PRODUSE RECOMANDATE

Lampi cu led personalizate 3D

Lampi cu lumina LED colorata, cu grafica 3D, produse de MrGift. Se pot personaliza cu text sau poza aleasa de client. Se pot selecta mai multe culori de iluminare, sau se poate seta functia de schimbare continua a culorii de iluminat. Puteti alege un cadou inedit pentru adulti sau copii, dintr-o gama larga de lampi cu grafici diferite, cu sau fara personalizare.

Fiecare lampa 3D este disponibila cu 7 tipuri diferite de baza: baza simpla neagra sau alba, baza simpla cu telecomanda, baza cu aplicatie de telefon pentru setarea culorii luminii, baza cu difuzor Bluetooth reincarcabil, baza lata cu telecomanda si ceas, si baza cu lumina bicolora si telecomanda (puteti seta culoarea luminii pe orice combinatie din 2 culori). Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii, sau cu cablu USB care poate fi conectat la laptop, calculator, powerbank sau priza. Cablul USB este inclus cu produsul cumparat, bateriile NU sunt incluse.

Lampi cu led personalizate 3D

Filtre active

Lampa 3D "Love you to the moon and back" cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 98,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat cu textul "Te iubesc" disponibil in limba romana, maghiara sau engleza, personalizabila cu orice nume dorit.  Este cadoul ideal pentru iubit sau iubita. Puteti alege din 7 culori de iluminat sau poate fi setata sa isi schimbe culoarea. In interiorul inimii din grafica se va imprima o poza aleasa de Dvs. Sunt disponibile 7 tipuri de baza cu functii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina LED este setata pe culoarea alba. Daca lumina este setata pe alta culoare, se shimba si culoarea de baza a pozei.

Vizioneaza filmul de prezentare

Lampa 3D Lalea cu LED pentru MAMA

0 Recenzie(i)
Pret 95,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu o grafica stilata de ZIUA MAMEI, cu lalea decupate din lemn; textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit. Lampa este disponibila cu diferite functii si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Set Stilou in Etui personalizat - Promotia

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Un cadou elegant, stilat pentru absolventi: un stilou din bambus natural, asezat intr-un etui asortat din lemn. Stiloul va fi personalizat cu un nume dorit de client, care trebuie sa fie introdus in comanda; pe etui este imprimat promotia din care face parte. Pretul afisat contine personalizarile.

Lungime stilou: 14,5 cm. Dimensiuni cutie: 17,5 x 6 x 2,5 cm.

Lampa 3D Nunta cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 104,00 lei

Lampa 3D personalizata din acryl gravat si lemn, cu o grafica speciala de nunta. Aceasta lampa este personalizata cu un mesaj pentru nasi, dar puteti cere orice alt text. Lampa are lumina LED colorata, si este disponibila cu diferite accesorii (ceas, difuzor etc.); functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa este un cadou inedit pentru nasi, sau pentru cuplul casatorit.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D - Pergament

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D personalizata din acryl gravat si lemn, cu o grafica speciala de absolvire. Daca doriti, textul din grafica poate fi schimbat cu mesajul Dvs., un citat, sau orice alt text. Puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii, depinzand de baza de lampa aleasa (difuzor, telecomanda etc). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. 

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Flori - RO

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica eleganta florala pentru absolventi, in limba romana. Textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit de client (un citat, un mesaj etc.); puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii (lumina bicolora, ceas etc.), depinzand de baza de lampa aleasa. Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Flori - HU

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica eleganta florala, si un citat pentru absolventi in limba maghiara (aceasta se poate inlocui cu orice mesaj sau alt text dorit). Puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii (ceas, telecomanda etc.), depinzand de baza de lampa aleasa. Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa cu Motive Traditionale - HU

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizat cu o grafica speciala de absolvire, si cu motive traditionale maghiare. Textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit; lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, care au diverse functii si accesorii (ceas, difuzor etc.). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa cu Motive Traditionale - RO

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizat cu un mesaj special de absolvire, si cu motive traditionale. Putem inlocui textul din grafica cu orice mesaj, citat sau alt text dorit; puteti comanda lampa cu diferite accesorii (ceas, difuzor etc.), depinzand de baza de lampa cu care o achizitionati. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Poza

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire in care textul poate fi inlocuit cu mesajul Dvs., si cu orice poza dorita. Puteti comanda lampa cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, difuzor etc.). Lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba, daca setati o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 95,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica speciala pentru absolventi; textul din grafica poate fi inlocuit cu orice citat, mesaj sau text dorit. Puteti achizitiona lampa cu diferite functii si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati (ceas, telecomanda etc.). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa este un cadou unic si foarte elegant de absolvire, atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Lalea cu Poza Rotunda

0 Recenzie(i)
Pret 97,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si o grafica eleganta de Ziua Femeii, personalizata cu poza ta, de asemenea poti adauga orice mesaj dorit. Lampa se poate comanda cu diferite tipuri de baza, fiecare cu functii sau accesorii specifice. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Lalea cu Poza Inimioara

