Tudást fejlesztő játékok

Különböző oktató és nevelési játékok, amelyek szórakoztató módon fejlesztik az elmét, a gondolkodást, a kreatív és problémamegoldó készségeket. Bármelyik ideális ajándék lehet az Ön gyerekének, vagy egy gyereknek a családból, baráti köréből.

Tudást fejlesztő játékok

Aktív szűrők

Memóriajáték gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 38,00 lei

Ez a kedves, rajzos memóriajáték saját gyártású, és gravírozott fából készült. A játék a következőket tartalmazza: 32 kerek, fehér játékkorong, és egy natúr fából készült személyesített doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva. 4 modell közül választhat: állatkák, bogarak, járművek vagy számok. Mindegyik modell elérhető román és magyar nyelven is.

Doboz méretei: 17,5 x 6,5 x 2,8 cm. A játékkorongok átmérője 4 cm.

Világtérkép fából

0 Review(s)
Ár 87,00 lei

Falra ragasztható világtérkép gravírozott fából, két méretben elérhető. Tudást fejlesztő ajándék lehet gyerekeknek, mivel a térképet több darabból kell összeállítani a mellékelt útmutató alapján, mint egy szórakoztató puzzle-t; de ugyanakkor nagyszerű díszítőelem lehet bármilyen térben akár felnőtteknek is. A két elérhető méret: 50 x 80 cm and 100 x 150 cm.

Tangram tudást fejlesztő játék fából

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

A Tangram egy nagyon régi, kínai eredetű, puzzle típusú játék, amely olyan neveken is ismert, mint "a bűvös négyzet". A Tangram nagyon népszerű és szórakoztató köszönhetően az egyszerű, könnyen érthető szerkezetének, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel. Remek időtöltés lehet szülők és gyerekek számára, de akár a tanulás egy érdekes módja is, unalom és erőlködés nélkül.

A szabályok egyszerűek: használd fel a játék 7 darabját (öt egyenlő szárú derékszöges háromszög, egy négyzet és egy parallelogramma), mindig ugyanazokat, hogy száz különböző formát rakj össze.

Kérésre bármelyik darab gravírozással személyesíthető, vagy színezhetjük is őket. Méret: 8 x 8 x 0.5 cm.