Craciun

Craciunul este sarbatoarea iubirii. In aceasta sarbatoare se aduna familia, prietenii, comunitatea pentru a petrece timp impreuna, si daruim cadouri pentru persoanele apropiate ca sa ne exprimam iubirea si aprecierea catre ei. La noi gasiti o gama larga de cadouri de Craciun unice, haioase, creative, mai simple sau mai valoroase, organizate in categorii ca sa puteti gasi cadoul ideal cat mai usor. Avem cadouri gata personalizate, cani, tricouri, pachete cadou, sau cadouri personalizabile cu poza sau mesajul propriu. Pentru oricine cautati cadouri - familie, prieteni, colegi, cunostinte mai distante - aici cu siguranta veti gasi cadoul perfect.

Craciun

Filtre active

Ornament de Craciun cu poza

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Ornament special de Craciun din lemn gravat, productie proprie, cu silueta de ingeras si fundal colorat (disponibil in variantele rosu, albastru sau verde), personalizabil cu orice nume sau text scurt dorit pe ambele fete. Personalizarea pe o fata este inclusa in pretul afisat, personalizarea pe ambele fete se face contra cost. O surpriza minunata de sarbatori pentru cei dragi, sau o alegere frumoasa pentru bradul dumneavoastra.

Diametru: 5 cm.

Prosop cu motiv de Crăciun

0 Recenzie(i)
Pret 52,00 lei

Prosop cu motiv de Crăciun cu designuri festive care aduce atmosfera caldă a sărbătorilor chiar în propriul tău spațiu.

Ornament de Craciun personalizate

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Ornament special pentru bradul de Craciun din lemn gravat, personalizabil pe o fata sau pe ambele fete cu orice nume sau text scurt dorit (costul personalizarii pe o fata este inclusa in pretul afisat, personalizarea pe ambele fete se face contra cost). Poate fi o surpriza minunata de Craciun pentru cei dragi.

Diametru: 8 cm.

Moneda metalica PRIMUL meu CRACIUN cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Monedele metalice gravate Primul meu Craciun sunt un cadou inedit si durabil, dar pot fi o amintire cu aceasta ocazie. Sunt disponibile in 3 culori si au diametrul de 3 cm si o grosime de 3 mm. Pretul este valabil pentru gravarea pe o fata. Pentru a doua fata, pretul se majoareaza cu 15 lei.

Pretul contine personalizare numelui pe moneda.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Felicitare de crăciun din lemn

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Te întrebi ce cadouri să le faci celor dragi de sărbători?
Venim noi cu o idee unică!

Prin intermediul felicitării poți să îți exprimi sentimentele față de persoana iubită, urările unei persoane dragi, dar și bucuria!

Dimensiunile felicitării: 20 x 15 cm

Personalizarea prin gravură este inclusă în preț.

Oferiți un cadou simplu dar stilat persoanelor dragi!

Felicitare de crăciun 3D cu 3 brăduți

0 Recenzie(i)
Pret 60,00 lei

Această felicitare este una ieșită din tiparele comune. Având o grafică 3D , se poate asambla pe un suport și va rămâne o amintire frumoasă, vie pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă.

Această felicitare se poate asambla odată cu împodobirea bradului, contribuind astfel din plin la o atmosferă caldă de sărbătoare.

Produsul se poate personaliza prin gravură.

Suport card cadou în formă de cană

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Nu știi ce cadou să alegi?

Nu ai timp de cumpărăturile de Crăciun? Oferă persoanei iubite un card cadou și dă-i opțiuni nelimitate să-și cumpere ce dorește. Dar ca acest cadou să nu fie impersonal, pune-l într-un suport de carduri cadou și personalizează-l. Suportul de card în formă de cană poate fi alegerea potrivită.

Acest produs se poate personaliza atât prin gravură, cât și prin imprimarea pozei dorite.

Mai bine un card cadou într-un suport personalizat nemaipomenit, decât un cadou nepotrivit.

