Karácsony

A Karácsony a szeretet ünnepe. Ez az az időszak, amikor összegyűlnek a családok, barátok, közösségek, és megajándékozzuk a szeretteinket, hogy kifejezzük irántuk a szeretetünket. A MrGift széles választékot kínál egyedi, kreatív és különleges, egyszerűbb vagy értékesebb karácsonyi ajándékokból, kategóriákba rendezve, hogy könnyedén megtalálja, amit keres. Rengeteg személyesített ajándék, bögrék, pólók, ajándékcsomagok, vagy saját képpel, szöveggel személyesíthető ajándéktárgyak. Akár családtagnak keres ajándékot, akár barátoknak, kollégáknak, távolabbi ismerősöknek, nálunk biztosan megtalálja a tökéletes választást.

Karácsony

Aktív szűrők

Fényképes karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 30,00 lei

Gravírozott fából készült, különleges saját gyártású 2 oldals karácsonyfadísz , mindkét felén személyesítve. egyik felén egy üzenet, másik felén egy fénykép, gravírozvael. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést egy oldalon, a mindkét oldalon történő személyesítés emel az áron. Csodás ünnepi meglepetés lehet szeretteinek, vagy egy szép választás az Ön saját karácsonyfájára.

Átmérő: 8 cm.

Személyesített Karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 10,00 lei

Gravírozott fából készült különleges karácsonyfadísz, személyesíthető egy vagy mindkét oldalán, bármilyen névvel vagy rövid szöveggel. A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést az egyik oldalán, a mindkét oldalán történő személyesítés emel az áron. Nagyszerű karácsonyi meglepetés lehet a szeretteinek.

Átmérő: 8 cm.

Első karácsonyom veletek, fém érme egy kiváló ajándék, emlék a család részére. 3 színben kapható és 3cm átmérőjű és 3mm vastagságú. Igény szerint a háta névvel gravírozható.

Az ár tartalmazza a név gravírozását.

Click ide - a bemutató film megtekintésére.

KARÁCSONYI ÜDVÖZLET FÁBÓL

0 Review(s)
Ár 25,00 lei

Nem tudod milyen ajándékot adj szeretteidnek az ünnepekre?

Ez a fából készült üdvözlő kártya ideális választás lehet, hiszen a megszokottól eltérő.

Az üdvözlettel kifejezheti érzelmeit kedvese iránt, kívánságait egy szeretett személynek, de örömét is!

Az üdvözlőlap méretei: 20 x 15 cm

A gravírozással történő személyesitést az ár tartalmazza.

Ajándékozzon egyszerű, de stílusos ajándékot szeretteinek!

3D KARÁCSONYI ÜDVÖZLET 3 FENYŐVEL

0 Review(s)
Ár 60,00 lei

A 3D fenüdvözlőkártya kis fa tartóra szerelhető, ahol csodás emlék marad majd a téli ünnepek ideje alatt.

Ez egy teljesen egyedi dekoráció, amely egy kis mosolyt visz az irodába vagy bármely más helyiségbe, teljes mértékben hozzájárulva a meleg ünnepi hangulathoz.

A termék gravírozással személyre szabható.

Bögre alakú ajándékkártya tartó

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Nem tudja milyen ajándékot válasszon?

Ajándékozzon szeretteinek ajándékutalványt, és biztosítson korlátlan lehetőséget nekik, hogy megvásárolják, amit akarnak. De hogy ez az ajándék ne legyen személytelen, tegye egy ajándékkártya-tartóba, és tegye személyessé. A bögre alakú kártyatartó lehet a megfelelő választás.

A tartó egy szép ünnepi üzenet gravírozásával és/vagy a kívánt képpel személyre szabható.

Fából készült karácsonyfadísz

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Ez a fából készült karácsonyfadísz tökéletes ajándék lehet családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.

Az angyalszárny dísz testre szabható, különleges ajándék lehet a karácsonyi ünnepekre, mert nincs szebb a szeretteink képeivel díszített fánál.

Személyre szabhatja mint a kívánt kép, mind a gravírozás szövegének kiválasztásával, így egyedi terméket kaphat, amely minden helyiséget feldob.

Tökéletes ajándék családnak, barátoknak, kollégáknak. Lepje meg szeretteit egy csodalatos karácsonyfadísszel.

A 3 hagyományos játékból álló készlet garantálja a családdal és barátokkal jól eltőltött estét. Választhat kártyákat, kockákat és dominókat, vagy megnyerheti őket egyszerre. Szervezzen egy versenyt otthon, és döntse el, ki érdemli meg a bajnoki címet ebben a rendkívüli erőemelésben.

A készlet tartalma:

Kártyajáték - 2 csomag

Kocka - 5 kocka

Dominó - 28 dominó

A fadoboz sárgaréz elemekkel díszített. A doboz mérete: 20,5 x 16,5 x 5,3 cm

A fából készült doboz gravirozással személyesithető. 

Egyszerű, de egyedi és elegáns asztali dísz gravírozott fából, téli dekorációkkal és "Boldog Karácsonyt" szöveggel, amely elérhető három nyelven (magyar, román és angol). A dísz alapja egy sor fehér karácsonyi égőt tartalmaz, amely elemekkel működik (a termék tartalmazza ezeket is); az elemek és a fények kapcsolója a szögletes alap belsejében találhatók. Megrendelheti ezt az elegáns díszt, hogy ünnepi hangulatot hozzon a saját, vagy egy szerette otthonába.

Méretek: 9 x 23 x 14 cm.

Egy egyedi karácsonyfadísz, amely a tökéletes ajándék kisbabás családoknak, "Az én első Karácsonyom" szöveggel (magyar vagy román nyelven elérhető). Ez a dísz gravírozott fából készült, a barna szín természetes árnyalataiban, vidám piros szalaggal, amellyel a karácsonyfára lehet akasztani; az ár tartalmazza a személyesítést a baba nevével.

Átmérő: 10 cm.

Kutyás karácsonyi bögre - színes

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Ez a személyesített bögre a tökéletes karácsonyi ajándék állatbarátoknak, az egyik oldalán egy kedves kutyás grafikával, a másik oldalán pedig "My Best Friend" szöveggel. A grafika a te kérésed szerint lesz módosítva: kiválaszthatod a kutya fajtáját, valamint a gazdi hajának hosszát és színét. Ráadásul a stílusos grafika alá a megajándékozott személy, valamint a kutyája neve kerül majd. A kért módosításokat, valamint a két nevet a rendelésben kell megadni, a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Kutyás karácsonyi bögre - Fehér

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Ez a személyesített bögre azért készült, hogy egy igazán különleges karácsonyi ajándék lehessen egy állatbarát számára. A bögrén az egyik oldalán egy egyedi kutyás karácsonyi grafika látható, a másik oldalon pedig a következő szöveg: "My Best Friend". A grafikánál te választhatod ki nem csak a kutya fajtáját, hanem a személy hajának hosszát és színét is, valamint a grafika alá a kutya és gazdája nevei kerülnek majd.  A kért személyesítést, valamint a két nevet, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Cicás karácsonyi bögre - színes

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egyedi, stílusos téli ünnepi ajándék állatbarátoknak: ez a különleges személyesített bögre, az egyik oldalán szép, cicás karácsonyi grafikával, a másik oldalán "My Best Friend" szöveggel. A grafika a kérésed szerint lesz módosítva: kiválaszthatod a személy hajának hosszát és színét, a cica fajtáját, valamint a grafika alá a cica és a gazdája neve kerül majd. A két nevet, valamint a kért módosításokat a grafikához, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Cicás karácsonyi bögre - Fehér

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

A tökéletes ajándék egy cicatulajdonos hölgy vagy úr számára: egy remek személyesített karácsonyi bögre, az egyik oldalán egyedi ünnepi grafikával fehér háttéren, a másik oldalán "My Best Friend" szöveggel. A grafika a te kérésed szerint módosítható: kiválaszthatod a haj színét és hosszát (rövid vagy hosszú) a személy számára, a macska fajtáját, valamint hozzáadjuk a két barát nevét is. A kért módosításokat a grafikához, valamint a két nevet, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre családoknak kisbabával

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy tökéletes karácsonyi ajándék egy háromtagú kis családnak: egy karácsonyi grafikával személyesített bögre (elérhető színes vagy fehér háttérrel), amelyhez hozzáadjuk a családtagok nevét. Ráadásul a grafika a te kérésed szerint lesz módosítva: kiválasztható a haj színe mindhárom családtagnál, valamint a nő hajának hossza (rövid vagy hosszú) is. A grafika módosításait, valamint a három nevet, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre családoknak 1 gyerekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Ez a személyesített bögre egyedi és stílusos ajándék egygyermekes családok számára. A bögre különleges karácsonyi grafikával személyesített, amihez hozzáadjuk a családtagok nevét, a bögre másik felére pedig "A mi kis családunk" szöveg kerül, amelyet három nyelv közül lehet választani. Ráadásul a grafika a te kérésed szerint lesz módosítva: kiválaszthatod a haj színét és hosszát (rövid vagy hosszú haj) a nő és gyerek számára, valamint a férfi hajának színét. Ezeket a módosításokat, valamint a három nevet, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben. A bögre rendelhető színes, valamit fehér háttérrel is.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre családoknak 2 gyerekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyedi karácsonyi ajándék négytagú családoknak: egy karácsonyi grafikával személyesített bögre, amihez a család nevét adjuk hozzá, a másik oldalra pedig "A mi kis családunk" szöveg kerül. A bögre rendelhető színes vagy fehér háttérrel, a szöveg nyelve pedig három elérhető nyelv közül választható. A grafika a te kérésed szerint lesz módosítva: a haj színe és hossza (rövid vagy hosszú haj) kiválasztható a nő és a két gyerek számára, a férfinál a haj színét szintén te választod ki. A kért személyesítést a grafikához, valamint a 4 nevet, a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Íme egy egyedi ajándék a legjobb barátnőidnek: egy személyesített bögre különleges téli ünnepi grafikával, amihez hozzáadjuk a neveiteket. A grafika a te kérésed szerint lesz módosítva: kiválaszthatod a haj színét és hosszát (rövid vagy hosszú haj) mindegyik lánynál, a bögre másik oldalára pedig a nyelvet a "Legjobb barátnőm" üzenet számára. A kért neveket és módosításokat a rendelésben kell megadni a "Personalizare produs" menüben (a nevek és lányok számozása balról kezdődik, tehát a "Lány 1" pont a menüben a bal oldali lányt jelenti).

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre pároknak - fehér

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyedi, szép és személyes karácsonyi ajándék a szeretett személynek, vagy egy ismerős párnak: egy fehér kerámia bögre, stílusos ünnepi grafikával és a pár neveivel személyesítve, a másik oldalán egy karácsonyi köszöntéssel, ami három nyelven elérhető (RO, HU, EN). A grafikát a te kérésed szerint módosítjuk: kiválaszthatod a haj színét és hosszát (rövid vagy hosszú haj) a nő számára, valamint a hajszínt a férfinál. A két nevet, valamint a kért módosításokat a grafikához, a rendelésbe kell feltölteni a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Karácsonyi bögre pároknak - színes

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyedi ajándék a párodnak, férjednek, feleségednek, vagy akár egy párnak a családból, baráti körből: egy személyesített bögre stílusos karácsonyi grafikával, és ünnepi köszöntéssel, ami három nyelven elérhető (RO, HU, EN). Hozzáadjuk a pár neveit is, valamit a te kérésed szerint módosítjuk a grafikát: a nő számára választható a haj színe és hossza (rövid vagy hosszú haj), a férfi számára pedig a haj színe. Mindkét nevet, valamint a kért módosítást a grafikához, meg kell adni a rendelésben a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Ez a kerámia bögre egy egyedi ajándék a legjobb barátnődnek: különleges karácsonyi grafikával személyesített, amihez a ti neveteket adjuk hozzá. Ráadásul a grafikában mindkét lánynak kiválaszthatod a hajszínét és a haja hosszát (rövid vagy hosszú haj), így egy olyan ajándékkal lepheted meg a barátnődet, ami kettőtöket jelképez. A kért neveket, valamint a grafika módosítását a rendelésben kell megadni, a "Personalizare produs" menüben.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Íme egy egyedi, szép és személyes ajándék a legjobb barátnődnek: egy személyesített bögre különleges karácsonyi grafikával, amire a ti nevetek kerül. Ráadásul a grafikát a te kérésed szerint módosítjuk: kiválaszthatod mindkét lány hajszínét és a haja hosszát, így az ajándék kettőtöket fogja jelképezni. A neveket, valamint a kért módosításokat a rendelésbe kell feltölteni, a "Personalizare produs" menüben. A bögre másik felére a barátnődnek szóló szép üzenet kerül, amit három elérhető nyelv közül választhatsz ki.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Cozy Winter bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyszerű, de szép ajándék a téli ünnepekre: egy fehér kerámia bögre szublimációval személyesítve, stílusos "Cozy Winter" grafikával. A szublimáció egy tartós személyesítési módszer, amely biztosítja, hogy a grafika mosás után sem törlődik le. A bögre rendelhető egyszerű fehér változatban, vagy színes (vörös, zöld vagy kék) belsővel és füllel.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Merry Christmas bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Személyesített, fehér kerámia bögre egyszerű, de stílusos grafikával: "Merry Christmas". Ez a bögre a tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek, barátoktól és rokonoktól kollégákig vagy ismerősökig, az elegáns külsejének köszönhetően.

A bögre rendelhető sima fehér változatban, vagy színes (vörös, zöld vagy kék) belsővel és füllel.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Winter Is Here bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Fehér kerámia bögre szublimációval személyesítve, egyszerű, de stílusos grafikával: "Winter Is Here". Ez a bögre tökéletes a kedvenc forró italodnak, vagy akár szép ajándék is lehet a szeretteidnek a téli ünnepek időszakában.

A bögre rendelhető egyszerű fehér színben, vagy színes (vörös, zöld vagy kék) belsővel és füllel is.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

December 25th bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Fehér kerámia bögre, szublimálással személyesítve, vicces ünnepi grafikával: "I'm only a morning person on December 25th". A tökéletes karácsonyi ajándék bárkinek, akinek jó a humorérzéke. A bögre rendelhető sima fehér, vörös, zöld vagy kék belsővel és füllel is.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Christmas Is My Favorite Season bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy stílusos ajándék azoknak, akik szeretik a téli ünnepek időszakát: a "Christmas Is My Favorite Season" személyesített bögre. A bögre fehér kerámiából készült, a személyesítés szublimációval történik; rendelhető sima fehér vagy színes belsővel és füllel (elérhető színek: vörös, kék és zöld).

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml

Merry Christmas & Happy New Year bögre

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Egy egyszerű, de stílusos és praktikus téli ünnepi ajándék, amely tökéletes a szeretteidnek, kollégáknak vagy ismerősöknek: a "Merry Christmas & A Happy New Year" személyesített bögre. A bögre fehér kerámiából készült, a személyesítés szublimációval történik; elérhető sima fehér, vörös, zöld vagy kék belsővel és füllel.

Méretek: 9.5 cm x 8 cm

Űrtartalom: 375 ml