Kedvesednek

Ha a tökéletes ajándékot keresed a párod számára Karácsonyra, Valentin-napra vagy egyéb alkalmakra, mi segíthetünk. A MrGift-nél széles választékot találsz egyedi ajándékokból a te különleges személyednek, mind a te kérésed szerint személyesített, képpel, szöveggel és/vagy grafikával.

Kedvesednek

Aktív szűrők

A mi történetünk Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre A mi történetünk dizájnnal, az  TI nevetekkel és számotokra 4 fontos dátummal személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Moon Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre szép Moon dizájnnal, az  TI nevével személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Love Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre szép dizájnnal, az  TI nevével személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Buffalo baseballsapka 100% pamutból, vastag szövetből készítve, hátul fémcsatos, állítható szalaggal.

Univerzális méretben elérhető, több színben is, rövid szöveggel személyesíthető.

I Love You Gnome póló férfiaknak

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

100% pamutból készült, Gildan márkájú személyesített pólók, férfiaknak. AZ ár tartalmazza a személyesitést, egy kedves grafikával: "I love you gnome matter what".

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

"Szeretlek" fa asztali dísz névvel

0 Review(s)
Ár 56,00 lei

Elegáns asztali dísz gravírozott fából, a barna szín természetes árnyalataiban, egyedi grafikával, amely két névvel és egy fontos dátummal lesz személyesítve (ezeket a rendelésben kell megadni). A grafikán "Szeretlek!" szöveg látható, amely rendelhető román, magyar és angol nyelven is. Ez a dísz a tökéletes Valentin-napi ajándék lehet egy barát, barátnő, férj vagy feleség számára.

Méretek: magasság 15 cm, maximum szélesség 19,5 cm.

"Love" ajándékdoboz fából

0 Review(s)
Ár 52,00 lei

Ajándékdoboz egyedi "Love" Valentin-napi grafikával, gravírozott fából, csúsztatható fedéllel. A harmónia a fa természetes színe és az élénk vörös között különleges eleganciát ad ennek a doboznak, ami tökéletes csomagolássá teszi a szeretett személynek szánt ajándékok számára.

Doboz méretei: 19 x 9 x 18.5 cm.

All of Me 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 99,00 lei

Egy egyedi Valentin-napi ajándék a te különleges személyednek: egy dekoratív lámpa színes LED fénnyel, átlátszó akrillemezből, szép "All of me loves all of you" grafikával gravírozva, 7 különböző elérhető lámpaalappal. A grafika jobb oldalára a te saját fényképed kerül, ezt a rendelésbe kell feltölteni. A lámpa elemekkel működik (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ez benne van a rendelésben), vagy B típusú telefontöltővel. A részletek az elérhető lámpaalapok típusairól megtalálhatók a 3D lámpák kategóriájának leírásában, ezen a weboldalon.

Figyelem: a kép akkor látszik tisztán, ha a lámpa fénye fehér színre van állítva.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Karácsonyi bögre pároknak - fehér

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyedi, szép és személyes karácsonyi ajándék a szeretett személynek, vagy egy ismerős párnak: egy fehér kerámia bögre, stílusos ünnepi grafikával és a pár neveivel személyesítve, a másik oldalán egy karácsonyi köszöntéssel, ami három nyelven elérhető (RO, HU, EN). A grafikát a te kérésed szerint módosítjuk: kiválaszthatod a haj színét és hosszát (rövid vagy hosszú haj) a nő számára, valamint a hajszínt a férfinál. A két nevet, valamint a kért módosításokat a grafikához, a rendelésbe kell feltölteni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre pároknak - színes

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyedi ajándék a párodnak, férjednek, feleségednek, vagy akár egy párnak a családból, baráti körből: egy személyesített bögre stílusos karácsonyi grafikával, és ünnepi köszöntéssel, ami három nyelven elérhető (RO, HU, EN). Hozzáadjuk a pár neveit is, valamit a te kérésed szerint módosítjuk a grafikát: a nő számára választható a haj színe és hossza (rövid vagy hosszú haj), a férfi számára pedig a haj színe. Mindkét nevet, valamint a kért módosítást a grafikához, meg kell adni a rendelésben a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Szívecske fa és fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Egyszerű, aranyos szívecske alakú kulcstartó fémből és fából készítve, méret: 5 x 3,5 cm. Nagyon hasznos és egyben kedves ajándék, ami gravírozással személyesíthető, egy rövid szöveggel vagy akár egyszerű grafikával is, így valami egyedivel lephetsz meg egy szeretett személyt.

Szívecskés fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 19,00 lei

Egyszerű fém kulcstartó szívecskés dizájnnal, fekete kartondobozba csomagolva. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel, ez emel az áron. Egy egyszerű, de kedves ajándék a szeretett személynek. Méret: 2,9 x 5 cm.

"Moon and Back" póló férfiaknak

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Gildan márkájú, 100% pamut férfi pólók, angol nyelvű grafikával személyesítve: "I love you to the Moon and back". Több színben és méretben elérhetők, az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Men's sizes :        S        M         L        XL      2XL  

Size in cm :      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

"Valentine's" kalapács fából

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Saját gyártású hobby kalapács fából, mindkét oldalán humoros, angol nyelvű üzenettel személyesítve Valentin-napra. Két méretben elérhető: NAGY - 25.5 x 12 x 3.3 cm, KICSI - 22 x 10 x 2.2 cm. Csak dekoráció, nem használható kalapácsként.