Ornament din lemn personalizat

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Această decorațiune de lemn pentru bradul de Crăciun poate deveni cadoul perfect pentru familie, prieteni, colegi.

Ornamentul cu aripa îngerească poate fi personalizat devenind un cadou deosebit pentru sărbătorile de Crăciun, deoarece nimic nu e mai frumos decât un brad împodobit cu pozele persoanelor dragi.

Poti să îl personalizezi atât alegând poza preferențială cât și textul pentru gravură, astfel obținând un produs unicat, care va înveseli orice încăpere.

Este cadoul perfect pentru familie, prieteni, colegi. Surprinde-i pe cei dragi cu un globuleţ din lemn.

Un set de 3 jocuri tradiționale este garanția unei seri bine petrecute alături de familie și prieteni. Puteți alege și alege cărți, zaruri și domino sau le puteți câștiga pe toate simultan. Aranjați un turneu acasă și decideți cine merită titlul de Campion în acest powerlifting extraordinar.

Cutia de lemn este decorată cu elemente din alamă. Mărimea cutiei: 20,5x16,5x5,3cm

Cutia se poate personaliza prin gravură. 

Setul include:

Cărți de joc - 2 pachete

Zaruri - 5 zaruri

Domino - 28 de domino

Ornament de Masa Craciun Fericit cu Lumina

0 Recenzie(i)
Pret 85,00 lei

Un ornament de masa simplu, dar inedit si elegant din lemn gravat, cu elemente decorative de iarna, si textul "Craciun Fericit", disponibil in trei limbi (romana, maghiara si engleza). Baza ornamentului contine un sir de lumine LED albe de Craciun, care functioneaza cu baterii (produsul contine acestea); bateriile si butonul pentru lumine se gasesc in interiorul bazei dreptunghiulare. Puteti comanda acest ornament elegant pentru a aduce atmosfera de sarbatori in propria casa, sau casa unei persoane dragi.

Dimensiuni: 9 x 23 x 14 cm.

Ornament Primul Meu Craciun cu Nume

0 Recenzie(i)
Pret 24,00 lei

Un ornament inedit de Craciun, si cadoul perfect pentru o familie cu un copil nou-nascut, cu textul "Primul meu Craciun" (disponibil in limba romana sau maghiara). Acest ornament este realizat din lemn gravat in nuante naturale ale culorii maro, cu panglica rosie pentru bradul de Craciun; va fi personalizata cu numele copilului, aceasta personalizare este inclusa in pretul afisat.

Diametru: 10 cm.

Cana Craciun cu Caine - Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aceasta cana personalizata este un cadou perfect de Craciun pentru iubitorii de animale, fiind personalizata cu o grafica speciala de sarbatori cu un caine si stapanul sau, si cu textul "My Best Friend" pe cealalta parte. Grafica va fi modificata conform cerintelor tale: poti alege rasa de caine, si culoarea si lungimea parului pentru persoana. In plus, sub grafica stilata se va imprima numele cainelui si a stapanului. Modificarile dorite, impreuna cu cele doua nume, trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun cu Caine - Alb

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aceasta cana personalizata a fost creata pentru a fi un cadou cu totul special de Craciun pentru un iubitor de animale. Cana este personalizata cu o grafica inedita de Craciun cu caine pe o parte, si pe cealalta cu textul "My Best Friend". Pentru grafica, tu poti alege nu doar rasa cainii, ci si culoarea si lungimea parului pentru persoana; iar sub grafica vom adauga numele catelului si al stapanului sau. Modificarile dorite, impreuna cu cele doua nume, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun cu Pisica - Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou inedit, stilat pentru sarbatorile de iarna, destinat unui iubitor de animale: aceasta cana simpatica, personalizata pe o parte cu o grafica superba de Craciun cu pisica, si pe cealalta parte cu textul "My Best Friend". Grafica va fi modificata conform cerintelor tale: poti alege culoarea si lungimea parului (lung sau scurt) pentru persoana, si rasa pisicii; in plus, sub grafica vom adauga numele stapanului si a animalului. Cele doua nume, impreuna cu modificarile dorite pentru grafica, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun cu Pisica - Alb

