PRODUSE RECOMANDATE

Animale

Lampi LED 3D gravate cu animale diferite, decoratiuni interesante si stilate pentru orice camera in casa, inclusiv camera copiilor. Puteti alege din 7 culori de iluminat, sau sa setati lumina sa isi schimbe culoarea.

Animale

Filtre active

Lampa 3D cu LED Wolf

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D gravata din acryl transparent, cu grafica stilata Wolf. Lampa are lumina LED colorata, si este disponibila cu diverse functii si accesorii, de exemplu cu telecomanda sau cu difuzor. Pentru mai multe informatii despre tipurile de baza de lampa disponibile, si functiile acestora, puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Aceasta lampa este o decoratiune unica si moderna pentru orice spatiu, deci poate fi un cadou excelent, cu totul special pentru sarbatori sau ocazii importante.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Horse

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata si cu grafica stilata Horse. Puteti alege din mai multe functii si accesorii (de exemplu, telecomanda sau difuzor), pentru mai multe informatii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), su prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit, mai ales pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare