Paste

Pastele este o sarbatoare importanta in intreaga lume, plina de semnificatie religioasa crestina, si bogat in traditii care aduc impreuna familia, prietenii, comunitatile. Aceasta categorie contine cadouri tematice de Paste pentru diverse personalitati si varste, de la cele mai simple atentii pana la pachete cadou complexe si sofisticate. Alegeti de aici cadoul ideal pentru cei dragi, dar si pentru cunostinte mai distante - oferim o gama larga si variata de cadouri in care cu siguranta veti gasi ceea ce cautati. Aveti si posibilitatea de a personaliza cadoul ales, pentru o surpriza cu totul speciala care va aduce bucurie si mai mare in aceste zile vesele.

Paste

Filtre active

Cutie Ou de Paste din Lemn, personalizat

0 Recenzie(i)
Pret 29,00 lei

Cutie cadou forma de ou de Paste din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Suport decorativ LolliPops tip Fluture

0 Recenzie(i)
Pret 4,00 lei

Micul cadou pentru copii, dar nu numai cu un Lollipop si un suport din lemn sub forma de fluture. Poate fi personalizata cu un mic text, sau logo.

Dimensiunea : 50x70x5mm.

Cutie cu 5 Oua gravat de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Cutie ou cu 5 Oua de Paste dublu fata din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Ou gravat de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 4,00 lei

Ou de Paste dublu fata din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 4.5 x 6 x 0.4 cm.

Cutie ou cu 17 Ouă de Paste din Lemn de colorat

0 Recenzie(i)
Pret 56,00 lei

Cutie cu 17 Oua de Paste din Lemn - Productie Proprie. Cele 17 oua din lemn sunt modele diferite si pot fi colorate de catre copii. Este un cadou interesant si creativ, fiind o activitate placuta de familie sau in cadrul orelor de lucru manual din scola sau grafinita.

Dimensiuni: cutie 10x8x10cm

Pahar cu zambila

0 Recenzie(i)
Pret 42,00 lei

Aduceti aerul de primavara in locuinta Dumneavoastra.Zambila parfumata este incorporata intr-un pahar de sticla,  personalizata cu textul dorit prin gravura. PRETUL CONTINE PERSONALIZAREA. Adaugam mesajul tau special pe un carton de lux imprimat.

Cana ceai Cu Narcisa

0 Recenzie(i)
Pret 38,00 lei

Aduceti aerul de primavara in locuinta Dumneavoastra.Narcisa parfumata este incorporata intr-un pahar de sticla,  personalizata cu textul dorit prin gravura. PRETUL CONTINE PERSONALIZAREA. Adaugam mesajul tau special pe un carton de lux imprimat.

Pahar Cu Narcisa

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aduceti aerul de primavara in locuinta Dumneavoastra.Narcisa parfumata este incorporata intr-un pahar de sticla,  personalizata cu textul dorit prin gravura. PRETUL CONTINE PERSONALIZAREA. Adaugam mesajul tau special pe un carton de lux imprimat.

Suport Oua de Paste din Lemn Natur

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

Suporturi pentru 10 oua de Paste, din lemn natur nevopsit. Puteti alege din mai multe modele, fiecare fiind personalizat cu o grafica draguta de sarbatori. Aceste suporturi de oua sunt cadouri ideale de Paste pentru adulti sau pentru copii, in special daca sunt umplute cu oua de Paste vesel colorate, sau cu oua Kinder; dar sunt in acelasi timp decoratiuni stilate pentru masa festiva din casa Dvs.

Dimensiuni: 33 x 12,5 cm, inaltimea depinde de modelul ales. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste cu Iepuras

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport pentru 10 oua de Paste, din lemn alb, personalizat cu o grafica simpla, simpatica cu iepuras, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Acest suport de oua este un element decorativ elegant pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 13,5 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Aldott Husvetot"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Acest suport elegant pentru oua de Paste este din lemn alb, personalizat cu o grafica vesel colorata, si cu textul "Áldott Húsvétot!". Puteti aseza in acest suport 10 oua de Paste sau oua Kinder, si veti avea un element decorativ stilat pentru masa festiva, sau un cadou special pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Suport Oua de Paste "Paste Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Suport din lemn pentru 10 oua de Paste sau oua Kinder, personalizat cu o grafica de sarbatori si textul "Paste fericit!". Acest suport elegant este un obiect decorativ special pentru masa festiva, sau un cadou ideal de Paste pentru cei dragi.

Dimensiuni: 33 x 13 x 15 cm. Diametrul unui locas pentru ou este de 4 cm.

Ornamente de Paste cu Betisoare

0 Recenzie(i)
Pret 5,00 lei

Ornamente din lemn vopsit roz, pe betisoare tot din lemn. Puteti alege din 6 modele disponibile, cu diferite figurine de Paste, sau pe toate impreuna. Aceste ornamente pot fi puse in ghiveciul plantelor din casa, intr-o vaza, sau folosite pentru alte scopuri decorative, si pot fi cadouri simple, dar simpatice pentru copii.

Lungimea unui ornament este aprox. 26-27 cm, aceasta depinde de modelul ales.

Ornament de Paste din Lemn cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Ornamente de Paste simpatice cu urechi de iepuras, din lemn gravat. Se pot agata pe perete cu un snur scurt. Aceste ornamente sunt disponibile in trei culori: alb, maroniu deschis natur si maroniu inchis, si pot fi personalizate cu orice nume, slogan sau alt text scurt dorit, eventual cu un logo; pot fi cadouri simple, dar speciale pentru copii sau adulti.

Dimensiuni ornament: 12 x 5,5 cm.

Pres Personalizat "Paste Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa, personalizat cu o grafica simpatica de Paste, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); presul este din material PVC 100%, cu strat anti-alunecare. Puteti alege din doua culori: maroniu deschis (dimensiuni: 41 x 61 cm), si gri inchis (40 x 60 cm). Un cadou stilat si util de sarbatori, sau pentru inaugurarea unei case noi.

Cutie Cadou de Paste din Lemn - Mare

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

O cutie eleganta pentru cadouri de Paste, personalizata cu o grafica speciala de sarbatori si cu textul "Paste Fericit!". Un ambalaj stilat si inedit pentru obiecte cadou de dimensiuni mai mari, sau pentru pachete cadou. La cerere, putem inlocui grafica de pe capacul cutiei cu orice grafica si/sau text ales de client, pretul acestei personalizari va fi discutat dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni cutie: 23,5 x 23,5 x 11 cm.

Cutie Cadou de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 66,00 lei

Cutie patrata pentru cadouri din lemn gravat, personalizata cu o grafica stilata de sarbatori cu fundal verde deschis, si cu textul "Paste fericit!". Aceasta cutie este un ambalaj deosebit si elegant pentru orice cadou. La cerere, putem inlocui grafica de pe capacul cutiei cu orice grafica si/sau text ales de client, pretul acestei personalizari va fi discutat dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni cutie: 18,5 x 18,5 x 10,5 cm.

Cutie pentru Vin si Cadouri de Paste

0 Recenzie(i)
Pret 79,00 lei

O cutie eleganta pentru cadouri, din lemn gravat, personalizata cu o grafica de sarbatori cu fundal rosu, si cu textul “Paste fericit!”. Aceasta cutie are un compartiment pentru o sticla de vin de 0,75 l. La cerere, putem inlocui grafica de pe capacul cutiei cu o grafica si/sau un text ales de client, costul acestei personalizari va fi discutat dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni cutie: 34 x 26,5 x 10 cm.

Felicitare de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

O felicitare eleganta de Paste din lemn, personalizata cu un mesaj frumos, si decorata cu muschi de Islanda in forma unui iepuras, sau unui ou de Paste. Felicitarea se poate comanda cu mesajele pe care le vedeti in poze, sau puteti trimite propriul text pentru personalizare. In plus, puteti comanda felicitarea cu sau fara un suport de masa.

Dimensiuni felicitare: 15 x 10 x 0,5 cm. Inaltime felicitare cu suport: 10,5 cm.

Ornament de Paste din Lemn pentru Usa

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Un ornament din lemn simpatic pentru usa sau perete, cu motive dragute de sarbatori si elemente decorative. Acest ornament poate fi un cadou ideal pentru copii in perioada Sarbatorilor Pascale, sau chiar si pentru adulti, de exemplu la inaugurarea unei case noi.

Latime ornament: 20 cm.

Ornament de Paste din Lemn pentru Copii

0 Recenzie(i)
Pret 14,00 lei

Acest ornament din lemn gravat se poate agata pe usa sau pe perete, si are o trasatura speciala: figurinele dragute din mijloc se pot colora, apoi pot fi scoase si montate pe rama rotunda. Daca o agatati pe usa, ornamentul va arata exact ca o coronita de Paste (piesa rotunda din care au fost scoase figurinele se poate folosi ca si sablon pentru desene); poate fi un cadou perfect de Paste pentru cei mici, sau un obiect decorativ simpatic pentru camera copilului Dvs.

Latime ornament: 20 cm.

