PRODUSE RECOMANDATE

Aranjamente de Paste

Descoperă aranjamente spectaculoase de Paște pentru a transforma casa într-un sanctuar al primăverii! De la coșuri cu flori proaspete și decorațiuni festive la idei creative pentru masă și decor, găsește inspirație pentru a crea un ambient plin de culoare și bucurie în această sărbătoare a renașterii. Alege aranjamentele perfecte pentru a sărbători Paștele în stil și eleganță.

Aranjamente de Paste

Filtre active

Cutie  Ou de Paste din Lemn, personalizat
  • Nou

Cutie Ou de Paste din Lemn, personalizat

0 Recenzie(i)
Pret 29,00 lei

Cutie cadou forma de ou de Paste din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Cutie cu 5 Oua gravat de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Cutie ou cu 5 Oua de Paste dublu fata din Lemn - Productie Proprie, diferite modele, care se mai pot personaliza prin gravura , cu orice text sau grafica.

Dimensiuni: 10 x 8 x 6 cm.

Cutie Cadou de Paste din Lemn - Mare

0 Recenzie(i)
Pret 70,00 lei

O cutie eleganta pentru cadouri de Paste, personalizata cu o grafica speciala de sarbatori si cu textul "Paste Fericit!". Un ambalaj stilat si inedit pentru obiecte cadou de dimensiuni mai mari, sau pentru pachete cadou. La cerere, putem inlocui grafica de pe capacul cutiei cu orice grafica si/sau text ales de client, pretul acestei personalizari va fi discutat dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni cutie: 23,5 x 23,5 x 11 cm.

Felicitare de Paste din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 27,00 lei

O felicitare eleganta de Paste din lemn, personalizata cu un mesaj frumos, si decorata cu muschi de Islanda in forma unui iepuras, sau unui ou de Paste. Felicitarea se poate comanda cu mesajele pe care le vedeti in poze, sau puteti trimite propriul text pentru personalizare. In plus, puteti comanda felicitarea cu sau fara un suport de masa.

Dimensiuni felicitare: 15 x 10 x 0,5 cm. Inaltime felicitare cu suport: 10,5 cm.

Coronita de Paste cu Urechi de Iepuras

0 Recenzie(i)
Pret 39,00 lei

O coronita rotunda simpatica din nuiele, cu urechi si nas roz de iepuras, si cu o tablita din lemn, personalizata cu un mesaj de sarbatori. Coronita este disponibila in culorile natur si alb, coronita natur este finisata cu muschi de Islanda si o floare artificiala, si coronita alba, cu o frunza din ceramica cu buburuza. Daca doriti, putem inlocui mesajul de pe tablita cu orice text scurt ales de Dvs., pretul afisat contine personalizarea pe tablita.

Diametru coronita: 20 cm.

Coronita Nuiele in Culori Pastel

0 Recenzie(i)
Pret 72,00 lei

Un aranjament simplu, dar elegant pentru usa cu spirit de primavara. Florile artificiale in culori pastel sunt aranjate pe o coronita din nuiele natur cu diametru 30 cm.

Contine o casuta din lemn cu dimensiuni: 8 x 10 cm.

Iepuras Mic din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 29,00 lei

Iepuras Mic din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie. Intampina musafirii in jurul Sarbatorilor Pascale, sau ofera un cadou special persoanelor importante din viata ta, cu un iepuras simpatic din lemn, vopsit in alb, cu buzunar din iuta si decorat cu diferite accesorii. Pretul NU contine ouale din buzunar, dar se poate comanda si cu plante adaugate, contra cost. 

Dimensiuni: 35x11x11 cm, diametru buzunar : 7 cm.

Iepuras Mijlociu din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 50,00 lei

Iepuras Mijlociu din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie. Intampina musafirii in jurul Sarbatorilor Pascale, sau ofera un cadou special persoanelor importante din viata ta, cu un iepuras simpatic din lemn, vopsit in alb, cu buzunar din iuta si decorat cu diferite accesorii. Pretul NU contine plantele din buzunar, dar iepurasul se poate comanda impreuna cu plante adaugate, schimband pretul. 

Dimensiuni: 50x16x17 cm, diametru buzunar : 11 cm

Iepuras Mare din Lemn cu Buzunar

0 Recenzie(i)
Pret 74,00 lei

Iepuras Mare din Lemn cu Buzunar - Productie Proprie. Impodobeste-ti casa in jurul Sarbatorilor Pascale, sau ofera un cadou special persoanelor importante din viata ta, cu un iepuras simpatic din lemn, vopsit in alb, cu buzunar din iuta si decorat cu diferite accesorii. Pretul NU contine plantele din buzunar, dar iepurasul se poate comanda cu plante adaugate, schimband pretul. 

Dimensiuni: 70x22x23 cm, diametru buzunar : 12 cm

Familie de Iepurasi din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 185,00 lei

Familie de Iepurasi din Lemn - Productie Proprie.O decoratiune sau un cadou minunat in timpul Sarbatorilor Pascale: o familie simpatica de iepurasi. Iepurasii sunt din lemn, vopsite in alb, cu buzunare din iuta si decorate cu diferite accesorii. Pretul NU contine plantele si ouale din buzunare, dar la cerere le putem include in produs, acesta se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii. 

Dimensiuni: - Iepuras Mare : 70x22x23 cm, diametru buzunar : 12 cm

                  - Iepuras Mijlociu : 50x16x17 cm, diam. buzunar : 11 cm

                  - Iepuras Mic : 35x11x11 cm, diametru buzunar : 7 cm