Cutie Cadou cu Flori si/sau Dulciuri imprimat

118,00 lei
24 ore
WG157Mama

Detalii produs

Metoda de personalizare
Litere decupate si aplicate
Material
Lemn

Cel mai frumos cadou pentru Ea, mama, sotie, fiica, prietena. Este un cadou deosebit, produs de MrGift, cu doar flori, sau flori si dulciuri, sau orice combinatie dorita de client. Avem 3 modele standard de personalizare, disponibile in 3 limbi,romana, engleza si maghiara, dar le putem personaliza cu orice grafica, design, text doreste clientul.  Aranjamentul ales de noi contine miniroze, crizantema verde, pentru cutiile de 20 si 25 cm, iar pentru cel de 15 cm un trandafir criogenat si 4 praline de ciocolata.

Exista trei marimi : mic - diametru 15 cm, mijlociu - diametru 20 cm, mare - diametru 27.5 cm. Inaltimea tuturor este 5 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Marime
Culoare
Model
Cant.
In stoc

Aceasta cutie din lemn cu un aranjament de flori elegante este un cadou deosebit pentru orice ocazie, dar indeosebi pentru 8 Martie, Ziua Mamei, absolvire, zi de nastere, etc. Este un produs exclusiv al MrGift, fiind produs si conceput de noi. Puteti solicita orice combinatie, puteti solicita introducerea unui cadou ales de pe site (contra cost). Se poate personaliza prin litere aplicate, cu textul clientului.

WG157Mama

Detalii produs

Metoda de personalizare
Litere decupate si aplicate
Material
Lemn
PRODUSE RECOMANDATE