PRODUSE RECOMANDATE

Craciun lampi

Lampi 3D inedite, cu diverse grafici de Craciun, si cu lumina LED colorata. Aceste lampi sunt cadouri ideale pentru sarbatorile de iarna, sau decoratiuni care vor aduce stralucirea si farmecul de sarbatori in orice casa.

Craciun lampi

Filtre active

Lampa 3D Expert Stocking Stuffer

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica de sarbatori in limba engleza "Expert Stocking Stuffer". Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza cu functii diferite, pentru mai multe informatii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa simpatica poate fi un cadou special de sarbatori pentru o persoana apropiata.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun - Santa

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D cu grafica de Craciun, motive decorative interesante, si lumina LED colorata. Un cadou inedit, stilat pentru oricine in perioada sarbatorilor de iarna. Lampa este disponibila cu diferite tipuri de baza si functii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun cu Ren

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa de Craciun, in forma de ren, cu grafica gravata stilata si interesanta, si lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa cu functii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa simpatica poate fi un obiect decorativ inedit in perioada sarbatorilor de iarna.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Mos Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica de sarbatori cu Mos Craciun si o urare de Craciun, disponibila in 3 limbi (Ro, Hu, En). Lampa contine lumina LED colorata, si este disponibila cu mai multe functii si accesorii, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit de Craciun, in special pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Soseta de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, in forma de soseta de Craciun, cu model decorativ interesant si stilat. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, pentru mai multe detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un obiect decorativ inedit si elegant in perioada sarbatorilor de iarna, sau un cadou perfect pentru cei dragi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Om de Zapada

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, in forma de om de zapada, cu grafica gravata interesanta si stilata. Lampa functioneaza cu lumina LED colorata si are mai multe functii si accesorii disponibile, pentru mai multe detalii despre acestea va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou de Craciun inedit, mai ales pentru copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Cadou de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl, cu lumina LED colorata, personalizata cu grafica gravata inedita cu cadou de Craciun. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa poate fi un obiect decorativ interesant, sau un cadou special de sarbatori pentru cei dragi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Sapca Mosului

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica simpatica de sarbatori de iarna si lumina LED colorata. Puteti alege din mai multe tipuri de baza pentru lampa, fiecare cu functii sau accesorii diferite, pentru mai multe detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine aestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si simpatic de Craciun, pentru adulti sau copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Christmas Tree

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica stilata cu brad de Craciun, o decoratiune inedita si interesanta de sarbatori. Lampa functioneaza cu lumina LED colorata si este disponibila cu diverse functii si accesorii, puteti afla mai multe despre acestea citind descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus cu lampa), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Merry Christmas Gnome

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica de sarbatori cu o urare de Craciun, disponibila in 3 limbi (RO, HU, EN). Lampa functioneaza cu lumina LED colorata; puteti alege din mai multe tipuri de baza de lampa cu diferite functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin calbu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou simplu, dar frumos si interesant de Craciun, pentru adulti sau chiar si copii.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun - Deer

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu design stilat de sarbatori cu ren. Datorita motivelor decorative la moda, aceasta lampa este un cadou potrivit in special pentru doamne, domnisoare. Lampa functioneaza cu lumina LED colorata, si este disponibil cu diferite functii si accesorii, pentru mai multe informatii despre acestea puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Merry Christmas Deer

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica de sarbatori disponibila in 3 limbi (HU, RO, EN) si cu lumina LED colorata. Pentru mai multe informatii despre tipurile de lampa disponibile, si functiile acestora, va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit si interesant de Craciun pentru oricine.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Let It Snow

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa, cu grafica de sarbatori "Let It Snow", si cu lumina LED colorata. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza, fiecare cu functii sau accesorii diferite, pentru mai multe informatii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Aceasta lampa va aduce culoare, stralucire si spirit de sarbatori in orice casa in preajma sarbatorilor de iarna, si poate fi un cadou inedit pentru cei dragi.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Craciun Fericit

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, in forma de brad de Craciun, personalizata cu o urare de Craciun, disponibila in 3 limbi (HU, RO, EN). Lampa functioneaza cu lumina LED colorata; se poate alege din mai multe tipuri de baza, fiecare cu functii sau accesorii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou simplu, dar unic si foarte frumos de Craciun, atat pentru cei dragi, cat si pentru cunostinte mai distante.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Snowflake

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl transparent, personalizata prin gravura cu grafica amuzanta "Brrr... it's cold outside". Lampa are lumina LED colorata, si se poate comanda cu diferite tipuri de baza si accesorii, pentru mai multe detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B. Un cadou inedit pentru cei dragi in perioada sarbatorilor de iarna, mai ales pentru Craciun.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D Dashing Through the Snow

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa decorativa cu grafica 3D si lumina LED colorata. Lampa are un design inedit de Craciun, cu textul "Dashing through the snow", si poate fi un cadou foarte frumos pentru cei dragi in perioada sarbatorilor de iarna. Aceasta lampa se poate comanda cu diferite tipuri de baza si accesorii, pentru mai multe informatii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Christmas Bells

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat, cu lumina LED colorata si grafica frumoasa de sarbatori cu clopotei. Un astfel de cadou inedit poate fi surpriza perfecta pentru cei dragi in preajma sarbatorilor de iarna. Lampa este disponibila cu diferite functii suplimentare si accesorii, depinzand de tipul de baza cu care o comandati, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare

Lampa 3D cu LED Christmas Car

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

Lampa 3D din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica speciala de Craciun, un cadou inedit pentru sarbatorile de iarna, sau un obiect decorativ unic si interesant pentru casa Dvs. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au functii si accesorii diferite, pentru mai multe informatii despre acestea puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Click aici pentru filmul de prezentare