PRODUSE RECOMANDATE

Pachete Cadou

Pachete Cadou

Filtre active

Pachet Cadou de Absolvire cu Toca - Girl

0 Recenzie(i)
Pret 296,00 lei

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Venim in ajutor cu acest aranjament floral care contine un cufar cu flori: miniroze, si crizantema tip margareta; combinat cu diferite cadouri speciale pentru absolvire: un set de pix si roller, un ursulet absolvent, o cutie de absolvire cu pendrive, 4 buc de Ferrero Rocher, o cutie tip toca din carton (25 x 25 cm, cu diametru de 20 cm). Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm. Instrumentele de scris se mai pot personaliza prin gravura.

Cadou cu Vin pentru Absolvire cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 125,00 lei

Un cadou special pentru absolvire cu toca, care contine un suport pentru vin din lemn, productie proprie, personalizata cu grafica speciala de absolvire, respectiv un vin de calitate de 7.50 dl aleasa de tine din doua variante, personalizata printr-o eticheta cu text special pentru absolvire. 

Costul personalizarii este inclus in pret. 

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Acest aranjament este creat cu suflet din orhidee, trandafiri albi si crini peruviani, montate in cutia din lemn cu motive de bufnita (10 x 10 x 10,5 cm), care poate fi pastrata ca amintire a gestului tau. Panglica (4 x 36 cm) contine un mesaj special pentru absolvire si felicitare. Aranjamentul este finalizat cu o toca asezata deasupra creatiei florale. Dimensiuni aranjament: 20 x 20 x 26 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Contine un set de pix si creion din lemn, la care atat instrumentele de scris, cat si cutia lor pot fi personalizate prin gravura cu orice text la cerere.