Ajánlott termékek

A legdivatosabb, legkülönlegesebb, legérdekesebb termékek kategóriája. Minden, amit jelenleg a leginkább ajánlunk!

Ajánlott termékek

Aktív szűrők

Egy csodálatos ajándék tanítónőknek, tanárnőknek, bármilyen alkalomra. Ez a MrGift által tervezett és gyártott ajándék virágokból és/vagy édességből áll, ízlésesen elrendezve egy kétrészes fa ajándékdobozban. Az ár attól függően változik, hogy az ajándék milyen termékeket tartalmaz, ezt telefonon beszéljük meg a rendelés leadása után. Az általunk kiválasztott elrendezés minirózsákat és zöld krizantémot tartalmaz.

Az elrendezés három méretben kapható: kicsi - 15 cm átmérő, közepes - 20 cm átmérő, nagy - 27.5 cm átmérő. Mindegyik méret magassága 5 cm.

Fedezze fel ennek a Valentin-napi ajándéknak az egyedi varázsát: egy elegáns fadobozt, amelyet gondosan úgy alakítottak ki, hogy tükrözze szerelmét. A gravírozástól a farózsákig minden részlet elmeséli az Ön történetét. Ez a gyönyörű doboz autentikus módja a kötelék megünneplésének: megragadja szerettei szívét, és örök emléket ad szerelmének. Rendeljen most, és adjon ajándékot, amely minden bizonnyal felülmúlja az elvárásokat! Személyre szabott kívánsággal, szöveggel a dobozon és az Ön képével és kívánságával a rózsán. Ideális ajándék, amely idővel megmarad, emlékeztetve szerelmére.

Doboz méretei: 29,5x15x5 cm.

Virágelrendezés kerek, nyomtatott dobozban

0 Review(s)
Ár 118,00 lei

Egy csodálatos ajándék hölgyeknek: feleségnek, barátnőnek, anyának, bármilyen alkalomra. Ez a MrGift által tervezett és gyártott ajándék virágokból és/vagy édességből áll, ízlésesen elrendezve egy kétrészes fa ajándékdobozban. Az ár attól függően változik, hogy az ajándék milyen termékeket tartalmaz, ezt telefonon beszéljük meg a rendelés leadása után. Az általunk kiválasztott elrendezés minirózsákat és zöld krizantémot tartalmaz.

Az elrendezés három méretben kapható: kicsi - 15 cm átmérő, közepes - 20 cm átmérő, nagy - 27.5 cm átmérő. Mindegyik méret magassága 5 cm.

Vörös rózsa névvel fából

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Egy elegáns rózsa fehér fából és vörös filcből kivágva, különleges dizájnnal, amely magában foglalja a szeretett nő nevét. Bármilyen nevet választhat ehhez az ajándékhoz, csak meg kell azt adnia a rendelésben. Egy egyedi meglepetés bármilyen Valentin-napi ajándékcsomag mellé, vagy akár önmagában is.

Méretek: hosszúság 30 cm, maximum szélesség: 9 cm.

Szív alakú gyűrűtartó

0 Review(s)
Ár 66,00 lei

Egy egyedi eljegyzési vagy esküvői ajándék egy ismerős pár, vagy a szeretett személy számára: egy elegáns, szív alakú esküvői gyűrűtartó, fából készítve. A gyűrűtartó a pár nevével, valamint az esküvő dátumával lesz személyesítve. A kért neveket és a dátumot a rendelésben kell megadni; az ár tartalmazza a személyesítést.

Gyűrűtartó méretei: 14,5 x 16 x 1 cm.

Szívecske dísz fényképpel

0 Review(s)
Ár 57,00 lei

Ennek a gravírozott fából készült dísznek egyszerű, de elegáns és stílusos szívecskés dizájnja van, ami középen személyesítve lesz bármilyen képpel, amit szeretnél; jobb oldalt pedig egy szögletes rés van, egy kémcsővel, amelybe bármilyen virágot helyezhetsz, vagy kérésre hozzáadunk számodra egy szál vörös rózsát. Az ár tartalmazza a személyesítést a fényképeddel, továbbá a kémcsövet; ha a szívet egy rózsával együtt rendeled, ez emel az áron. Egy ilyen csodás ajándékkal igazán különleges benyomást tehetsz nem csak Valentin-napon, hanem akár Nőnapon vagy Anyák Napján is.

Méretek: 19,5 x 16,5 x 2 cm.

Happy Valentine's Day doboz fából

0 Review(s)
Ár 43,00 lei

Íme egy egyedi, elegáns Valentin-napi ajándék a szeretett személynek: egy gravírozott fából készült doboz, a következő grafikával: "Happy Valentine's Day! I love you". A doboz kinyitható, belül egy műanyag csövet tartalmaz, amelybe egy szál virágot lehet helyezni. A doboz rendelhető önmagában, 39,00 lej áron, vagy kérésre hozzáadhatunk egy szál vörös rózsát piros szalaggal átkötve, ebben az esetben az ár 64,00 lej lesz.

Doboz méretei: 34 x 8 x 6 cm.

Zenés 3D LED lámpa

0 Review(s)
Ár 99,00 lei

Dekoratív 3D lámpa gravírozott akrillemezből, színes LED fénnyel és Youtube grafikával, ehhez hozzáadjuk a te képedet és a kedvenc dalod címét, amelyet meghallgathatsz, ha bescanneled a QR kódot a lámpán. Többféle lámpaalap elérhető különböző funkciókkal, a részleteket a 3D lámpák kategóriájának leírása tartalmazza ezen a weboldalon. Mindegyik alap működtethető elemekkel (NEM tartalmazza ezeket), áramforrásról micro-USB kábelen keresztül (ezt a lámpával együtt adjuk), vagy B típusú telefontöltővel.

Figyelem: a kép akkor látszik tisztán, ha a lámpa fénye fehér színre van állítva, ha más szín választasz, a kép alapszíne is megváltozik.

Kattintson ide a bemutató videóhoz

Egy elegáns ajándékszett a szeretett személy számára, amely egy bambusz és fém töltőtollat tartalmaz egy gravírozott fém tolltartóban, amely a következő szöveggel személyesített: "Let's write our love story together". A toll kupakjára a megajándékozott személy nevét gravírozzuk, a kért nevet a rendelésben kell megadni. Az ár tartalmazza a személyesítéseket. Egy egyedi, személyes meglepetés együtt ünnepelt különleges alkalmakra, mint a Valentin-nap vagy egy évforduló.

Töltőtoll hossza: 14,5 cm. Doboz mérete: 17,5 x 6 x 2,5 cm.

Csillagjegy írószer-szett fadobozban

0 Review(s)
Ár 140,00 lei

Nagyon stílusos és divatos írószer-szett, ami a következőket tartalmazza: egy notesz fa borítóval és egy bambusz töltőtoll, fadobozba helyezve. A dobozra és a notesz elejére különleges grafika van gravírozva a 12 csillagjegy egyikével, amelyek közül kiválaszthatja a megajándékozott személy csillagjegyét. A tolltartóra egy nevet gravírozunk, amit Önnek kell megadnia a rendelésben. Egyedi ajándék bármilyen alkalomra, ami megérdemel egy feledhetetlen meglepetést.

Toll hossza: 14,5 cm. Doboz mérete: 17 x 18,5 x 2,5 cm. Notesz mérete: 10,5 x 15,5 cm.