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou ideal pentru un domn sau o doamna, domnisoara cu o pisicuta prietenoasa: aceasta cana superba de Craciun, personalizata pe o parte cu o grafica inedita de sarbatori cu fundal alb, si pe cealalta parte, cu textul "My Best Friend". Grafica se va modifica dupa cerintele tale: poti alege culoarea si, pentru femei, lungimea parului persoanei din grafica (lung sau scurt), rasa pisicii, si, in plus, la acestea vom adauga numele celor doi prieteni. Modificarile dorite pentru grafica, impreuna cu cele doua nume, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana pentru Familie cu Bebelus

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou ideal de Craciun pentru o familie cu bebelus: o cana personalizata cu o grafica de Craciun (disponibila cu fundal alb sau colorat), la care se adauga numele familiei. In plus, grafica va fi modificata conform cerintelor tale: se poate alege culoarea parului pentru toata familia din grafica, si lungimea parului (lung sau scurt) pentru femeie. Modificarile graficii, si cele trei nume dorite, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun pentru Familie cu 1 Copil

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aceasta cana personalizata este un cadou inedit si stilat pentru o familie cu un copil. Cana este personalizata cu o grafica speciala de Craciun, la care se adauga numele fiecarui membru al familiei, iar cealalta parte a canii are textul "Familia noastra", care se poate alege intr-una din trei limbi disponibile. In plus, grafica se va modifica dupa cerintele tale: poti alege culoarea si lungimea parului (lung sau scurt) pentru femeie si copil, si culoarea parului pentru barbat. Aceste personalizari, impreuna cu cele trei nume dorite, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs". Cana este disponibila cu fundal alb si colorat.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun pentru Familie cu 2 Copii

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou inedit de Craciun pentru familii cu doi copii: o cana personalizata cu grafica de Craciun, la care se adauga numele familiei, si cu textul "Familia noastra" pe cealalta parte a canii. Cana se poate comanda cu fundal colorat sau alb, limba textului se poate alege din trei limbi disponibile. Grafica va fi modificata conform cerintelor tale: se poate alege culoarea si lungimea parului (lung sau scurt) pentru femeie si pentru copii, si culoarea parului pentru barbat. Personalizarile dorite pentru grafica, si cele 4 nume, trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun 4 Prietene cu Fundal Alb

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou inedit pentru prietenele tale cele mai bune: aceasta cana personalizata cu grafica speciala de sarbatori de iarna, la care se adauga numele voastre. Grafica va fi modificata conform cerintelor tale: poti alege culoarea si lungimea parului (scurt sau lung) pentru fiecare fata, si pe cealalta parte a canii, poti alege limba pentru mesajul "Cea mai buna prietena". Numele si modificarile dorite trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs" (numele si fetele sunt numarate incepand de la stanga, deci "Fata 1" se refera la fata din stanga in grafica).

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun pentru Cupluri - Alb

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou inedit, frumos si personal de Craciun pentru persoana iubita, sau pentru un cuplu cunoscut: o cana alba din ceramica, personalizata cu o grafica stilata de sarbatori, la care se adauga doua nume, iar cealalta parte a canii are o urare de Craciun, disponibila in trei limbi (RO, HU, EN). Grafica se modifica conform cerintelor tale: poti alege culoarea si lungimea parului (par lung sau scurt) pentru femeie, si culoarea parului pentru barbat. Cele doua nume, si modificarile dorite pentru grafica, trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun pentru Cupluri - Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou inedit pentru iubit, iubita, sot sau sotie, sau chiar si pentru un cuplu din familie sau cercul de prieteni: o cana personalizata cu grafica stilata de Craciun, si o urare pe cealalta parte, dsiponibila in trei limbi (RO, HU, EN). La grafica se adauga numele acestui cuplu, iar grafica va fi modificata dupa cerintele tale: se poate alege culoarea si lungimea parului (lung sau scurt) pentru femeie, si culoarea parului pentru barbat. Atat numele dorit, cat si modificarile dorite pentru grafica trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun Prietene cu Fundal Alb

