2022 Évfolyam póló férfiaknak - Piros

69,00 lei
24 óra
TP304

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamutból készült, Gildan márkájú személyesített férfi pólók. AZ ár tartalmazza a személyesítést stilusos ballagási grafikával a 2022-es évfolyam számára, amely elérhető magyar, román és angol nyelven. 5 méretből lehet választani, S és 2XL között.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Személyesítés nyelve
Méret
Qty
in stoc

Bárki elmondhatja ugyanazt a ballagásról az iskolából vagy egyetemről: ez az élet egy egyedi pillanata, ami egy fontos változást jelöl, és egy nagy lépést előre. Ezért ez az alkalom megérdemli, hogy egy egyedi és emlékezetes ajándékkal ünnepeljék meg, ami őszinte örömöt szerezhet egy ballagónak. Ha nem biztos benne, milyen ajándék illene az alkalomhoz, mi egy személyesített pólót ajánlunk a ballagási pólóink választékából: ez egy praktikus, stílusos és különleges ajándék, ami csodás meglepetés lehet egy fiatal személynek. Ez a póló különböző tevékenységekhez használható, ugyanis minőségi anyagból készült, amit nagyon kényelmes viselni. Most az otthona kényelméből rendelheti  meg a tökéletes ballagási ajándékot, egyetlen kattintással!

TP304

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut