PRODUSE RECOMANDATE

Diverse

Toate cadourile se personalizeaza cu anul in curs. Alegeti modelul care va place.

Diverse

Filtre active

Stilou DACO Gravat

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Stilou, din gama de calitate DACO, ambalat intr-un etui negru din carton. Au corp metalic cu decoratii argintii, si se pot personaliza prin gravura cu orice text scurt cerut (de exemplu, un nume, un citat etc.). Pretul afisat contine aceasta personalizare.

Ursulet Absolvent de Plus Mic

0 Recenzie(i)
Pret 55,00 lei

Ursulet de plus imbracat special pentru Absolvire, disponibil in culoarea maro, inaltime 18 cm.

Pretul contine personalizarea pe un pergament din lemn prin gravura, cu mesajul Dvs.

Perna Absolvire Nailed It

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

O perna decor de 40x40 cm cu husa alba, personalizata cu o grafica stilata pentru absolventii anului 2022 - "Class of 2022 - Nailed it!". Costul personalizarii este inclus in pretul afisat.

Perna Absolvire Promotia 2022

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

O perna decor cu husa alba, personalizata pe o parte cu o grafica speciala de absolvire, pentru absolventii anului 2022. Costul personalizarii este inclusa in pretul afisat.

Dimensiuni: 40x40 cm.

Perna Promotia 2022, 40*40 cm

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Perna decor de 40x40 cm cu husa alba, personalizata special pentru absolvire cu o grafica stilata, disponibila in trei limbi. Un cadou unic si memorabil pentru aceasta ocazie speciala. Pretul contine personalizarea.

Perna Absolvent 2022, 40*40 cm

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

O perna decor de 40x40 cm cu husa alba, personalizata cu o grafica stilata pentru absolventii anului 2022, in limba romana sau maghiara. Aceasta perna este un cadou special de absolvire.

Ciocan Start pentru absolvire din lemn

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Ciocanul Absolvire din lemn este productie proprie, personalizat cu un mesaj in limba engleza pentru absolventi: "Start building your life!" Dimensiunea - 25.5 x 12 x 3.3 cm, O puteti comanda cu suport de perete, de birou sau fara suport. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Ciocan Absolvire din lemn

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Ciocanul Absolvire din lemn este productie proprie, personalizat cu text in limba romana. Dimensiuni: - 25.5 x 12 x 3.3 cm. O puteti comanda cu suport de perete, de birou sau fara suport. Este doar o decoratiune, nu este functional.

Pix in Cutie din Lemn pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 62,00 lei

Un cadou perfect de absolvire pentru orice absolvent: un penar elegant din lemn, productie proprie, cu dimensiuni: 18.5 x 7 x 4 cm, personalizat prin gravura cu text pentru absolvire, continand un pix din lemn stilat, gravat la fel cu un mesaj. Costul personalizarilor este inclus in pretul final.

Cutie de Vin din Lemn pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 75,00 lei

O cutie deosebita din lemn pentru vin, personalizata cu grafica speciala de absolvire, productie proprie. NU contine vinul si toca.

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Se mai poate personaliza cu orice text prin gravura.

Stick in Cutie Cadou din Lemn Absolvire-Hu

0 Recenzie(i)
Pret 83,00 lei

Stick USB de 8 GB, confectionat din lemn, disponibil in culoarea naturala, in cutie cadou din lemn, ambele personalizate pentru absolvire cu texte in limba maghiara. Textele si grafica pot fi alese de catre Dvs., nu aveti altceva de facut, doar sa le incarcati in comanda. Costul personalizarilor este inclus in pretul afisat.

Stick in Cutie Cadou din Lemn Pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 83,00 lei

Stick USB de 8 GB, confectionat din lemn, disponibil in culoarea naturala, in cutie cadou din lemn, ambele personalizate pentru absolvire. Textele si grafica pot fi alese de catre Dvs., nu aveti altceva de facut, doar sa le incarcati in comanda. Costul personalizarilor este inclus in pretul afisat. Dimensiuni: 14 x 10 x 3.5 cm.

Cutie Dreptunghiulara pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 47,00 lei

Cutie Dreptunghiulara din Lemn - Productie Proprie. Dimensiuni: 14 x 10 x 3.5 cm, personalizata prin gravura, cu grafica speciala pentru Absolvire. Ideal pentru cadouri mici, dar speciale.