0 Recenzie(i)
Pret 97,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si o grafica eleganta de 8 martie, la care adaugam poza ta, de asemenea textul din grafica poate fi inlocuit cu propriul mesaj. Sunt disponibile 7 tipuri de baza de lampa, cu diferite functii si accesorii. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Narcise cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 95,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu o grafica stilata de 8 martie cu narcise decupate din lemn; textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit. Lampa este disponibila cu diferite functii si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D 8 Martie cu Poza

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica speciala de 8 martie, la care adaugam orice text scurt si orice poza dorita. Sunt disponibile mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, poti citi detaliile in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Muzica cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica Youtube, la care vom adauga poza ta si titlul melodiei tale preferate, pe care o poti asculta prin scanarea codului QR de pe lampa. Sunt disponibile mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, poti citi detaliile in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Social Media cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica speciala Instagram sau Facebook, la care vom adauga poza si textul tau. Lampa are lumina LED colorata, si este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au diferite functii si accesorii, detaliile se pot gasi in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand lumina este setata pe culoarea alba, daca se schimba culoarea luminii, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D All of Me cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Un cadou inedit de Ziua Indragostitilor pentru persoana ta speciala: o lampa decorativa cu lumina LED colorata, din acryl transparent, gravata cu grafica frumoasa "All of me loves all of you", disponibila cu diferite tipuri de baza. Lampa contine un locas unde vom imprima poza ta, aceasta trebuie sa fie incarcata in comanda. Lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Detaliile despre diferitele tipuri de baza pot fi gasite in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site.

Atentie: poza se vede clar cand lumina este setata pe culoarea alba.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Valentine's Day cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica speciala de Ziua Indragostitilor. Sunt disponibile 7 tipuri de baza pentru lampa, cu diferite functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa este cadoul perfect de Ziua Indragostitilor.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Te Iubesc cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D cu lumina LED colorata, din acryl gravat, cu grafica inedita "Te iubesc", care se poate comanda intr-una din trei limbi. Sunt disponibile 7 tipuri de baza, cu functii si accesorii diferite (ceas, difuzor etc.), pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou minunat de Ziua Indragostitilor sau aniversare pentru persoana iubita.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Inimioare cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl transparent, cu grafica gravata stilata si inedita cu inimioare. Aceasta lampa poate fi un cadou minunat pentru mama, iubit, iubita, sot sau sotie, sau un obiect decorativ interesant in casa Dvs. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au diferite functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D My Happy Family cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 98,00 lei

Lampa 3D gravata din acryl transparent, cu grafica speciala "My Happy Family", si un locas special in forma de inima, care va fi personalizat cu orice poza dorita. Puteti alege din 7 culori vii de iluminat, sau sa setati lumina sa isi schimbe culoarea. Un cadou inedit pentru rude sau prieteni, in special pentru ocazii cum ar fi Craciunul sau o aniversare. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza, cu diferite functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba. Atunci cand culoarea luminii este una diferita, se schimba si culoarea de baza a pozei din mijloc.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Expert Stocking Stuffer

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica de sarbatori in limba engleza "Expert Stocking Stuffer". Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza cu functii diferite, pentru mai multe informatii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa simpatica poate fi un cadou special de sarbatori pentru o persoana apropiata.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun - Santa

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D cu grafica de Craciun, motive decorative interesante, si lumina LED colorata. Un cadou inedit, stilat pentru oricine in perioada sarbatorilor de iarna. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza si functii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun cu Ren

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa de Craciun, in forma de ren, cu grafica gravata stilata si interesanta, si lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa cu functii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa simpatica poate fi un obiect decorativ inedit in perioada sarbatorilor de iarna.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Mos Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica de sarbatori cu Mos Craciun si o urare de Craciun, disponibila in 3 limbi (Ro, Hu, En). Lampa contine lumina LED colorata, si este disponibila cu mai multe functii si accesorii, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit de Craciun, in special pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Soseta de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, in forma de soseta de Craciun, cu model decorativ interesant si stilat. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, pentru mai multe detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un obiect decorativ inedit si elegant in perioada sarbatorilor de iarna, sau un cadou perfect pentru cei dragi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Om de Zapada

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, in forma de om de zapada, cu grafica gravata interesanta si stilata. Lampa functioneaza cu lumina LED colorata si are mai multe functii si accesorii disponibile, pentru mai multe detalii despre acestea va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou de Craciun inedit, mai ales pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Cadou de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl, cu lumina LED colorata, personalizata cu grafica gravata inedita cu cadou de Craciun. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa poate fi un obiect decorativ interesant, sau un cadou special de sarbatori pentru cei dragi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Sapca Mosului

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica simpatica de sarbatori de iarna si lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa, fiecare cu functii sau accesorii diferite, pentru mai multe detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine aestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si simpatic de Craciun, pentru adulti sau copii.

Click aici pentru filmul de prezentare