PRODUSE RECOMANDATE

Cana emailata din otel

Cana emailata din otel, personalizat cu orice grafica, text poza.

Cana emailata din otel

Filtre active

Cana emailata din otel floral cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana emailata din otel, de 360 ml, personalizat cu un motiv floral pe toata circumferinta acesteia. Puteti solicitata personalizarea cu numele dorit. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii. GARANTAM anduranta imprimarii pe toata durata de viata a produsului.

Cana emailata din otel imprimat color

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana emailata din otel, de 360 ml, personalizabila cu orice grafica, poza, design dorit de client. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii. GARANTAM anduranta imprimarii pe toata durata de viata a produsului.

Cana emailata din otel, de 360 ml, este un must have pentru copii de gradinita, dar si pentru cei din clasele primare. Se personalizabila cu orice grafica, poza, design dorit de client. Este idela pentru cei mici care nu stiu inca sa isi citeasca numele, recunoscand propria cana dupa poza personajului iubit, tiparit pe cana. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii, prin imprimare color.