Plüssjátékok

Egy kedves kis plüssjáték jó  barát lehet egy kisgyerek számára, de meglephetünk vele akár játékosabb személyiségű felnőtteket is különleges alkalmakkor. Itt különböző bájos plüssjátékok találhatóak, amelyek közül egyeseket személyesíthetünk nyomtatás által bármilyen képpel vagy szöveggel, így még különlegesebb ajándékot adhat szeretteinek.

Plüssjátékok

Aktív szűrők

Zippie Owl személyesíthető plüss bagoly

0 Review(s)
Ár 131,00 lei

Puha plüss bagoly, világosbarna és fehér színben, ami a fehér részén bármilyen kért szöveggel, képpel vagy grafikával személyesíthető, a személyesítés emel az áron. Különleges ajándék gyerekeknek, vagy felnőtteknek is.

Bagoly magassága: 45 cm. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Mumbles plüssmackó pólóval

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Mumbles mackó 100% plüss poliészter bundával, puha, világosbarna színű anyagból, fehér pamut pólóba öltöztetve. A plüss két méretben elérhető: kicsi és nagy. Az ár tartalmazza a póló nyomtatásos személyesítését bármilyen rövid szöveggel, kis méretű képpel vagy grafikával. Nagyon kedves ajándék gyerekeknek, vagy akár felnőtteknek is.

Kis mackó magassága: 20 cm. Nagy mackó magassága: 36 cm.

Személyesíthető plüss hóember

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

100% poliészterből készült plüss hóember sállal és Mikulás-sapkával, az elülső részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával. Kedves ajándék Karácsonyra vagy a téli ünnepekre, gyerekek vagy akár felnőttek számára is.

Játék magassága: 42 cm.

Zippie személyesíthető plüss pingvin

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Aranyos plüss pingvin, a hasán nyomtatással személyesíthető, bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával.

Pingvin magassága: 38 cm. Anyag: 100% poliészter. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Rabbit plüssnyuszi pokróccal

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Kedves, puha plüssnyuszi, amely a kezében egy 75 x 90 cm-es méretű pokrócot tart, szép húsvéti ajándék lehet, vagy akár más alkalmakra is.

Nyuszi magassága: 40 cm, anyag: 100% poliészter. CSAK a kézzel történő mosás ajánlott.

Fehér, személyesíthető Zippie Bunny Rabbit plüssnyuszi. Ajándékozzon szeretteinek egy bájos, egyedi meglepetést: egy kedves plüssnyuszit, ami a fehér részen személyesíthető.

Nyuszi magassága: 45 cm, anyag: 100% poliészter. Elérhető színek: világosszürke és fehér. CSAK a kézi mosás ajánlott.

Személyesíthető plüss Mikulás

0 Review(s)
Ár 93,00 lei

Plüss Mikulás, 100% poliészterből készítve, magasság: 42 cm. Tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek. A fehér részén személyesíthető bármilyen kért képpel, szöveggel, grafikával, az ár tartalmazza a személyesítést.