PRODUSE RECOMANDATE

Casa Noua

Daca este vorba de o casa noua, atunci este vorba si de inaugurarea acestei case in care v-ati mutat si doriti sa impartiti aceasta bucurie si cu cei din jur.  In aceasta categorie veti gasi un mic ajutor in ceea ce priveste oferirea de cadou pentru un domn care organizeaza o inaugurare de locuinta noua. Desi nu participam foarte des la astfel de evenimente, pe parcursul vietii totusi trebuie sa stim sa oferim un cadou practic si util pentru inaugurarea unei case noi. Poate fi un cadou ideal pentru o casa noua un obiect decorativ, produse pentru bucatarie, eventual obiectul pentru uz personal, magneti de frigider din ceramica sau in forma de puzzle cu poza preferata sau un set de cafea personalizat. Variantele de cadou sunt nesfarsite, trebuie doar sa alegeti cea mai potrivita pentru o persoana draga.

Casa Noua

Filtre active

Pres Personalizat "Go Home"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres din material PVC pentru casa, cu strat anti-alunecare, personalizat cu o grafica amuzanta: "If you forgot the wine, go home!" Puteti alege din doua culori: maroniu deschis (dimensiuni: 41 x 61 cm), si gri inchis (40 x 60 cm). Un cadou stilat si util pentru o casa noua.

Pres Personalizat "Casa Familiei"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa din material PVC 100%, personalizat cu o grafica eleganta in limba romana sau maghiara, la care adaugam numele familiei (va trebui sa incarcati numele dorit in comanda); are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Puteti alege din doua culori: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm). Un cadou stilat si util pentru cei dragi.

Pres Personalizat "Ai adus tuica?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa din material PVC, personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in limba romana si maghiara; are are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Puteti alege din doua culori, gri inchis (dimensiuni: 60 x 40 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm). Un cadou stilat pentru prieteni sau membrii familiei.

Pres Personalizat "Ai adus vin?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); este din material PVC 100%, cu un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou stilat, plin de personalitate pentru cei carora le plac vinurile de calitate.

Sunt disponibile doua culori: gri inchis (40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat "Ai adus bere?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres din material PVC 100%, personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou stilat si util, plin de personalitate, in special pentru o casa noua.

Sunt disponibile doua culori: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat "Hello"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular din material PVC 100%, personalizat cu o grafica simpla, dar simpatica pentru case cu animale de companie; are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou simplu, dar stilat pentru iubitori de animale.

Sunt disponibile doua culori: gri (dimensiuni: 40 x 60 cm) si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat cu Text sau Grafica

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular din material PVC. Acest pres poate fi personalizat cu orice text si/sau grafica dorita, trebuie doar sa incarcati personalizarea dorita in comanda. Are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat, la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori: gri (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (61 x 41 cm). Un cadou stilat pentru cei dragi, sau un accesoriu util pentru casa Dvs.

Pres Personalizat Home Sweet Home

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa, personalizat cu o grafica speciala: "Home sweet home"; material: PVC 100%, cu un strat anti-alunecare, se poate spala in masina de spalat, la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou stilat si util pentru oricine.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat Live Love Laugh

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa, din material PVC 100%, personalizat cu o grafica frumoasa: "Live, love, laugh"; are un strat anti-alunecare, se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori cu aceeasi grafica: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou simplu, dar superb pentru oricine, in special pentru o casa noua.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat "Welcome"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres personalizat pentru casa, cu textul "Bine ati venit" in limbi diferite; este din material PVC 100%, se poate spala in masina de spalat pana la 30 de grade, si are un strat anti-alunecare. Sunt disponibile doua culori: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou elegant pentru prieteni sau membrii familiei care se muta intr-o casa noua.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa, personalizat cu o grafica eleganta cu numele familiei, care este disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); va trebui sa incarcati numele dorit in comanda. Se poate spala in masina de spalat la maxim 30 de grade, si are un strat anti-alunecare. Material: 100% policlorura de vinil (PVC). Puteti alege din doua modele: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), sau maroniu deschis (41 x 61 cm).

