DIGITÁLIS FÉNYKÉP NYOMTATÁS

Nyomtatott fényképek: egy feledhetetlen meglepetés. Nem ugyanolyan a számítógép képernyőjén nézni a képeket vagy egy albumot lapozgatni, főleg ha együtt van a család, és visszatérnek a szép emlékek. A fényképeid fényes fotópapírra lesznek nyomtatva, 10x15 vagy 15x20 cm-es méretben.

DIGITÁLIS FÉNYKÉP NYOMTATÁS

Aktív szűrők

Forgó fényképes kocka

0 Review(s)
Ár 70,00 lei

Ennek a forgó kockának nagyon elegáns külseje van, és ki lehet tenni az asztalra otthon vagy a munkahelyen. 6 darab 10 x 10 cm-es méretű képet lehet benne elhelyezni, egyet mindegyik oldalára; a képeket könnyű kicserélni, csak le kell venni a védő műanyag lemezt.

A kocka lassan forog a tengelye körül, egy AA típusú 1,5V elemmel működik (tartalmazza ezt). Mindkét irányban tud forogni.

Kocka mérete: 11 x 11 cm.

Ha azt szeretné, hogy mi helyezzük el benne a képeket, ez további 10,00 lejbe fog kerülni.

Digitális fénykép nyomtatás 10*15

0 Review(s)
Ár 1,50 lei
Örökítsd meg az élet fontos pillanatait a mi segítségünkkel.

Fényképeket nyomtatunk fényes fotópapírra, két méretben: 10*15 cm és 15*20 cm. Tökéletes ajándék családtagoknak, az emlékek megőrzésére. A szép pillanatok megérdemlik, hogy fényképeken gyűjtsük össze őket.

Csak fel kel tölteni a képeket, elküldeni őket egyre a következő email címek közül: [email protected] , [email protected] sau [email protected], és megadni a szállítási adatokat, a többiről mi gondoskodunk. Nagyobb mennyiségeknél kérj árajánlatot.

 UPLOAD itt 

Digitális fénykép nyomtatás 15*20

0 Review(s)
Ár 2,00 lei
Örökítsd meg az élet fontos pillanatait a mi segítségünkkel.

Fényképeket nyomtatunk fényes fotópapírra két méretben, 10*15 cm és 15*20 cm. Ideális ajándék bármilyen alkalomra a családban, az emlékek megőrzésére. A boldog pillanatok megérdemlik, hogy fényképeken gyűjtsük össze őket.

Csak fel kell tölteni a fényképeket, elküldeni őket egyre a következő email címek közül: [email protected] , [email protected] sau [email protected], és megadni a szállítási adatokat, a többiről mi gondoskodunk. Nagyobb mennyiségnél kérjen árajánlatot.

UPLOAD ITT