2022 Évfolyam póló férfiaknak - Zöld

69,00 lei
24 óra
TP303

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Személyesített férfi pólók, különleges ballagási grafikával a 2022-es évfolyam számára, ami elérhető román, magyar és angol nyelven. A pólók Gildan márkájúak, 100% pamutból, választhat S és 2XL közötti méretekből. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Személyesítés nyelve
Méret
Qty
in stoc

A ballagás egy olyan alkalom, ami nagy változást jelöl egy tizenéves vagy fiatal felnőtt életében: egy lépést előre a felnőttkor felé, és egy új időszak kezdetét az életben. Ezért amikor a megfelelő ajándékot keressük egy ballagó számára, jó ötlet olyasmit választani, ami az idő múlásával is megtartható szép emlékként; és ha megérkezett a ballagási pólóink oldalára, megtalálta azt az ajándékot! Egy személyesített póló olyan ajándék, amivel alkalomtól függetlenül nem lehet hibázni, ezek a stílusos pólók pedig egy egyszerű, elegáns grafikával vannak személyesítve, ami remekül mutat majd bármilyen lezser öltözékkel. Kiválaszthatja a póló méretét és a személyesítés nyelvét több opció közül; az összes pólónk minőségi anyagból készült, tehát biztos lehet benne, hogy egy ilyen személyesített póló sokáig a ruhatár megbecsült darabja marad!

TP303

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut