2022 Évfolyam póló férfiaknak - Kék

69,00 lei
24 óra
TP302

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített ballagási pólók a 2022-es évfolyam számára, stílusos grafikával, amely elérhető román, magyar és angol nyelven is. A pólók Gildan márkájúak, 100% pamutból; 5 méret közül választhat, S és 2XL között. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Személyesítés nyelve
Méret
Qty
in stoc

A ballagás: az élet egy olyan pillanata, amire mindenki mosolyogva fog emlékezni. Ez a nagy lépés a felnőttkor felé egy egyedi alkalom bármelyik tizenéves vagy fiatal felnőtt számára, ami megérdemel egy igazán különleges ajándékot. Egy ideális ballagási ajándék legyen valami emlékezetes, ami sokáig megmarad majd szép emlékként, egy személyesített ballagási póló pedig pont az az ajándék. Nálunk széles választékot talál ballagók számára személyesített pólókból, mint amilyen ez az egyszerű, stílusos modell is. Az elegáns ballagási grafika több változatban elérhető: román, magyar és angol nyelven is, tehát itt az anyanyelvétől függetlenül bárki számára találhat egy tökéletes pólót. Ez a póló puha és kényelmes, kitűnő minőségű anyagból készült, és ehhez az alkalomhoz tökéletesen illő ajándék, amely őszinte örömöt szerezhet egy fiatal ballagónak a családból vagy baráti körből.

TP302

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut