PRODUSE RECOMANDATE

Casa Noua

Daca este vorba de o casa noua, atunci este vorba si de inaugurarea acestei case noi in care v-ati mutat, ca sa impartiti aceasta bucurie si cu cei din jur. In aceasta categorie veti gasi un mic ajutor pentru oferirea de cadou unui cuplu care organizeaza o inaugurare de locuinta noua. Desi nu participam foarte des la astfel de evenimente pe parcursul vietii, totusi trebuie sa stim sa oferim un cadou practic, util, dar si special. In aceasta categorie veti vedea multe variante de cadouri: ustensile de bucatarie, obiecte decorative si multe altele. Cu un pic de grija si atentie, cu siguranta veti gasi la noi cadoul ideal pentru prietenii dragi sau membrii familiei.

Casa Noua

Filtre active

Pres Personalizat "Paste Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa, personalizat cu o grafica simpatica de Paste, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); presul este din material PVC 100%, cu strat anti-alunecare. Puteti alege din doua culori: maroniu deschis (dimensiuni: 41 x 61 cm), si gri inchis (40 x 60 cm). Un cadou stilat si util de sarbatori, sau pentru inaugurarea unei case noi.

Pres Personalizat "Go Home"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres din material PVC pentru casa, cu strat anti-alunecare, personalizat cu o grafica amuzanta: "If you forgot the wine, go home!" Puteti alege din doua culori: maroniu deschis (dimensiuni: 41 x 61 cm), si gri inchis (40 x 60 cm). Un cadou stilat si util pentru o casa noua.

Pres Personalizat "Casa Familiei"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa din material PVC 100%, personalizat cu o grafica eleganta in limba romana sau maghiara, la care adaugam numele familiei (va trebui sa incarcati numele dorit in comanda); are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Puteti alege din doua culori: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm). Un cadou stilat si util pentru cei dragi.

Pres Personalizat "Ai adus tuica?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa din material PVC, personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in limba romana si maghiara; are are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Puteti alege din doua culori, gri inchis (dimensiuni: 60 x 40 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm). Un cadou stilat pentru prieteni sau membrii familiei.

Pres Personalizat "Ai adus vin?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); este din material PVC 100%, cu un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou stilat, plin de personalitate pentru cei carora le plac vinurile de calitate.

Sunt disponibile doua culori: gri inchis (40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat "Ai adus bere?"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres din material PVC 100%, personalizat cu o grafica amuzanta, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou stilat si util, plin de personalitate, in special pentru o casa noua.

Sunt disponibile doua culori: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat "Hello"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular din material PVC 100%, personalizat cu o grafica simpla, dar simpatica pentru case cu animale de companie; are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Un cadou simplu, dar stilat pentru iubitori de animale.

Sunt disponibile doua culori: gri (dimensiuni: 40 x 60 cm) si maroniu deschis (41 x 61 cm).

Pres Personalizat cu Text sau Grafica

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular din material PVC. Acest pres poate fi personalizat cu orice text si/sau grafica dorita, trebuie doar sa incarcati personalizarea dorita in comanda. Are un strat anti-alunecare, si se poate spala in masina de spalat, la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori: gri (dimensiuni: 40 x 60 cm), si maroniu deschis (61 x 41 cm). Un cadou stilat pentru cei dragi, sau un accesoriu util pentru casa Dvs.

Pres Personalizat Home Sweet Home

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa, personalizat cu o grafica speciala: "Home sweet home"; material: PVC 100%, cu un strat anti-alunecare, se poate spala in masina de spalat, la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou stilat si util pentru oricine.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat Live Love Laugh

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres pentru casa, din material PVC 100%, personalizat cu o grafica frumoasa: "Live, love, laugh"; are un strat anti-alunecare, se poate spala in masina de spalat la max. 30 de grade. Sunt disponibile doua culori cu aceeasi grafica: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou simplu, dar superb pentru oricine, in special pentru o casa noua.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat "Welcome"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres personalizat pentru casa, cu textul "Bine ati venit" in limbi diferite; este din material PVC 100%, se poate spala in masina de spalat pana la 30 de grade, si are un strat anti-alunecare. Sunt disponibile doua culori: gri inchis si maroniu deschis. Un cadou elegant pentru prieteni sau membrii familiei care se muta intr-o casa noua.

Dimensiuni pres gri: 40 x 60 cm. Dimensiuni pres maro: 41 x 61 cm.

Pres Personalizat cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Pres dreptunghiular pentru casa, personalizat cu o grafica eleganta cu numele familiei, care este disponibila in trei limbi (RO, HU, EN); va trebui sa incarcati numele dorit in comanda. Se poate spala in masina de spalat la maxim 30 de grade, si are un strat anti-alunecare. Material: 100% policlorura de vinil (PVC). Puteti alege din doua modele: gri inchis (dimensiuni: 40 x 60 cm), sau maroniu deschis (41 x 61 cm).

Cutie Postala din Lemn "Cutia Mosului"

0 Recenzie(i)
Pret 159,00 lei

Cutie postala din lemn gravat, cu design special de Craciun "Cutia Mosului", disponibil in trei limbi (RO, HU, EN). Aceasta cutie poate fi o decoratiune inedita in casa in preajma sarbatorilor de iarna, sau un 'Must have'  pentru scoli, gradinite sau evenimentele organizate in preajma sarbatorilor de iarna.

Dimensiuni cutie: 30 x 31 x 46 cm.

Ceas din Lemn cu Motive de Iarna

0 Recenzie(i)
Pret 79,00 lei

Un ceas elegant de perete din lemn gravat, productie proprie, cu motive de iarna, disponibil in culorile rosu si verde. Un cadou inedit pentru sarbatorile de iarna, sau o casa noua.

Diametru ceas: 41 cm.

Statie Meteo din Bambus

0 Recenzie(i)
Pret 77,00 lei

Statie meteo multifunctional elegant, cu fata din bambus. Arata ceasul, temperatura, umiditatea si data; nu contine bateriile. Bambusul fiind un material natural, pot fi mici diferente de nuanta intre produse. Dimensiuni: 13 x 13 x 2,3 cm. Personalizare prin gravura, contra cost.

Ciocan Hobby din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 18,00 lei

Ciocan Hobby din Lemn, productie proprie. Sunt doua marimi : MARE - 25.5 x 12 x 3.3 cm, MIC - 22 x 10 x 2.2 cm. Oricare parte se poate personaliza prin gravura sau imprimare UV cu orice text sau grafica pentru un cadou unic, personal. Este doar decoratiune, nu este functionala.

Cutie din Lemn pentru 2 Pahare

0 Recenzie(i)
Pret 62,00 lei

Cutie din Lemn pentru 2 Pahare, productie proprie. Poate fi personalizata prin gravura cu orice text, sau prin imprimare UV a unei poze, sau orice grafica.

Dimensiune: 21 x 15 x 8.5 cm. Paharele NU sunt incluse.

Pachet Cadou cu Breloc in Cutie din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 196,00 lei

Pachet Cadou cu Breloc in Cutie din Lemn - un cadou exceptional pentru oricine din familie sau cunostinte. Contine: o sticluta de tarie de 40 ml, un breloc rotund din lemn, un set de pix si creion in cutie si un suport de birou pentru instrumente de scris tot din lemn. Toate acestea sunt aranjate elegant intr-o cutie din lemn cu capac, productie proprie. Dimensiuni cutie: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. Toate produsele se pot personaliza, prin gravura sau prin imprimare UV, inclusiv capacul cutiei.

Pretul afisat contine gravarea capacului cutiei din lemn, restul personalizarilor se face contra cost.

Pachet Cadou in Cutie din Lemn cu 2 Vinuri si 2 Pahare - Contine: doua vinuri si doua pahare pentru vin, aranjate elegant intr-o cutie din lemn.

Dimensiuni: 28 x 10.5 x 34.5 cm, plus maner de 10 cm.

Vinurile se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora, paharele prin gravura cu un text scurt, o data importanta sau un nume, deasemenea se poate grava un text si pe cutie. Pretul afisat contine totate personalizarile.

Se pot alege si alte vinuri, pretul se recalculeaza.

Pachet Cadou cu Vin si Pahar

0 Recenzie(i)
Pret 204,00 lei

Pachet Cadou cu Vin si Pahar - contine doua vinuri si doua pahare pentru vin, aranjate elegant intr-o cutie din lemn, de dimensiuni: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. 

Vinurile se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora, paharele prin gravura cu un text scurt, o data importanta sau un nume, deasemenea se poate grava un text si pe cutie.

Pretul afisat contine toate personalizarile.

Se pot alege si alte vinuri, pretul se recalculeaza.

Cufar cu Lacat Inima din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 87,00 lei

Cufar cu Lacat Inima din Lemn, productie proprie.  Dimensiune: 28 x 14.5 x 16 cm. Este un cadou deosebit pentru orice ocazie. Se poate include o eticheta din lemn, care poate fi personalizata la cerere, prin imprimare color, sau prin gravura.

Statie Meteo Digital

0 Recenzie(i)
Pret 76,00 lei

Statie Meteo Multifunctional Digital - include: calendar, ceas, alarma si informatii, prognoza meteo. Include 2 baterii UM4. Disponibil in culoarea neagra. La activarea oricarei functii se lumineaza. Culorile nu deranjeaza ochii nici noaptea. Material: metal si plastic.

Dimensiuni: 12 × 8,5 × 4 cm

Set 3 Cutite de Branza Brie

0 Recenzie(i)
Pret 113,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului, cu design practic, cutitele ascunse intr-un suport din Bambus, astfel folosind spatiu mai mic la depozitare. Partile din lemn se pot personaliza prin gravura.

Dimensiuni: 140 x 300 x 31 mm

Set 3 Cutite de Branza Cheddar

0 Recenzie(i)
Pret 135,00 lei

Set elegant cu 3 cutite pentru servirea cascavalului, pe un suport din Bambus, asezate intr-o tava alba rotunda din ceramica. Partile din lemn se pot personaliza prin gravura, pretul lor se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: ⌀ 255 x 24 mm

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri

0 Recenzie(i)
Pret 112,00 lei

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 26.5x 9.8x 33.5 cm . 

Se pot alege si vinurile pentru sarbatorit, care se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora.

Momentan, vinul Muscat Ottonel nu este disponibil.

Cutie de Vin din Lemn cu Usita

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 9.8 x 9.8 x 33.5 cm.

Se poate alege si vinul pentru sarbatorit, care se poate personaliza printr-o eticheta cu text sau poza.

Ceas de Perete Rotund din Lemn Personalizabil

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Ceas de Perete Rotund din Lemn Personalizabil - pretul contine ceasul rotund din lemn de diametru de 28 cm, personalizat prin imprimare UV sau prin gravarea unui text, si mecanismul. Include o baterie AA.

Grafica si/sau textul dorit le puteti incarca in comanda.

Bufnita Mare din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Bufnita Mare din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie. Ofera un cadou frumos persoanelor importante din viata ta, cu o bufnita simpatica din lemn, cu buzunar din iuta. Pretul NU contine plantele din buzunar, poza este doar informativa; dar produsul se poate comanda si cu plante adaugate, astfel se schimba pretul. 

Dimensiuni: 70 x 22 x 23 cm, diametru buzunar : 12 cm.

Decoratie de Perete din Lemn - Welcome

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Decoratie de Perete din Lemn - Welcome - Dimensiuni: 42 x 15 cm. Se poate personaliza prin gravura sau prin imprimare UV, cu orice text sau poza, costul personalizarilor este inclus in pret. Este un cadou special pentru orice ocazie. Puteti incarca in comanda grafica si textul dorit.

Decoratie de Perete din Lemn - Home

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Decoratie de Perete din Lemn - Home - Dimensiuni: 30 x 13 cm. Se poate personaliza prin gravura sau prin imprimare UV, cu orice text sau poza, costul personalizarilor este inclus in pret. Este un cadou deosebit pentru orice ocazie. Puteti incarca in comanda grafica si textul dorit.