PRODUSE RECOMANDATE

Logodna

Logodna este una dintre cele mai frumoase amintiri din viata unui cuplu. Daca sunteti invitat sa sarbatoriti o astfel de ocazie impreuna cu familia sau cu prieteni dragi, cu siguranta doriti sa oferiti un cadou deosebit potrivit acestei zile speciale. In aceasta categorie gasiti o gama larga de cadouri frumoase pentru un domn, elegante si speciale, cu posibilitatea personalizarii pentru o surpriza cu totul unica. Un cadou daruit din suflet face orice ocazie sa se simta si mai speciala - alegeti ceva de neuitat din selectia MrGift!

Logodna

Filtre active

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta

0 Recenzie(i)
Pret 85,00 lei

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta. Setul contine tirbuson, guler antiscurgere, dop, termometru pentru vin. Cutia poate fi personalizata prin gravura, astfel poate fi un cadou unic, personal, pentru o ocazie speciala.

Dimensiuni cutie: 14 X 16 X 4 cm.

Cutie cu Mesaj "Vreti sa fiti Nasii Nostri?"

0 Recenzie(i)
Pret 76,00 lei

Cutie cu Mesaj "Vreti sa fiti Nasii Nostri?", din lemn de culoare natur, cu grafica speciala pentru Nasi - personalizarea capacului este prin gravare, iar placuta prin imprimare color. Grafica si textul pot fi schimbate dupa dorinta Dvs. Costul personalizarii este inclus in pretul afisat.

Dimensiuni: 15 x 19 x 3.5 cm.

Pachet Cadou cu 4 Sticlute de Tarie

0 Recenzie(i)
Pret 121,00 lei

Pachet Cadou cu 4 Sticlute de Tarie - intr-un suport din lemn productie proprie sunt aranjate 4 sticlute de tarie de 50 ml, de gust diferit: prune, caise, cirese si coacaze negre. Suportul fiind din lemn, poate fi personalizat prin gravura cu un text scurt pe laturi sau pe maner, la sticlute se pot schimba etichetele le cerere cu grafica dorita. In pretul afisat sunt incluse personalizarile.

Dimensiuni suport: 26 x 7.5 x 18 cm.

Pachet Cadou cu Vin si Pahar

0 Recenzie(i)
Pret 204,00 lei

Pachet Cadou cu Vin si Pahar - contine doua vinuri si doua pahare pentru vin, aranjate elegant intr-o cutie din lemn, de dimensiuni: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. 

Vinurile se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora, paharele prin gravura cu un text scurt, o data importanta sau un nume, deasemenea se poate grava un text si pe cutie.

Pretul afisat contine toate personalizarile.

Se pot alege si alte vinuri, pretul se recalculeaza.

Pachet Cadou cu Tarie in Cutie de Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 41,50 lei

Un cadou simplu, dar stilat, acest mic set. Contine o sticluta de tarie, asezata intr-o cutiuta din lemn, productie proprie. Atat sticluta, cat si cutia se pot personaliza la cerere, sticluta printr-o eticheta cu grafica sau textul dorit, iar cutiuta prin gravarea unui text, nume, o data importanta, etc. Cutiuta se poate cere si in varianta vopsita. Dimensiuni cutie: 6 x 6 x 13 cm.

Pretul afisat contine personalizarea cutiei si a etichetei de pe bautura.

Cutie din Lemn Forma Casuta - pentru Nasi

0 Recenzie(i)
Pret 109,00 lei

Cutie din Lemn Forma Casuta pentru doua vinuri, productie proprie. Eticheta din lemn de pe cutie este personalizata, prin imprimare color, sau prin gravura, pentru Nasi.  Dimensiuni : 17 x 9 x 46.5 cm.

Costul personalizarii este inclus in pret.

Set Vin in Cutie Eleganta din Bambus

0 Recenzie(i)
Pret 89,00 lei

Set de vin confectionat din metal in combinatie cu bambus. Contine 3 accesorii: tirbuson, dop si si guler antiscurgere. Partile din lemn, inclusiv cutia pot fi personalizate prin gravura.

Dimensiuni cutie:  11 × 16 × 5 cm.

Cutiuta din Lemn pentru Nasi

0 Recenzie(i)
Pret 32,00 lei

Cutiuta din Lemn cu capac, culoare natur, cu grafica speciala pentru Nasi - personalizarea putand fi prin imprimare color, sau prin gravura. Va rugam sa specificati in comanda care varianta o doriti, prin gravura sau prin imprimare (in acest caz, si culoarea scrisului). Costul personalizarii este inclus in pret.

Dimensiuni: 8 x 8 x 5 cm.

Numere pentru Masa Festiva din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Numere pentru Masa Festiva - Productie Proprie. Se pot alege orice numere pentru acest tip de produs, care se mai poate personaliza prin gravura cu un text scurt.

Dimensiuni: 17 x 5 x 16.5 cm.

Piatra Ardezie Sublimabila

0 Recenzie(i)
Pret 65,00 lei

Placa ardezie sublimabila din piatra naturala cu model roca rupta.

Piatra naturala se poate personaliza prin sublimare cu orice poza dorita de Dvs, se poate combina si cu un text. Culorile nu se estompeaza niciodata. Pretul include suportul de birou si personalizarea.

Dimensiuni: 150 mm x 200 mm x 90 mm.

Set Gratar BBQ

0 Recenzie(i)
Pret 296,00 lei

Set gratar asezat in cutie de aluminiu. Disponibil in culoarea argintiu. Un accesoriu de nelipsit din orice bucatarie.

Dimensiuni: 50 x 8 cm

Set Vin din 4 Piese

0 Recenzie(i)
Pret 115,00 lei

Set vin din patru piese, dop sticla, cutit chelner, capac turnare si inel servire. Accesoriile sunt asezate intr-o cutie de cadou fabricat din lemn. Disponibil in culoarea maro. Cutia poate fi personalizata prin gravura, sau prin imprimarea unui text sau poza pe capac, contra cost.

Dimensiuni cutie: 15 x 17.5 x 5 cm