Ciocan din Lemn pentru Iubit-EN

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie, personalizat cu text in limba engleza, pentru Iubit, anul se poate schimba la cerere. Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Ciocan din Lemn pentru Iubit-HU

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie, personalizat cu text in limba maghiara, pentru Iubit. Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Ciocan din Lemn pentru Iubit-RO

0 Review(s)
Ár 22,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie, personalizat cu text in limba romana, pentru Iubit. Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Valentine's Day ajándék borral

0 Review(s)
Ár 144,00 lei

Egy különleges Valentin-napi ajándékcsomag, amely tartalmaz egy saját gyártású boros dobozt, valamint egy 7.50 dl-es minőségi bort. A doboz gravírozással, a borosüveg pedig címkével van személyesítve, mindkettőn egy különleges Valentin-napi üzenet látható. A bor címkéjén látható grafikát kérésre kicserélhetjük.

Az ár tartalmazza a személyesítéseket. 

Méret: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Valentin-napi nyomtatott boros doboz

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

Fából készült boros doboz, nyomtatással és gravírozással készen személyesítve, Valentin-napi grafikával. Ajándékozz a szeretett személynek egy bort egy különleges dobozban erre a különleges alkalomra!

A doboz ára tartalmazza a személyesítést is. 

Méretek: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Valentin-napi gravírozott boros doboz

0 Review(s)
Ár 109,00 lei

Különleges, fából készült boros doboz, gravírozással személyesítve, Valentin-napi grafikával. Lepd meg a párodat egy különleges ajándékkal, egy különleges alkalomra!

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Méretek: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Valentin-napi borospohár

0 Review(s)
Ár 27,00 lei

Íme egy különleges Valentin-napi ajándék: egy borospohár körös-körül különleges grafikával gravírozva, a szeretett személy számára. NEM tartalmaz italt.

"Best Boyfriend" póló

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú, 100%pamut férfi pólók, különleges grafikával személyesítve: "Best Boyfriend in the Galaxy". Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

"Love Cross" póló férfiaknak

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú, 100% pamut férfi pólók, különleges "Love Cross" grafikával személyesítve, többféle színben és méretben. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Ajándék borral Valentin-napra

0 Review(s)
Ár 144,00 lei

Különleges Valentin-napi ajándékcsomag, amely egy elegáns, saját gyártású fa boros dobozt tartalmaz, valamint egy 7.50 dl-es minőségi bort. A doboz UV nyomtatással van személyesítve, a borosüveg pedig címkével, mindkettő különleges üzenettel a szeretett személy számára. A szövegek és grafikák kérésre kicserélhetők .

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méret: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

"Uomo Black" Ungaro mandzsettagombok

0 Review(s)
Ár 158,00 lei

Elegáns, rézből készült mandzsettagombok férfiaknak, téglalap formában fekete belsővel és az Ungaro márka logójával, nagyon elegáns, kifinomult dizájnnal. Különleges ajándékdobozba vannak csomagolva. Méret: 8 x 5 x 22 cm. A doboz gravírozással személyesíthető, bármilyen rövid szöveggel.

"Rhombe" Christian Lacroix mandzsettagombok

0 Review(s)
Ár 132,00 lei

"Rhombe" mandzsettagombok cinkötvözetből gyártva, kerek formában fekete belsővel. A dizájn különleges, a Christian Lacroix márka logójával feliratozva. A gombok elegáns fekete dobozba vannak csomagolva, egy gomb mérete 18*18*5.4 mm. A doboz gravirozással személyesithető, bármilyen szöveggel.

Ajándékcsomag 4 pálinkával

0 Review(s)
Ár 121,00 lei

Ajándékcsomag 4 50 ml-es pálinkásüveggel, stílusosan elrendezve egy MrGift által gyártott fa tartóban. Mindegyik üvegben más ízű ital található: szilva, barack, cseresznye és fekete ribizli. A fa tartó kérésre gravírozással személyesíthető az oldalán vagy a fogantyúján, az üvegekre pedig személyre szabott címkéket ragaszthatunk, az Ön által választott képpel, szöveggel vagy grafikával. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Tartó mérete: 26 x 7.5 x 18 cm.

Buffalo baseball sapka

0 Review(s)
Ár 16,00 lei

Buffalo baseballsapka 100% pamutból, vastag szövetből készítve, hátul fémcsatos, állítható szalaggal.

Univerzális méretben elérhető, több színben is, rövid szöveggel személyesíthető.

Csésze fa alátéttel

0 Review(s)
Ár 28,00 lei

Csésze fa alátéttel tea vagy kávé számára különleges mintával (szívecskék és szép üzenetek), fa alátéttel és fém kávéskanállal, amelyet a fa alátétbe helyezett mágnes rögzít. A fa alátét gravírozással személyesíthető, így a csésze igazán egyedi ajándékká válhat.