PRODUSE RECOMANDATE

Personaje

Lampi 3D personalizate din acryl gravat, cu lumina LED colorata, si grafici speciale cu personaje din filme live-action sau animate, benzi desenate si desene animate. Cadouri inedite, mai ales pentru copii.

Personaje

Filtre active

Set Stilou in Etui personalizat - Promotia

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Un cadou elegant, stilat pentru absolventi: un stilou din bambus natural, asezat intr-un etui asortat din lemn. Stiloul va fi personalizat cu un nume dorit de client, care trebuie sa fie introdus in comanda; pe etui este imprimat promotia din care face parte. Pretul afisat contine personalizarile.

Lungime stilou: 14,5 cm. Dimensiuni cutie: 17,5 x 6 x 2,5 cm.

Lampa 3D cu LED Yoda

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata. Lampa este personalizata cu grafica din filmele clasice Star Wars; este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au functii diferite, pentru mai multe detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Stormtrooper

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat cu lumina LED colorata, personalizata cu grafica Stormtrooper din seria de filme Star Wars. Un cadou interesant, plin de personalitate pentru cei carora le plac aceste filme clasice. Puteti alege din diferite tipuri de lampa cu accesorii, pentru mai multe informatii va rugam sa cititi descrierea categoriei noastre de lampi 3D. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Hello Kitty

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa 3D din acryl gravat, personalizata cu grafica draguta Hello Kitty, un cadou inedit pentru fetite. Puteti alege din mai multe tipuri de suport disponibile cu diferite functii, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Deadpool

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa cu LED 3D, cu lumina colorata si corp din acryl transparent, personalizat cu grafica gravata Deadpool. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza, unele dintre care au functii suplimentare, pentru mai multe informatii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa este un cadou superb, stilat si prin de personalitate, pentru oricine caruia ii plac filmele sau chiar si benzile desenate cu acest personaj.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Batman vs. Joker

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica superba pentru cei carora le plac benzile desenate sau filmele Batman. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza, unele cu functii suplimentare, pentru mai multe detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus cu lampa), sau prin incarcator de telefon cu port USB tip B. Aceasta lampa poate fi un cadou inedit si interesant pentru adolescenti sau chiar si adulti.

Click aici pentru filmul de prezentare