PRODUSE RECOMANDATE

Lampi 3D

Lampi 3D

Filtre active

Lampa 3D cu LED Absolvire Informiticieni
  • Nou

Lampa 3D cu LED Absolvire Informiticieni

0 Recenzie(i)
Pret 82,00 lei

Lampa 3D pentr absolvetntii de INFORMATICIENI, decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume si a unui mesaj. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Absolvire Color cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D pentr absolvetntii de color cu nume pentru EL sau EA, decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume . Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Absolvire INGINERI

0 Recenzie(i)
Pret 82,00 lei

Lampa 3D pentr absolvetntii de INGINERIE, decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume si a unui mesaj. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Absolvire Medicina, Farmacie

0 Recenzie(i)
Pret 82,00 lei

Lampa 3D pentr absolvetntii de Medicina si Farmacie, decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume si a unui mesaj. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Absolvire arhitect, Contructii

0 Recenzie(i)
Pret 82,00 lei

Lampa 3D pentr absolvetntii de ARHITECTURA sau CONSTRUCTII, decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D pentru Absolvire, cu insertie din lemn imprimat in policromie, personalizabila cu numele, clasa sau sectia absolventului, este o lampa decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata prin gravare. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Absolvire cu nume si/sau clasa

0 Recenzie(i)
Pret 82,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire cu posibilitate trecerii unui nume si aclasei sau profilului urmat. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D - Pergament

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D personalizata din acryl gravat si lemn, cu o grafica speciala de absolvire. Daca doriti, textul din grafica poate fi schimbat cu mesajul Dvs., un citat, sau orice alt text. Puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii, depinzand de baza de lampa aleasa (difuzor, telecomanda etc). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. 

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Flori - RO

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica eleganta florala pentru absolventi, in limba romana. Textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit de client (un citat, un mesaj etc.); puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii (lumina bicolora, ceas etc.), depinzand de baza de lampa aleasa. Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Flori - HU

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica eleganta florala, si un citat pentru absolventi in limba maghiara (aceasta se poate inlocui cu orice mesaj sau alt text dorit). Puteti comanda lampa cu diferite functii si accesorii (ceas, telecomanda etc.), depinzand de baza de lampa aleasa. Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa cu Motive Traditionale - HU

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizat cu o grafica speciala de absolvire, si cu motive traditionale maghiare. Textul din grafica se poate inlocui cu orice text dorit; lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, care au diverse functii si accesorii (ceas, difuzor etc.). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa cu Motive Traditionale - RO

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat si lemn, personalizat cu un mesaj special de absolvire, si cu motive traditionale. Putem inlocui textul din grafica cu orice mesaj, citat sau alt text dorit; puteti comanda lampa cu diferite accesorii (ceas, difuzor etc.), depinzand de baza de lampa cu care o achizitionati. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Poza

0 Recenzie(i)
Pret 99,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire in care textul poate fi inlocuit cu mesajul Dvs., si cu orice poza dorita. Puteti comanda lampa cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, difuzor etc.). Lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba, daca setati o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 95,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat si lemn, personalizata cu o grafica speciala pentru absolventi; textul din grafica poate fi inlocuit cu orice citat, mesaj sau text dorit. Puteti achizitiona lampa cu diferite functii si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati (ceas, telecomanda etc.). Fiecare baza poate functiona cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa este un cadou unic si foarte elegant de absolvire, atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Class of 2023

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, telecomanda etc.); toate tipurile de baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si elegant pentru absolventi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa Absolvire 3D cu Personalizare

0 Recenzie(i)
Pret 83,00 lei

Lampa LED 3D din acryl gravat, pe suport rotund, cu grafica speciala de absolvire si personalizare in trei variante disponibile: denumirea clasei, un mesaj personal (poate fi orice mesaj dorit, trebuie doar sa adaugati textul in comanda) sau poza clasei. Toate personalizarile pot fi alese in limba romana, maghiara sau engleza. Lampa isi schimba culoarea luminii, puteti alege unul din sapte culori vii de iluminat, sau puteti seta lumina sa isi schimbe culoarea. Dimensiuni lampa (fara suport): inaltime 18,5 cm, latime maxima 16,5 cm.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Atentie: personalizarea cu poza se vede clar cand lumina este setata pe culoarea alba, daca lumina isi schimba culoarea, se schimba si culoarea de baza a pozei.