Ornament de Paste 3D

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Ornament de Paste 3D din lemn gravat, cu design vesel de sarbatori in diferite modele, cu iepurasi, puisori si inimioare. Un cadou simplu, dar unic si interesant pentru cei dragi, sau o decoratiune ideala de sarbatori pentru casa Dvs. Puteti alege din 5 variante, sau le puteti comanda pe toate intr-un pachet superb de sarbatori.

Dimensiuni: inaltime 5,5 cm, fi 4 x 4 cm.

Suport Ou de Pasti cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 34,00 lei

Suport pentru un ou de Pasti sau ou de ciocolata, din lemn, cu o grafica simpatica si o urare de sarbatori, disponibila in limba romana sau maghiara. La cerere se poate personaliza cu orice mesaj gravat sau poza, grafica imprimata prin imprimare UV, pretul contine toate personalizarile. Oferiti un cadou inedit celor dragi, sau alegeti o decoratiune frumoasa pentru masa de sarbatori.

Dimensiuni: latime maxima 16 cm, inaltime 15,5 cm.

Cosulet Pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 42,00 lei

Cosulet din lemn gravat pentru 4 oua de Pasti, cu grafica vesela de sarbatori cu iepurasi. O decoratiune ideala pentru masa festiva, sau un cadou inedit pentru cei dragi in perioada de sarbatori.

Dimensiuni: 12,8 x 12,8 x 20 cm.

Decoratiune Jucausa de Pasti din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Decoratiune Jucausa de Pasti din lemn - Productie Proprie, este un copac impodobit cu diferite figuri de Pasti. Figurinele se pot introduce pe coroana copacului prin diferite forme de pe spatele lor. Este un cadou simpatic de Pasti pentru intreaga familie. Toate piesele sunt din lemn, care la cerere se mai pot personaliza prin gravura cu un text scurt, sau colora prin imprimare.

Dimensiuni: suport : 20 x 15 cm, inaltime copac: 32 cm.

Cutie Iepuras din Lemn pentru Bomboane

0 Recenzie(i)
Pret 49,00 lei

Cutie Iepuras din Lemn pentru Bomboane - Productie Proprie, se poate personaliza prin gravura sau imprimare pe ureche cu orice text scurt sau grafica. Iepurasul poate fi umplut cu bomboane, latura transparenta fiind din plexid. Acest mic cadou poate aduce zambete pentru oricine il primeste. Bomboanele din iepuras NU sunt incluse, aceste poze sunt doar informative, dar la cerere il si putem umple cu bomboane, contra-cost.

Dimensiuni: Inaltime - 21 cm, Latime - 18 cm, adancimea poate fi aleasa de 2 cm (pentru bomboane mici) sau de 5 cm (pentru praline de ciocolata).

Suport Etajat din Lemn pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 28,00 lei

Suport Etajat mini din Lemn pentru Oua de Pasti - este un suport din Lemn cu 12 locasuri - Productie Proprie. Se pot combina oua de pasti de dimensiuni mici, cu bomboane, praline, poate fi un accesoriu interesant pentru masa de Pasti. La cerere putem include felicitarea din lemn.

NU contine accesoriile, poza este doar informativa. Atentie!!! Locasurile sunt mici, NU intra un ou de dimensiune normala!!!

Dimensiuni: diametru mare: 16 cm, diametru mic: 8 cm, inaltime: 13.5 cm, diametrul locasurilor este de 2.4 cm.

Cos din Lemn pentru Bunatati de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 50,00 lei

Cos din Lemn pentru Bunatati de Pasti, productie proprie. Este un cadou deosebit pentru Pasti, poate fi umplut cu bunatati, chiar si cu oua de Pasti, sau combinatia lor (ca in exemplu).

Dimensiuni: lungime: 22.5 cm, inaltime: 21 cm, latime maxima: 17 cm.

Ou din Lemn pentru Oua de Pasti

0 Recenzie(i)
Pret 33,00 lei

Ou din Lemn pentru Oua de Pasti - este un suport pentru 8 Oua de Pasti din Lemn - Productie Proprie. NU contine accesoriile, poza este doar informativa. La cerere putem include felicitarea din lemn.

Dimensiuni: diametru suport: 21 cm, inaltime: 30 cm, diametru pt. ou: 4.3 cm.

Iepuras din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 19,50 lei

Iepuras din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie, se mai poate personaliza prin gravura cu orice text scurt sau un logo. Se poate comanda in trei combinatii de culori, buzunarul poate fi umplut cu ou de Pasti, praline, bomboane. Accesoriile din buzunarul iepurasului NU sunt incluse, aceste poze sunt doar informative. Pretul afisat contine personalizarea prin gravura.