PRODUSE RECOMANDATE

Jocuri logice

Jocurile logice sunt modul ideal de a dezvolta mintea si gandirea intr-un mod distractiv, deci sunt cadouri perfecte pentru copii sau chiar si pentru adulti. Aici oferim diverse jocuri logice distractive, unele produse de noi din materiale de calitate.

Jocuri logice

Filtre active

Joc GO din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Acest joc GO este productie proprie, din lemn gravat, si este disponibil in limba romana sau maghiara. Continut: o tabla de joc din lemn, 40 de piese de joc albe, 40 de piese de joc negre, regulamentul, si o cutie dreptunghiulara, in care acestea sunt ambalate.

Dimensiuni cutie: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Dimensiuni tabla de joc: 25 x 25 cm.

Joc Tintar din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Acest joc tintar este productie proprie, din lemn gravat, si este disponibil in limba romana sau maghiara. Continut: o tabla de joc din lemn, care trebuie asamblat din 4 piese puzzle, 18 piese de joc (cate 9 pentru fiecare jucator), regulamentul, si o cutie dreptunghiulara in care acestea sunt ambalate.

#jocurilecopilariei
#moara

Dimensiuni cutie: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Dimensiuni tabla de joc: 25 x 25 cm.

Puzzle Hexagonal din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Un puzzle interesant pentru copii sau adulti cu piese hexagonale, disponibil cu diferite personalizari: mandala, o felicitare de Paste, sau un model cu orice text, logo sau grafica dorita, dar de asemenea puteti sa ne trimiteti propriul text, poza si/sau grafica pentru personalizare. Acest puzzle poate fi un cadou simpatic de Ziua Copilului sau de Paste.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0,5 cm.

ATENTIE: jocul contine parti mici care pot fi inghitite. Nu este recomandat sub 3 ani.

Joc X si 0 din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

O varianta din lemn al jocului clasic X si 0. Jocul contine o tablita de joc, cinci piese de joc 0 si cinci piese de joc X, impreuna cu tablita din lemn in care piesele pot fi asezate cand nu sunt folosite; datorita designului sau practic, care ocupa un loc mic, acest joc incape in buzunar. Un cadou simplu, dar simpatic pentru copii, sau pentru adulti.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0,8 cm.

ATENTIE: jocul contine parti mici care pot fi inghitite. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

Joc Sah si Table Medias

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Set doua jocuri strategice, sah si table, in cutie eleganta din lemn. Cutia poate fi personalizata prin gravura. Un cadou stilat pentru oricine.

Dimensiunile cutiei: 26 x 13 x 3 cm.

Puzzle Fluture din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Puzzle din lemn in forma de fluture, alcatuit din 39 de bucati cu un suport din lemn. Este un joc foarte creativ si educativ, dezvoltand abilitatile creative ale copilului. Elementele de puzzle pot fi colorate. Are un spatiu pentru a fi agatat pe perete in camera copilului. Este un joc care garanteaza ore de calitate cu copilul dumneavoastra. Dimensiune 24 x 24 x 1 cm.

Joc Tetris din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 26,00 lei

Joc Tetris din Lemn - Productie proprie. La cerere oricare piesa se mai poate personaliza prin gravura, sau le putem colora.

Dimensiuni: 23 x 35 x 0.8 cm.

Joc Educativ Tangram din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 15,00 lei

Tangram-ul este un joc foarte vechi de puzzle, de origine chineza, cunoscut sub denumiri ca „patratul magic”  sau „placheta celor sapte siretlicuri”. Tangramul este  popular si distractiv datorita structurii sale simple,  usor de inteles si accesibil atat copiilor cat si adultilor. El poate constitui o modalitate de petrecere a timpului liber pentru parinti si copii, dar si o ocazie de a invata intr-un mod captivant, fara efort sau plictiseala.

Regula este simpla – Utilizeaza 7 piese (cinci triunghiuri dreptunghice isoscele, un patrat si un paralelogram), intotdeauna aceleasi, pentru a crea o suta de figuri.

La cerere oricare piesa se mai poate personaliza prin gravura, sau le putem colora.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0.5 cm.

Set Jocuri de Inteligenta

0 Recenzie(i)
Pret 122,00 lei

Set jocuri de inteligenta. Cutia setului poate fi personalizat cu orice text dorit de dumneavoastra prin gravura, contra cost.

Dimensiuni: 20,00*8.00*7,00cm