18+32 HU póló nőknek

85,00 lei
24 óra
TP280HU-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamut női pólók, Gildan márka, készen személyesítve. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben, humoros grafikával: "18 éves vagyok + 32 év tapasztalattal".

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Méret
Szín
Qty
in stoc

A jó humorral megáldott hölgyek bármikor értékelni tudnak egy jó viccet vagy érdekes ajándékot. És ez a póló mindkettő egyszerre! Humoros grafikával van személyesítve 50 éves nők számára, így tökéletes születésnapi meglepetés lehet, ami mindenkinek megmutatja, hogy a viselője lélekben még fiatal. (50 évesnek lenni nem jelenti azt, hogy valaki nem érezheti magát lelkileg fiatalnak, nem igaz?) A póló minőségi anyagból készült, egyszerű, kényelmes dizájnnal, ami nem megy ki egyhamar a divatból. S és 2XL közötti méretekben rendelhető, így könnyen megtalálhatja a legjobbat egy barátnőnek, feleségnek, családtagnak stb. Vagy ha Ön egy hölgy és ennyi idős, rendelhet egyet saját magának, és igazi egyéniséget csempészhet vele a ruhatárába!

TP280HU-L

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut