Bunicul Este Numele Meu póló

85,00 lei
24 óra
GI64000-RO

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan márkájú személyesített férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést nagyapáknak szóló humoros grafikával, román nyelven: "Bunicul este numele meu, pescuitul este jocul meu" (jelentése: "Nagypapa a nevem, horgászat a játékom"). A személyesítés mérete A4 és A3 közé esik, többféle szín és méret közül lehet választani.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Méret
Szín
Qty
in stoc

Amikor közeleg egy különleges alkalom és a tökéletes ajándékot keresed a nagypapád számára, az egyértelmű választás valami, ami a kedvenc szabadidős tevékenységével kapcsolatos. De ha az a tevékenység a horgászat, talán nem is lesz olyan egyszerű megtalálni a megfelelő ajándékot, mivel a horgászat egy olyan hobbi, ami egy adott felszerelést igényel. Azonban egy kényelmes személyesített póló, amit felvehet egy tóparton töltött nyugodt délutánon, nagyszerű választás ajándékba bármelyik horgásznak. És ha a személyesítés egy kifejezetten horgászoknak szóló grafikából áll, elmondhatod, hogy megtaláltad neki a tökéletes ajándékot. Ha a te nagypapád is nagyon szeret horgászni, mint hobbi vagy mint sport, ez a személyesített póló egy olyan ajándék, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcára!

GI64000-RO

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut