PRODUSE RECOMANDATE

Zodiac

Lampi LED 3D din acryl gravat, cu lumina colorata, personalizate cu semnele de zodiac. Cadouri inedite si stilate pentru cei dragi, mai ales pentru o zi de nastere.

Zodiac

Filtre active

Lampa 3D Aquarius

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa, productie proprie, cu lumina LED colorata. Lampa este personalizata cu o grafica gravata stilata, cu tema Zodiac. Puteti alege din mai multe tipuri de baza cu functii diferite, pentru mai multe informatii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa poate fi un cadou inedit pentru cei nascuti in zodia Aquarius, sau o decoratiune moderna, interesanta, pentru casa Dvs.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Virgo

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D personalizata cu grafica Zodiac gravata, si cu lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de baza cu functii diferite, gasiti mai multe informatii despre acestea in descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul nostru. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa este productie proprie, un cadou inedit pentru orice ocazie pentru cei din zodia Virgo.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Scorpio

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D personalizata, productie proprie. Aceasta lampa stilata are lumina LED colorata si grafica gravata cu tema Zodiac, si poate fi un cadou excelent pentru cei din zodia Scorpio. Cu un astfel de cadou veti avea succes la orice ocazie. Lampa este disponibila cu suporturi diferite care au mai multe functii, pentru informatii despre acestea va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul nostru. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Cancer

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D din acryl gravat, productie proprie, cu lumina LED colorata si grafica cu tema Zodiac pentru cei din zodia Cancer. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de suport care au functii diferite, pentru mai multe informatii despre acestea va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Puteti darui aceasta lampa stilata celor dragi, sau sa o folositi ca si decoratiune pentru propria casa daca va plac accesoriile moderne si interesante.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Leo

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED, personalizata cu o grafica stilata cu tema Zodiac. Lampa este productie proprie, disponibila cu diferite tipuri de suport. Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul nostru. Fiecare lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Puteti oferi aceasta lampa stilata ca si cadou cu orice ocazie, sau sa o folositi ca o decoratiune unica si interesanta pentru casa Dvs.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Sagittarius

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica Zodiac, productie proprie. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de suport, pentru mai multe informatii despre acestea puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D. Fiecare lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa este o decoratiune moderna si interesanta care va da stil oricarei camere din casa, sau poate fi un cadou inedit pentru cei din zodia Sagittarius.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Libra

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED. Lampa este productie proprie, personalizata cu grafica stilata cu tema Zodiac; sunt disponibile mai multe tipuri de baza de lampa, cu diverse functii (ceas, difuzor etc.). Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul MrGift. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa este un cadou superb, stilat si modern pentru cei din zodia Libra, sau o decoratiune interesanta pentru casa Dvs.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Aries

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, productie proprie, personalizata cu grafica stilata cu tema Zodiac. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de suport cu functii diferite; pentru mai multe informatii despre acestea, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe site-ul nostru. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Un cadou inedit pentru cei din zodia Aries, sau o decoratiune interesanta si moderna pentru casa Dvs.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Gemini

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D personalizata, cu grafica stilata Zodiac. Lampa este productie proprie, realizata din acryl gravat, cu diferite tipuri de suport disponibile. Pentru mai multe informatii despre acestea, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), conectat la calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Un cadou inedit pentru cei din zodia Gemini, pentru zile de nastere sau orice alta ocazie.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Pisces

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D din acryl gravat, cu mai multe suporturi si tipuri de lumina LED disponibila. Lampa are o grafica stilata cu tema Zodiac, si poate fi un cadou ideal de zi de nastere pentru cei din zodia Pisces. Pentru mai multe informatii despre tipurile disponibile de lampa, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop sau calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon cu port USB tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Capricorn

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D cu lumina LED, din acryl gravat, cu suporturi diferite si grafica stilata cu tema Zodiac. Pentru mai multe informatii despre tipurile de suport disponibile pentru aceasta lampa, cititi descrierea categoriei de lampi 3D. Fiecare lampa functioneaza cu baterii (NU sunt incluse cu produs), de pe laptop sau calculator cu cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon cu port USB tip B. Puteti darui aceasta lampa celor nascuti in zodia Capricorn, sau sa o folositi ca o decoratiune interesanta pentru propria casa.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Taurus

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat, cu grafica stilata Taurus, si cu lumina LED colorata. Lampa functioneaza cu baterii, sau de pe calculator sau laptop prin cablu micro-USB, se poate folosi si cu incarcator de telefon cu port USB tip B. Cablul USB este inclus cu produs, bateriile NU sunt incluse. Pentru mai multe informatii despre tipurile de suport disponibile pentru aceasta lampa, cititi descrierea categoriei de lampi 3D. Un cadou inedit pentru cei din zodia Taurus, mai ales pentru zile de nastere.

Click aici pentru filmul de prezentare