PRODUSE RECOMANDATE

Monede metalice personalizate

Monedele gravate,  sunt un cadou deosebit cu orice ocazie. Fie monede aniversare fie doar cu un simbol, un logo, intodeauna ramane o amintire frumoasa

Monede metalice personalizate

Filtre active

Moneda metalica PRIMUL meu CRACIUN cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Monedele metalice gravate Primul meu Craciun sunt un cadou inedit si durabil, dar pot fi o amintire cu aceasta ocazie. Sunt disponibile in 3 culori si au diametrul de 3 cm si o grosime de 3 mm. Pretul este valabil pentru gravarea pe o fata. Pentru a doua fata, pretul se majoareaza cu 15 lei.

Pretul contine personalizare numelui pe moneda.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Moneda metalica cu Poza clientului si mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Moneda cu poze gravate sunt un cadou, o amintire deoasebita pentru prieteni, familie . Puteti solicita gravarea orice poza si unui text pe cealalta parte a monedei.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Cadoul haios, perfect pentru tinerii parinti, cu nou nascut sau copii mici. Moneda decizionala 'who will change my diper today' este gravata pe ambele parti, pe una fiind trecut mama, pe cealalta tata. Aruncand moneda se decide cine va schimba scutecele celui mic. Asezata intr-o cutie personalizata este un cadou interesant, nonconformist. 

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Moneda metalica cu stema Targu Mures

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Moneda cu stema Targu Muresului sunt un cadou, o amintire deoasebita pentru turisti sau pentru prieteni, familie aflate departe de casa. Puteti solicita gravarea unui text pe cealalta parte a monedei.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Moneda metalica ABSOLVIRE

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Monedele metalice gravate cu textul, grafica, poza dorita sunt un cadou inedit si durabil, dar pot fi o amintire de la diferitele evenimente cum ar fi Absolvirea, intalnirea de absolvire a liceului a facultatii. Sunt disponibile in 3 culori si au diametrul de 3 cm si o grosime de 3 mm. Pretul este valabil pentru gravarea pe o fata. Pentru a doua fata, pretul se majoareaza cu 15 lei.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Monedele metalice gravate cu textul, grafica, poza dorita sunt un cadou inedit si durabil, dar pot fi o amintire de la diferitele evenimente cum ar fi Absolvirea, intalnirea de absolvire a liceului a facultatii. Sunt disponibile in 3 culori si au diametrul de 3 cm si o grosime de 3 mm.