PRODUSE RECOMANDATE

Aranjamente florale

Aranjamente florale

Filtre active

Amintire de Absolvire cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 181,00 lei

Creatie din flori de matase aranjate intr-o Toca absolvent confectionata din lemn de marimea 15 x 15 x 7 cm, care este rasturnata pe o tabla din lemn in forma de pergamen de marimea 28 x 35 cm, care contine un citat specific evenimentului, deasemenea si pana din lemn contine un mesaj. Aranjamentul poate fi tinut pe raft sau agatat pe perete. Personalizarile sunt executate prin gravura, textele pot fi alese si de catre Dvs, costul lor este inclus in pretul final.

Toca Absolvent cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 164,00 lei

O creatie pentru absolvire din ornithogalum, trandafiri, miniroze, hortensii si santinii aranjate cu mare atentie intr-o cutie din lemn in forma de palarie toca. In aranjament este asezat o tablita din lemn care poate fi personalizata cu mesajul tau.

Dimensiuni aranjament: 

17 x 17 x 19 cm.

Cutie de Absolvire pentru Dascali

0 Recenzie(i)
Pret 193,00 lei

Cutie de Absolvire pentru Dascali  - O combinatie de hortenzii, trandafiri, miniroze si santinii, aranjate cu grija intr-o cutie din lemn (21 x 15 x 8 cm) care poate fi personalizata pe capac prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Deasemenea panglica din jurul cutiei se poate personaliza cu orice text. Aranjamentul mai contine o pana din lemn (4,5 x 22 cm) cu un mesaj potrivit evenimentului.

Dimensiuni aranjament: 28 x 20 x 27 cm.

Flower Box Absolvire cu Toca si Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 141,00 lei

Flower Box Absolvire cu Toca si Mesaj - Combinatia de miniroze, lisianthus si santini margareta sunt aranjate cu suflet intr-o cutie rotunda natur de diametrul 12.5 cm. Finisarea creatiei este facuta cu o toca absolvent asezata deasupra aranjamentului floral. Tablita din lemn (5x9 cm) poate fi personalizata cu mesajul dorit prin gravura sau imprimare UV, deasemenea si panglica din jurul cutiei poate fi imprimata cu un text.

Cutia poate diferi fata de ceea de pe poza. 

Dimensiuni aranjament:  18,5 x 18 cm.

Aranjament Tematic Absolvire - Medicina/Farmacie

0 Recenzie(i)
Pret 229,00 lei

Aranjament Tematic Absolvire - Medicina/Farmacie - Contine: Miniroze rosii, lisianthus crem si santini margareta, care sunt combinate cu elemente specifice meseriei de medic / farmacist / asistent de medicina. Aranjamentul este creat intr-o cutie bufnita absolvent (10 x 10 x 30 cm). Mai contine un stilou si un penar care pot fi personalizate prin gravura, cu textul cerut de client (un text scurt, sau un nume).

Aranjamentul este finisat cu o toca absolvent (10 x 10 x 4 cm).

Dimensiuni aranjament : 29 x 27 x 34 cm.

Aranjament Absolvire - Toca cu Flori de Matase

0 Recenzie(i)
Pret 112,00 lei

Un aranjament deosebit cu flori de matase de diferite culori, aranjate cu mare atentie intr-o cutie tip toca, confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm), vopsita in negru. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 15 x 15 x 14 cm.

Plante naturale uscate aranjate cu mare atentie intr-o cutie tip toca, confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm), vopsita in negru. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 15 x 15 x 16 cm.

Trandafir in Pahar cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 120,00 lei

Va prezintam o creatie speciala pentru absolvire: un cap de trandafir alb criogenat, inconjurat cu muschi de Islanda, asezat cu grija intr-un pahar din sticla de sampanie, cu o toca din filt si panglica cu inscriptia "Absolvent 2020". La cerere inscriptia poate fi schimbata, puteti cere si trandafir de alta culoare.

Dimensiuni: pahar : diametru 4.7 cm, inaltime 22 cm, toca : diametru 5 cm, inaltime 3 cm, marginea 10x10 cm.

Aranjament Absolvire cu Bufnita din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 145,00 lei

Acest aranjament contine trandafiri, eustoma, orhidee, toate aranjate intr-o cutie productie proprie, cu partea din spate in forma de bufnita (17 x 10 x 30 cm). Contine o tablita din lemn in forma de pergamen, care poate fi personalizata cu orice text dorit, costul personalizarii este inclus in pretul afisat. Dimensiuni aranjament: 20 x 16 x 30 cm.

Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. 

