Logikai játékok

Egy komplex logikai játék remek módja annak, hogy szórakozás közben fejlesszük az elmét és a gondolkodást, ami ideális ajándékká teszi gyerekek számára - de akár felnőtteknek is. Itt különböző logikai játékokat találhat, köztük olyanokat is, amelyeket mi gyártunk minőségi anyagokból.

Logikai játékok

Aktív szűrők

GO játék fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a GO játék saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román, továbbá magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, 40 fehér játékkorong, 40 fekete játékkorong, a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz méretei: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla méretei: 25 x 25 cm.

Malomjáték fából

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Ez a malomjáték saját gyártású, gravírozott fából készül, és elérhető román vagy magyar nyelven. Tartalom: egy fa játéktábla, amelyet 4 puzzle-darabból kell összeállítani, 18 játékkorong (9 darab mindkét játékosnak), a szabályok, és egy szögletes doboz, amelybe ezek be vannak csomagolva.

Doboz mérete: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Játéktábla mérete: 25 x 25 cm.

Hatszög puzzle fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Egy érdekes puzzle felnőtteknek vagy gyerekeknek hatszögű darabokkal, különböző képekkel elérhető: mandala, húsvéti üdvözlet, valamint egy modell bármilyen kért szöveggel, logóval vagy grafikával, de akár elküldhet nekünk bármilyen képet, szöveget és/vagy grafikát is, amivel személyesítjük majd a puzzle-t. Ez a puzzle kedves ajándék lehet Gyereknapra vagy Húsvétra.

Méretek: 8 x 8 x 0,5 cm.

FIGYELEM: a játék kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. 3 éves kor alatt nem ajánlott.

X és 0 játék fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

A klasszikus X-0 játék fából készült változata. A játék tartalmaz egy játéktáblácskát, öt kört és öt X-et, valamint egy táblácskát, amibe az X-ek és körök helyezhetők, amikor nincsenek használatban; a praktikus dizájnnak köszönhetően, amely kis helyet foglal, ez a játék akár a zsebben is elfér. Egy egyszerű, de kedves ajándék gyerekeknek vagy felnőtteknek.

Méretek: 8 x 8 x 0,8 cm.

FIGYELEM: a játék kis alkotóelemeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. Nem ajánlott 3 év alatti gyerekeknek.

Medias sakk és table játék

0 Review(s)
Ár 59,00 lei

Két stratégiai játék kombinációja (sakk és table) egy elegáns fadobozban, ami gravírozással személyesíthető. Stílusos ajándék bárkinek.

Doboz mérete: 26 x 13 x 3 cm.

Pillangó puzzle fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Pillangó alakú 39 darabos geometrikus puzzle fából, kiszínezhető puzzle-darabokkal fa keretben és üres hellyel hátul, amellyel a falra akasztható összeállítás után. Kreatív, szórakoztató játék, amely garantálja a minőségi időtöltést gyermekével.

Méretek: 24 x 24 x 1 cm.

Tetris játék fából

0 Review(s)
Ár 26,00 lei

Saját gyártású Tetris játék fából. Kérésre a játék bármelyik darabja személyesíthető gravírozással, vagy akár ki is színezhetjük őket.

Méret: 23 x 35 x 0.8 cm.

Tangram tudást fejlesztő játék fából

0 Review(s)
Ár 15,00 lei

A Tangram egy nagyon régi, kínai eredetű, puzzle típusú játék, amely olyan neveken is ismert, mint "a bűvös négyzet". A Tangram nagyon népszerű és szórakoztató köszönhetően az egyszerű, könnyen érthető szerkezetének, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel. Remek időtöltés lehet szülők és gyerekek számára, de akár a tanulás egy érdekes módja is, unalom és erőlködés nélkül.

A szabályok egyszerűek: használd fel a játék 7 darabját (öt egyenlő szárú derékszöges háromszög, egy négyzet és egy parallelogramma), mindig ugyanazokat, hogy száz különböző formát rakj össze.

Kérésre bármelyik darab gravírozással személyesíthető, vagy színezhetjük is őket. Méret: 8 x 8 x 0.5 cm.

Intelligencia-játék szett

0 Review(s)
Ár 122,00 lei

Intelligencia-játék szett dobozban. A doboz gravírozással személyesíthető, bármilyen kért szöveggel.

Méret: 20,00*8.00*7,00 cm