Set de Unelte cu 26 Piese

0 Recenzie(i)
Pret 58,00 lei

Set de unelte cu 26 piese, contine cleste, surubelnita cu varfuri diferite, si alte unelte mici, dar utile pentru reparatii in casa. Setul este fabricat din metal si aluminiu, ambalat intr-o cutie din plastic, care se poate personaliza. Personalizarea se face prin atasarea unei placute gravate pe cutie cu mesajul dorit, aceasta personalizare costa 20,00 lei.

Dimensiuni cutie: 8,5 × 3,8 × 16,2 cm.

Cutie Servetele Personalizata "Keep Calm"

0 Recenzie(i)
Pret 64,00 lei

Cutie pentru servetele de hartie, din bambus natural, personalizat prin gravura cu un mesaj pozitiv: "Keep Calm, dupa ploaie si furtuna intotdeauna vine vreme buna". Poate fi un obiect decorativ stilat si util in orice casa, sau chiar si in birou. Bambusul fiind un produs natural, pot exista mici diferente in nuanta cutiei fata de aceste poze.

Dimensiuni: 18,5 x 12,5 x 7 cm.

Tocator Personalizat "Cel Mai Bun Bucatar"

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Tocator din lemn de calitate, disponibil in doua modele diferite, gata personalizat cu grafica gravata "Cel mai bun bucatar!" Grafica se mai poate cere in limba maghiara ("A legjobb szakács!") sau in engleza ("The best chef!"), sau se poate modifica la cerere, si se poate adauga un nume daca doriti (trebuie doar sa incarcati numele cerut in meniul "Personalizare produs"). Un cadou inedit pentru un bucatar. Pretul afisat contine personalizarea.

Dimensiuni model 1: 30 x 20 x 1,2 cm.

Dimensiuni model 2: 18 x 37 x 1,2 cm.

Tocator Personalizat "Regal"

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Tocator din lemn de calitate, disponibil in doua modele diferite, gata personalizat cu grafica stilata in forma de coroana. Personalizarea se face prin gravura pe lemn, care este o metoda durabila. Un cadou deosebit pentru cei care iubesc sa gateasca. Pretul afisat contine personalizarea; la cerere, se poate adauga un nume la grafica, trebuie doar sa incarcati numele dorit la "Personalizare produs".

Dimensiuni model 1: 30 x 20 x 1,2 cm.

Dimensiuni model 2: 18 x 37 x 1,2 cm.

Tocator Personalizat "Made In..."

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Un cadou inedit pentru o casa noua: un tocator gata personalizat pentru bucatarie, din lemn de calitate. Tocatorul este disponibil in doua modele diferite, cu grafica gravata "Made in [nume]'s kitchen"; trebuie doar sa incarcati numele sarbatoritului in comanda, iar de restul ne ocupam noi! Pretul afisat contine personalizarea.

Dimensiuni model 1: 30 x 20 x 1,2 cm.

Dimensiuni model 2: 18 x 37 x 1,2 cm.

Tocator Personalizat "Master Chef"

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Tocator gata personalizat pentru bucatarie, fabricat din lemn de calitate, in doua modele diferite. Personalizarea consta din grafica gravata "Master Chef", cu orice nume dorit, va rugam sa incarcati numele pentru personalizare in comanda. Un cadou deosebit pentru orice ocazie, in special pentru o casa noua. Pretul afisat contine personalizarea.

Dimensiuni model 1: 30 x 20 x 1,2 cm.

Dimensiuni model 2: 18 x 37 x 1,2 cm.

Tocator Personalizat "King of the Kitchen"

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Tocator pentru bucatarie din lemn de calitate, disponibil in doua modele, personalizat cu grafica stilata "King of the Kitchen" si cu orice nume dorit (va rugam sa incarcati numele dorit in comanda). Personalizarea se face prin gravura, o metoda foarte durabila care da caracter adevarat tocatorului. Un cadou excelent pentru cei care petrec mult timp in bucatarie. Pretul afisat contine gravura.

Dimensiuni model 1: 30 x 20 x 1,2 cm.

Dimensiuni model 2: 18 x 37 x 1,2 cm.