Graduation Box cu Ursulet Plus

0 Recenzie(i)
Pret 226,00 lei

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Acest aranjament contine trandafiri si garofite aranjate intr-o cutie tip carte (29 x 22 x 8 cm), in mijloc este asezat un ursulet de plus absolvent (17 x 15 x 20 cm), tinand in poala o tablita din lemn in forma de carte deschisa, care poate sa contina mesajul dorit. Dimensiuni aranjament: 29 x 22 x 27 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile.

Aranjament Absolvire in Cutie Bufnita

0 Recenzie(i)
Pret 223,00 lei

Acest aranjament floral special este creat cu suflet din orhidee, trandafiri albi si crini peruviani, montate in cutia din lemn cu motive de bufnita (10 x 10 x 10,5 cm), care poate fi pastrata ca amintire a gestului tau. Panglica (4 x 36 cm) contine un mesaj special pentru absolvire si felicitare. Aranjamentul este finalizat cu o toca asezata deasupra creatiei florale. Dimensiuni aranjament: 20 x 20 x 26 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile.

Aranjament Absolvire - Toca cu Flori

0 Recenzie(i)
Pret 166,00 lei

Un aranjament personalizat special cu trandafiri rosii, miniroze roz, eustoma verde si ornithogalum dubium, aranjate cu mare atentie in cutia tip toca. Cutia este confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm) vopsit in negru, si poate fi pastrata ca amintire. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 18 x 18 x 21 cm.

Aranjament Absolvire Special - Toca cu Flori

0 Recenzie(i)
Pret 169,00 lei

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Venim in ajutor cu acest aranjament floral personalizat. Trandafiri albi, eustoma mov deschis, eustoma verde si ornithogalum dubium sunt aranjate cu mare atentie in cutia tip toca, confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm) vopsit in negru. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 18 x 18 x 21 cm.

Aranjament Flori cu Palarie Toca

0 Recenzie(i)
Pret 176,00 lei

Un cadou special pentru Absolvire -  Aranjament Flori cu Palarie Toca.

Contine Cymbidium mini, germini, miniroze, finisat cu gypsophila. Cutia are capac special in forma de toca, iar panglica este personalizata special pentru Absolvire.

Diametru cutie: 14 cm.

Dimensiuni aranjament: 22x22x20 cm. 

Personalizarea se poate realiza prin imprimarea directa pe panglica, sau pe un carton de lux.

Eleganta Galben/Negru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 205,00 lei

Aranjament din flori taiate albe si galbene, Trandafiri, Zantedeschia, Trachelium, Gypsophila, intr-o cutie de cadouri neagra cu maner. Un cadou exceptional pentru orice ocazie, in special pentru Absolvire. 

Aranjament Roz pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 157,00 lei

Aranjament Roz pentru Absolvire, o combinatie in nuante roz a unei cutii de cadou cu Garoafe, Trandafiri, Miniroze, aranjate elegant cu o figurina speciala de absolvire.

Dimensiuni: 23 x 16 x 21 cm.

Aranjament Mov cu Alb pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 154,00 lei

Aranjament mov cu alb in cutie ovala, contine Miniroze, Eustoma, Tracheliune, aranjate si combinate special pentru absolvire. Dimensiuni : 23 x 17 x 16 cm.

La cerere se poate adauga un text imprimat pe un carton de lux, la 10,00 lei.

Cutie Flori cu Palarie Toca

0 Recenzie(i)
Pret 88,00 lei

Cutie cu flori si palarie toca, un cadou special pentru absolvire, contine Miniroze si Germini. Se poate atasa un text pe un carton de lux, la 10,00 lei. 

Dimensiuni: 9 x 12 cm.  Modelul si culoarea cutiei poate diferi de la unul la altul, fiecare aranjament MrGift fiind unicat.

Cutie cu Mesaj pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 169,00 lei

Cutie cu Mesaj pentru Absolvire, contine flori Miniroze, Gypsophila. Dimensiuni aranjament: 17 x 15 cm. Eticheta din furnir se poate personaliza cu textul cerut de Dvs, costul gravarii este inclus in pret.

Cutie de Flori pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 157,00 lei

Cutie de Flori pentru Absolvire, din combinatia florilor taiate Rosa Thros Snowflake, Zantedeschia, Germini, Lalele, Gypsophila si figurine speciale pentru absolvire. La cerere se poate atasa un text imprimat pe un carton de lux, contra cost.

Cutie cu Flori pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 130,00 lei

Cutia cu Flori pentru Absolvire este combinatia florilor taiate din Trandafir Athena, Rosa taros snowflake, Rosa taros Chococcino, Zantedeschia si Uiburnum, cu un mic cadou surpriza pentru cel sarbatorit. Este un cadou inedit pentru absolvire. Se poate atasa un text imprimat pe un carton de lux, contra cost.