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aceasta cana ceramica este un cadou inedit pentru prietena ta cea mai buna: este personalizata cu o grafica speciala de Craciun, la care adaugam numele vostru. In plus, poti alege culoarea si lungimea parului (lung sau scurt) pentru ambele fete din grafica, astfel poti darui prietenei tale un cadou care va reprezinta pe voi. Cealalta parte a canii contine un mesaj frumos pentru ea, disponibil in trei limbi. Cele doua nume dorite, si personalizarile pentru grafica, trebuie sa fie introduse in comanda in meniul "Personalizare produs".

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Craciun Prietene cu Fundal Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Un cadou inedit, frumos si personal pentru prietena ta cea mai buna: o cana personalizata, cu grafica speciala de Craciun, la care se adauga numele vostru. In plus, grafica va fi modificata dupa cerintele tale: poti sa alegi culoarea si lungimea parului pentru cele doua fete, astfel poti darui prietenei tale un cadou care va reprezinta pe voi. Atat numele, cat si personalizarea graficii trebuie sa fie introduse in comanda, in meniul "Personalizare produs". Cealalta parte a canii contine un mesaj frumos pentru prietena ta, intr-o limba pe care tu poti alege din cele trei limbi disponibile.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Cozy Winter

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou simplu, dar simpatic pentru sarbatorile de iarna: o cana alba din ceramica, personalizata prin sublimare cu grafica stilata "Cozy Winter". Sublimarea este o metoda de personalizare durabila, care asigura ca grafica nu se va sterge dupa spalare. Cana este disponibila in varianta simpla alba, sau cu interior si maner colorat (rosu, verde sau albastru).

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Merry Christmas

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana alba din ceramica, personalizata cu o grafica simpla, dar stilata: "Merry Christmas". Aceasta cana este un cadou ideal de Craciun pentru rude, prieteni, chiar si pentru colegi sau cunostinte, datorita designului sau elegant.

Cana se poate comanda in varianta simpla alba, sau cu interior si maner colorat (rosu, verde sau albastru).

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Winter Is Here

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana alba din ceramica, personalizata prin sublimare cu grafica simpla, dar stilata "Winter Is Here". Aceasta cana este perfecta pentru bautura ta calda preferata, sau poate fi un cadou frumos pentru cei dragi in perioada sarbatorilor de iarna.

Cana se poate comanda in varianta simpla alba, sau cu interior si maner colorat (rosu, verde sau albastru).

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana December 25th

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana alba din ceramica, personalizata prin sublimare cu grafica amuzanta de sarbatori "I'm only a morning person on December 25th". Un cadou ideal de Craciun pentru cei cu simtul umorului. Cana se poate comanda cu interior si maner simplu alb, rosu, verde sau albastru.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Christmas Is My Favorite Season

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou stilat pentru cei care iubesc sezonul sarbatorilor de iarna: cana personalizata de sarbatori "Christmas Is My Favorite Season". Cana este din ceramica alba, personalizarea se face prin sublimare; se poate comanda cu interior si maner simplu alb sau colorat (culori disponibile: rosu, verde si albastru).

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana Merry Christmas & Happy New Year

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Un cadou simplu, dar stilat si practic pentru sarbatorile de iarna, perfect atat pentru cei dragi cat si pentru colegi sau cunostinte: cana personalizata "Merry Christmas & A Happy New Year". Cana este din ceramica alba, personalizarea se face prin sublimare; este disponibila cu interior si maner simplu alb, rosu, verde sau albastru.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml