PRODUSE RECOMANDATE

Puzzle

Un puzzle distractiv poate fi cadoul perfect pentru un copil sau chiar si un adult cu un pic de rabdare, atentie la detalii, si o iubire pentru jocuri care dezvolta mintea intr-un mod jucaus. Aici puteti gasi o varietate de jocuri puzzle pentru copii sau adulti, unele dintre care pot fi personaliza dupa dorintele dumneavoastra pentru un cadou cu totul unic si personal.

Puzzle

Filtre active

Puzzle Hexagonal din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Un puzzle interesant pentru copii sau adulti cu piese hexagonale, disponibil cu diferite personalizari: mandala, o felicitare de Paste, sau un model cu orice text, logo sau grafica dorita, dar de asemenea puteti sa ne trimiteti propriul text, poza si/sau grafica pentru personalizare. Acest puzzle poate fi un cadou simpatic de Ziua Copilului sau de Paste.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0,5 cm.

ATENTIE: jocul contine parti mici care pot fi inghitite. Nu este recomandat sub 3 ani.

Puzzle cu Poza pentru Copii

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Un puzzle simplu din lemn, cu piese mari, din care o poza cu animalute dragute poate fi asamblat. Acest puzzle ocupa loc mic, si poate fi un cadou ideal de 1 iunie sau zi de nastere pentru copii, sau chiar si fara ocazie, ca o atentie mica din partea Dvs. Puteti alege din trei poze simpatice, sau sa ne trimiteti o poza, text si/sau grafica pentru personalizare.

Dimensiuni: 11 x 8 x 0,5 cm.

Puzzle Fluture din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Puzzle din lemn in forma de fluture, alcatuit din 39 de bucati cu un suport din lemn. Este un joc foarte creativ si educativ, dezvoltand abilitatile creative ale copilului. Elementele de puzzle pot fi colorate. Are un spatiu pentru a fi agatat pe perete in camera copilului. Este un joc care garanteaza ore de calitate cu copilul dumneavoastra. Dimensiune 24 x 24 x 1 cm.

Puzzle Love din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 47,00 lei

Un cadou special pentru Ziua Indragostitilor si nu numai, un puzzle din lemn, grafica si productie proprie, cu text scurt cerut de client. Dimensiuni : 25 x 30 x 0.5 cm, cu 88 piese, cu chenar rosu sau natur, la cerere. Este impachetat intr-o cutie de carton. Poate fi un cadou simplu, dar totodata si elegant.

Puzzle marimea A4 Personalizat cu Poza Ta

0 Recenzie(i)
Pret 29,00 lei

Puzzle simplu marimea A4 cu poza. Acest puzzle contine 120 de bucati; il puteti personaliza cu orice poza doriti si il puteti oferi in cadou asa simplu, sau il puteti pune intr-o rama ca cei dragi sa va fie intotdeauna aproape de dumneavoastra.

Dimensiuni: 20 cm x 29 cm.