PRODUSE RECOMANDATE

Mos Nicolae

Cadouri inedite pentru cupluri, cu tematica de sarbatori de iarna, ideale pentru Sfantul Nicolae (6 decembrie). Alege cadoul perfect pentru prieteni dragi sau membrii familiei din selectia variata la MrGift.

Mos Nicolae

Filtre active

Pachet Cadou "Steaua Nordului" in Cutie din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 187,00 lei

Pachet Cadou "Steaua Nordului" in Cutie din Lemn. Este un cadou exceptional cu ocazia sarbatorilor de iarna. Contine o busola, o bricheta electrica, o sticla de tuica de prune de 250 ml, si un pahar special inox pentru bauturi scurte de 8 cl. Cutia se poate personaliza cu un text sau grafica prin gravura, eticheta pe sticla de tuica se poate personaliza prin imprimare cu orice poza, grafica sau text.

Dimensiuni cutie: diametru - 23 cm, inaltime - 5,5 cm.

Cutie de Vin pentru Craciun din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 46,00 lei

Cutie de Craciun pentru Vin din Lemn - productie proprie, care se mai poate personaliza cu orice text cerut de Dvs. Dimensiuni: 30x10x10 cm. La cerere putem include si un vin, personalizat printr-o eticheta cu orice grafica sau text.

Cana Metal Insertie Foto

0 Recenzie(i)
Pret 38,00 lei
Greutate 210 grame
Inaltime 17 cm
Material metal - inox
Diametru baza 6,9 cm
Diametru superior 8 cm
Culoare argintiu + capac negru
  • Cana este fabricata din inox iar partea de la exterior este din plastic transparent.
  • Partea de plastic a canii se detaseaza si apoi se introduce poza.

Glob Stea Cu Zapada

0 Recenzie(i)
Pret 26,00 lei

Glob in forma de stea cu zapada. Un cadou ce se poate personaliza cu poza, si este perfect de sarbatori pentru cei dragi. Pretul personalizarii este inclus in pret.

Decor Diamant cu Poza

0 Recenzie(i)
Pret 43,00 lei

Decor in forma de diamant cu sclipici argintiu. Poate fi cadoul perfect pentru cineva drag, fiindca ca se poate personaliza prin introducerea unei poze dorite. Personalizarea este inclusa in pret.