Dispozitiv Gasire Chei

0 Recenzie(i)
Pret 24,00 lei

Dispozitiv wireless pentru gasire chei din material ABS, de culoarea neagra, ambalat in cutie alba din carton. Dispozitivul functioneaza cu un app gratuit (iSearching), disponibil pentru sisteme iOS si Android; se poate atasa de chei, bagaje sau alte obiecte importante, si cu ajutorul aplicatiei, iti vei putea gasi obiectele pierdute cu usurinta. Contine bateria. Dimensiuni: 5 x 3 x 1 cm.

Set Manusa de Bucatarie si Carpa

0 Recenzie(i)
Pret 28,00 lei

Set cu doua piese: manusa de bucatarie si carpa, de culoarea alba, din bumbac de 120 gr/m². Un accesoriu simplu, dar de nelipsit din orice bucatarie.

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta

0 Recenzie(i)
Pret 85,00 lei

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta. Setul contine tirbuson, guler antiscurgere, dop, termometru pentru vin. Cutia poate fi personalizata prin gravura, astfel poate fi un cadou unic, personal, pentru o ocazie speciala.

Dimensiuni cutie: 14 X 16 X 4 cm.

Ciocan din Lemn Gravat cu Mesaj Haios-HU

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie, personalizat cu mesaj haios in limba maghiara: "Kalapáccsal a kézben minden szegnek tűnik". Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Ciocan din Lemn Gravat cu Mesaj Haios-RO

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie, personalizat cu un mesaj haios in limba romana: "Cand ai un ciocan in mana totate lucrurile ti se par cuie". Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Pachet Cadou cu Vin si Pahar

0 Recenzie(i)
Pret 204,00 lei

Pachet Cadou cu Vin si Pahar - contine doua vinuri si doua pahare pentru vin, aranjate elegant intr-o cutie din lemn, de dimensiuni: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. 

Vinurile se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora, paharele prin gravura cu un text scurt, o data importanta sau un nume, deasemenea se poate grava un text si pe cutie.

Pretul afisat contine toate personalizarile.

Se pot alege si alte vinuri, pretul se recalculeaza.

Pachet Cadou cu Tarie in Cutie de Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 41,50 lei

Un cadou simplu, dar stilat, acest mic set. Contine o sticluta de tarie, asezata intr-o cutiuta din lemn, productie proprie. Atat sticluta, cat si cutia se pot personaliza la cerere, sticluta printr-o eticheta cu grafica sau textul dorit, iar cutiuta prin gravarea unui text, nume, o data importanta, etc. Cutiuta se poate cere si in varianta vopsita. Dimensiuni cutie: 6 x 6 x 13 cm.

Pretul afisat contine personalizarea cutiei si a etichetei de pe bautura.

Set 3 Cutite de Branza Brie

0 Recenzie(i)
Pret 113,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului, cu design practic, cutitele ascunse intr-un suport din Bambus, astfel folosind spatiu mai mic la depozitare. Partile din lemn se pot personaliza prin gravura.

Dimensiuni: 140 x 300 x 31 mm

Set 3 Cutite de Branza Cheddar

0 Recenzie(i)
Pret 135,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului, pe un suport din Bambus, asezate intr-o tava alba rotunda din ceramica. Partile din lemn se pot personaliza prin gravura, pretul lor se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: ⌀ 255 x 24 mm

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri

0 Recenzie(i)
Pret 112,00 lei

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 26.5x 9.8x 33.5 cm . 

Se pot alege si vinurile pentru sarbatorit, care se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora.

Momentan, vinul Muscat Ottonel nu este disponibil.

Cutie de Vin din Lemn cu Usita

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 9.8 x 9.8 x 33.5 cm.

Se poate alege si vinul pentru sarbatorit, care se poate personaliza printr-o eticheta cu text sau poza.

Breloc Din Lemn - Papuci Olandezi

0 Recenzie(i)
Pret 23,00 lei

Breloc Din Lemn - Papuci Olandezi - este unul simpatic, se recomanda atat pentru barbati, cat si pentru femei. Se poate personaliza prin gravura, pentru un cadou sau un accesoriu unic. Dimensiuni : 4,1 x 1,5 x 1 cm.