Puzzle

Egy szórakoztató kirakós játék tökéletes ajándék lehet egy türelmes, részletekre gondos és elmét fejlesztő játékokat kedvelő gyereknek, vagy akár felnőtteknek is. Nálunk többféle puzzle található, köztük saját fényképpel, grafikával és/vagy szöveggel személyesíthető is, amelyek kreatív, emlékezetes ajándékok lehetnek bárkinek.

Puzzle

Aktív szűrők

Hatszög puzzle fából

0 Review(s)
Ár 12,00 lei

Egy érdekes puzzle felnőtteknek vagy gyerekeknek hatszögű darabokkal, különböző képekkel elérhető: mandala, húsvéti üdvözlet, valamint egy modell bármilyen kért szöveggel, logóval vagy grafikával, de akár elküldhet nekünk bármilyen képet, szöveget és/vagy grafikát is, amivel személyesítjük majd a puzzle-t. Ez a puzzle kedves ajándék lehet Gyereknapra vagy Húsvétra.

Méretek: 8 x 8 x 0,5 cm.

FIGYELEM: a játék kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelhetők. 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Fényképes puzzle gyerekeknek

0 Review(s)
Ár 13,00 lei

Egy egyszerű fa puzzle, nagyobb méretű darabokkal, amelyekből egy kedves állatkás képet lehet kirakni. Ez a puzzle kis helyet foglal, és ideális ajándék lehet gyerekeknek Gyermeknapra vagy születésnapra, vagy akár alkalom nélkül is, egy apró figyelmességként az Ön részéről. Három kép közül választhat, vagy elküldhet egy képet, grafikát és/vagy szöveget, amellyel személyesítjük a puzzle-t.

Méretek: 11 x 8 x 0,5 cm.

Pillangó puzzle fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Pillangó alakú 39 darabos geometrikus puzzle fából, kiszínezhető puzzle-darabokkal fa keretben és üres hellyel hátul, amellyel a falra akasztható összeállítás után. Kreatív, szórakoztató játék, amely garantálja a minőségi időtöltést gyermekével.

Méretek: 24 x 24 x 1 cm.

Love puzzle fából

0 Review(s)
Ár 47,00 lei

Egy különleges ajándék Valentin-napra vagy más alkalmakra: egy fából készült puzzle saját grafikával és kivitelezéssel, kérésre rövid szöveggel személyesítve. Méret: 25 x 30 x 0.5 cm, 88 darabból áll, vörös és natúr színű keret közül lehet választani, és kartondobozba csomagolva kapható. Egyszerű, de elegáns ajándék lehet.

A4 személyesített puzzle fényképpel

0 Review(s)
Ár 29,00 lei

Egyszerű A4-es méretű puzzle képpel, 120 puzzle-darabbal. Személyesíthető bármilyen képpel, és ajándékba adható egyszerűen, vagy bekeretezhető, hogy a szerettei mindig Ön mellett legyenek.


Méretek: 20 cm x 29 cm.