PRODUSE RECOMANDATE

Diverse

Lampi 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata, fiecare personalizata cu o grafica decorativa speciala. Puteti alege din multe motive si grafici frumoase, amuzante si interesante, pentru orice camera din propria casa, sau ca si cadou.

Diverse

Filtre active

Lampa 3D Lalea cu LED pentru MAMA

0 Recenzie(i)
Pret 95,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu o grafica stilata de ZIUA MAMEI, cu lalea decupate din lemn; textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit. Lampa este disponibila cu diferite functii si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Nunta cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 104,00 lei

Lampa 3D personalizata din acryl gravat si lemn, cu o grafica speciala de nunta. Aceasta lampa este personalizata cu un mesaj pentru nasi, dar puteti cere orice alt text. Lampa are lumina LED colorata, si este disponibila cu diferite accesorii (ceas, difuzor etc.); functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa este un cadou inedit pentru nasi, sau pentru cuplul casatorit.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Eiffel

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa din acryl transparent gravat, cu grafica stilata 3D "Eiffel", si cu lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de suport, fiecare cu functii sau accesorii diferite, puteti afla mai multe citind descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Lampa Eiffel este un cadou simplu, dar inedit si interesant pentru orice ocazie, sau o decoratiune stilata pentru casa Dvs.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Old Car

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa cu grafica gravata "Old Car", si cu lumina LED colorata. Lampa LED este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au diferite functii si accesorii, pentru mai multe informatii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit, interesant, pentru orice ocazie.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Mushrooms

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata si cu grafica Mushrooms, o decoratiune interesanta pentru orice camera. Lampa este disponibila cu diverse functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Bufnita

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D, din acryl transparent cu grafica gravata cu bufnita, si cu lumina colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de suport cu functii diferite, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul nostru. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Datorita graficii dragute dar si stilate cu motive la moda, aceasta lampa poate fi un cadou excelent pentru doamne, domnisoare carora le plac obiectele decorative cu personalitate.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Earth

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si diferite tipuri de baza disponibile, cu mai multe functii (pentru mai multe informatii despre acestea, puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site). Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa este personalizata cu un model geografic stilat si modern, care va fi o decoratiune foarte frumoasa pentru orice camera, sau chiar si pentru birou; poate fi un cadou inedit atat pentru cei dragi, cat si pentru cunostinte mai distante.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Skull

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa cu grafica stilata si infricosatoare de craniu, gravat in acryl transparent, productie proprie. Grafica iese in evidenta cand lumina LED colorata este aprinsa. Pentru mai multe informatii despre tipurile disponibile de lampa 3D, si functiile acestora, puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator telefon cu port USB tip B. Aceasta decoratiune interesanta poate fi un cadou superb cu orice ocazie, mai ales pentru barbati.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Halloween Pumpkin

0 Recenzie(i)
Pret 73,00 lei

Lampa in forma de dovleac infricosator din acryl gravat, cu lumina LED. Functioneaza cu trei baterii AA, dar si de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (tip cablu: micro-USB, functioneaza cu incarcator tip B). Dimensiuni: inaltime 18 cm, latime 15 cm. Cablul USB este inclus in produs. Lampa este disponibila cu 7 diferite tipuri de suport, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pentru mai multe informatii. Este un cadou simplu, dar simpatic de Halloween pentru oricine, mai ales pentru copii.