Pix California
  • Pix California
  • Pix California

Pix California

75,00 lei
24 ore
8110-11

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn

Set din lemn de trandafir, care contine un pix din lemn cu mina albastra si suportul pentru pix. Este un cadou elegant pentru iubitorii lemnului. Inchiderea/deschiderea pixului se face prin rotire. Faptul ca totul este lemn are avantajul ca oricare parte a setului se poate personaliza prin gravura.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
in stoc

Un cadou elegant care poate fi personalizat in totalitate, pe pix si pe tocul acestuia. Dati frau liber imaginatiei dumneavoastra si creati un cadou frumos si potrivit persoanei careia ii este adresat.
Seturile cu instrumente de scris sunt cadouri potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei care le folosesc in meseria practicata dar si pentru studenti sau elevi. Seturile oferite de Mr.Gift se remarca prin calitate si durabilitate. Personalizarea acestora, fie ca este vorba de un pix, stilou sau creion mecanic sau de insusi tocul, etuiul care face parte din set, va face din acestea un cadou elegant.
Metoda de personalizare este prin gravura laser, dimensiunea recomandata pe pix este de 10x2cm, cutia se poate personaliza cu un text mai lung.

8110-11

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn
PRODUSE RECOMANDATE