza, costul personalizarilor este inclus in pret.  Este un cadou deosebit pentru orice ocazie. Puteti incarca in comanda grafica si textul dorit, detaliile se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii.

Rose Amor Box

0 Review(s)
Ár 581,00 lei

Egy elegáns virágelrendezés 8 + 1 örök rózsából, figyelmesen elrendezve egy fedeles, átlátszó akril dobozban, fehér kavicsokkal ás izlandi mohával díszítve.

Méretek: 14 x 14 x 15 cm.

Különleges ajándék Anyák Napjára, Valentin-napra, házassági évfordulóra, eljegyzésre, akár más alkalmakra is.

Kis fa ládikó násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 50,00 lei

Kis méretű dekoratív láda natúr színű fából, násznagyoknak szóló üzenettel személyesítve, amely elkészíthető gravírozással vagy UV nyomtatással is. Kérjük, adja meg a rendelésben, hogy gravírozást vagy nyomtatást szeretne (az utóbbi esetben az írás színét is). Az ár tartalmazza a személyesítést. Méret: 10 x 7 x 8 cm. 

Fa ajándékdoboz násznagyoknak

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Natúr színű fából készült fedeles ajándékdoboz, násznagyoknak szóló üzenettel személyesítve, amely elkészíthető gravírozással vagy UV nyomtatással is. Kérjük, adja meg a rendelésben, hogy gravírozást vagy UV nyomtatást szeretne (ha az utóbbit választja, akkor a személyesítés színét is). Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méret: 8 x 8 x 5 cm.

Számok fából az ünnepi asztalra

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Fából készült dekoratív számok az ünnepi asztalra. Saját gyártású, személyesíthető termék. Bármilyen számok választhatók, amelyekre akár egy rövid szöveg is gravírozható.

Méretek: 17 x 5 x 16.5 cm.

V2 szalvétatartó fából

0 Review(s)
Ár 49,00 lei

Saját gyártású V2 szalvétatartó fából. Az ár, valamint a csomag NEM tartalmazza a szalvétákat. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel vagy grafikával. Ideális esküvői vagy eljegyzési ajándék.

Méretek: 32 x 21 x 26 cm.

10*15 fényképalbum

0 Review(s)
Ár 66,00 lei

Fényképalbum 200 darab, 10x15 cm-es fénykép számára. Kivételes ajándék bármilyen fontos alkalomra egy család életében, amely személyesíthető is: a borítóra egy rövid szöveg gravírozható. Az album nagy előnye, hogy belül a fényképek feliratozhatók, a borítón levő kép pedig kicserélhető.

Today Tomorrow póló

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros grafikával, amely ideális legénybúcsúra .

Méretek:              S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:  71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Fogtam Egyet póló nőknek

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú, 100% pamut női pólók. Az ár tartalmazza a személyesítést, humoros, menyasszonyoknak szóló grafikával.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Szublimációs pala kő

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

Szublimációs plakett, természetes pala kőből készítve. Személyesíthető bármilyen kért fényképpel, amely akár szöveggel is kombinálható. A személyesítés szublimációval történik, a színek soha nem mosódnak el. Az ár tartalmazza a személyesítést, valamint egy asztali tartót is.

Méret: 150 mm x 200 mm x 90 mm.