Különböző grafikák

3D lámpák gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel, mindegyik egy különleges dekoratív grafikával személyesítve. Többféle szép, humoros és érdekes dizájn és grafika közül válogathat, az otthona bármelyik helyiségébe, vagy akár ajándékba is.

Különböző grafikák

Aktív szűrők

Tulipános 3D lámpa LED fénnyel ANYÁNAK

0 Review(s)
Ár 95,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, különleges anyáknapi grafikával; a lámpán látható szöveg kicserélhető bármilyen kért üzenettel. A lámpa elérhető többféle funkcióval és kiegészítővel, ez a lámpaalap típusától függ, amellyel megrendeli. Mindegyik alap működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú telefontöltővel.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

3D esküvői lámpa LED fénnyel

0 Review(s)
Ár 104,00 lei

Személyesített 3D lámpa gravírozott akrilból és fából, különleges esküvői grafikával. Ez a lámpa a násznagyoknak szóló üzenettel van személyesítve, de kérhet rá bármilyen más szöveget is. A lámpának színes LED fénye van, és különböző kiegészítőkkel elérhető (óra, hangszóró stb.); működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), laptopról, számítógépről vagy powerbank-ről USB kábelen keresztül (ez benne van a rendelésben, a lámpával együtt), vagy B típusú telefontöltővel. Ez a lámpa egyedi ajándék a násznagyok vagy az ifjú pár számára.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Eiffel 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív lámpa gravírozott átlátszó akrillemezből, stílusos "Eiffel" 3D grafikával, és színes LED fénnyel. Többféle alap közül választhat, mindegyik más funkcióval vagy kiegészítővel ellátott, a weboldalunkon található 3D lámpák kategóriájának leírása tartalmazza a részleteket. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel, vagy B típusú csatlakozós telefontöltővel. Az Eiffel lámpa egy egyszerű, de egyedi és érdekes ajándék bármely alkalomra, vagy egy különleges dekoráció az Ön otthonába.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Old Car 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott "Old Car" grafikával és színes LED fénnyel. A lámpa elérhető többféle lámpaalappal, amelyeknek különböző funkcióik és kiegészítőik vannak, a részletekért el lehet olvasni a 3D lámpák kategóriájának leírását ezen a weboldalon. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú csatlakozós telefontöltővel. Egy egyedi, érdekes ajándék, bármilyen alkalomra.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Mushrooms 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel és Mushrooms grafikával, érdekes dekoráció bármilyen szobába. A lámpa elérhető különböző funkciókkal és kiegészítőkkel, további információért kérjük, olvassa el a weboldalon a 3D lámpák kategóriájának leírását. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú csatlakozós telefontöltővel.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Bagoly 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa, átlátszó akrillemezből, gravírozott bagoly grafikával és színes fénnyel. Többféle lámpaalap közül választhat különböző funkciókkal, a részletekért kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását ezen a weboldalon. Mindegyik 3D lámpa működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú csatlakozós telefontöltővel. A kedves, mégis stílusos, divatos mintákkal készült grafika tökéletes ajándékká teszi ezt a lámpát hölgyek számára, akik kedvelik az egyedi dísztárgyakat.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Earth 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel és különböző elérhető alapokkal, amelyeknek többféle funkciója van (további információért ezekről elolvashatja a 3D lámpák kategóriájának leírását ezen az oldalon). Mindegyik USB lámpa elemekkel működik (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel, vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez a lámpa stílusos, modern, földrajz témájú grafikával személyesített, remek dekoráció bármelyik helyiségbe vagy akár az irodába is; egyedi ajándék lehet nem csak a szeretteinek, hanem távolabbi ismerősöknek is.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Skull 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Dekoratív 3D lámpa stílusos és félelmetes koponyás grafikával átlátszó akrillemezbe gravírozva, a MrGift által gyártva. A grafikát nagyon szépen kihangsúlyozza, amikor a színes LED fény be van kapcsolva. További információkért a különböző elérhető lámpákról, és azok funkcióiról, elolvashatja a weboldalon látható 3D lámpás kategória leírását. Mindegyik 3D lámpa elemekkel működik (NEM tartalmazza ezeket), számítógépről micro-USB kábellel (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel. Ez az érdekes dekoráció remek ajándék lehet bármilyen alkalomra, főleg férfiak számára.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Pumpkin Halloween lámpa

0 Review(s)
Ár 73,00 lei

Gravírozott akrillemezből készült ijesztő halloweeni lámpa LED fénnyel. Három AA elemmel működik, de számítógépről vagy powerbank-ről is USB kábelen keresztül (kábel típusa: micro-USB, B típusú töltővel működik). Méretek: magasság 18 cm, szélesség 15 cm. A termék tartalmazza az USB kábelt is. A lámpa elérhető 7 különböző lámpaalappal, további információért kérjük, olvassa el a lámpák kategóriájának leírását. Egyszerű, de kedves halloweeni ajándék bárkinek, de főleg gyerekeknek.